Перейти до публікації
no2sm

Хмельницький

Рекомендовані повідомлення

Можна або просто зустрітись і познайомитись, або, що було б, як на мене, більше краще: дочекатись знову жаркої погоди (бо передають трохи спад температури), зустрітись разом десь на Епіцентрі чи там на Оазисі, різниці немає, і поїхати кудись недалечку скупнутись, можливо взяти із собою трохи щось перекусити)

В межах міста я не плаваю: на Бугу щось навіть думки не було, на Дубовському, то там сморід і вода брудна, на Ружичній або глибоко, або вода холодна) Це авжеж не проблема, але я просто не сам катаюсь, а хтось не вміє плавати, тому треба неглибоку водойму. Потім в Давидківцях давно був.. казали що вже розчистили (можливо хто що чув? На головчинці далековато, але якщо фінанси дозволять усім, можна і туди рванути.

А так, то останнім часом я катаюсь на Малиничі, туди щось 17 км, недалечко і нормально. У суботу там біля 10 автівок, у неділю у 2-3 рази більше. Але якщо їхати разом, то лише на вихідні, бо у декого робота.

А можливо хто інші місця знає з чистою водичкою, недалечко, де можна нашу "колону ластівок" пришвартувати)

Головне думки, а далі виберемо щось оптимальне)

Одним словом я висвітлив свою думку, і якщо хтось підтримує, можна організувати компанію нашу, а потім чекати підходящої погоди + вільний день/час у всіх.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

На "Видрових Долах" під Іванківцями непогане чистеньке озерце :ay:, но зі "швартовкою" можуть бути трабли -- там вузесенька грунтовочка, біля якої одразу озеро :bw: , хотя єсі у всіх ручніки працюють, то мона розтягнути по обох горбочках десь машин 10-12. Взагалі то можна сформувати декілька екіпажів "водій+три пасажира", но це чисто теорія :bk:

Поділитися повідомленням

Ну так давайте подойдём к этому вопросу серьёзно! Ато можно подумать все такие серьёзные что просто капець!

AnDruWa, +1

Костя_911, +1

Давайте я хоть и пока без тазика но никак не могу всех собрать!

[color="Red">ПРОШУ ДАВАЙТЕ СОБЕРЁМСЯ!!!!![/i]

Поділитися повідомленням

маю прохання до хмельничан

в суботу їду в Хмельницьк на базар за весільними покупками, і потрібна людина, яка знає ринок та могла б поводити, де що краще і дешевше купити

ну, а з мене :az:

просто ще там не бував, і боюсь що то перший раз буде мука, бо читав в неті що базарчик там великий

хто допоможе?

Поділитися повідомленням

маю прохання до хмельничан

в суботу їду в Хмельницьк на базар за весільними покупками, і потрібна людина, яка знає ринок та могла б поводити, де що краще і дешевше купитв суботу їду в Хмельницьк на базар за весільними покупками, і потрібна людина, яка знає ринок та могла б поводити, де що краще і дешевше купити

то паркуйся на "болоті" чи на любих "кранах" (то у нас так парковки на базарі звуться "болото","крани-1","крани-2","крани-3") і десь з 10:00 і так далєє зможу поводити. йось??? 0976601289 -- на всяк випадок

просто ще там не бував, і боюсь що то перший раз буде мука, бо читав в неті що базарчик там великий

інет не збрехав, за день весь базарчик не обійдеш це точно :multi:

Ну так давайте подойдём к этому вопросу серьёзно! Ато можно подумать все такие серьёзные что просто капець!

AnDruWa, +1

Костя_911, +1

Давайте я хоть и пока без тазика но никак не могу всех собрать!

[color="Red">ПРОШУ ДАВАЙТЕ СОБЕРЁМСЯ!!!!![/i]

в вівторок, в суботу і в неділю вільний після 15:00

Людіііі!!! Пишіть тоже хто коли більш-менш вільний, тай будем виводити середнє арифметичне, яке влаштує всіх бажаючих :ay::bk:

....тільки пооперативніше шановні!!! Бо скоро уже літо закінчується :multi:

Змінено користувачем Костя_911

Поділитися повідомленням

я виїжаю в Хмельницьк десь 4-5 ранку, десь годинка 7-8 планую бути на місці, і в "бій" ...

наскільки я зрозумів, то базар працює десь до обіду

і десь з 10:00 і так далєє зможу поводити.

буду вдячний, наречена з тещою підуть на весільний ринок"Ізида", а я тоді з тобою по більш прозаїчних покупках, носки, штани, може якесь взуття, ну і так по мєлочі, на що гроші будуть

основна ціль поїздки - весільна сукня, прикраси на машини, а решта - то щоб трохи вдешевити поїздку і закупити необхідних речей

може ще хтось підтягнутись, познайомимось, поговоримо, пивка вип"єм...

Поділитися повідомленням

буду вдячний, наречена з тещою підуть на весільний ринок"Ізида", а я тоді з тобою по більш прозаїчних покупках, носки, штани, може якесь взуття, ну і так по мєлочі, на що гроші будуть

основна ціль поїздки - весільна сукня, прикраси на машини, а решта - то щоб трохи вдешевити поїздку і закупити необхідних речей

може ще хтось підтягнутись, познайомимось, поговоримо, пивка вип"єм...

ну то якщо прибудете десь в мій "район обітанія" на базарі, то в нас теж є 2 "весільні" точки, то нехай наречена з тещею там поцікавляться ціну і придивляться що подобається і йдуть на "Ізіду", якщо там все те саме але дороще (бо "Ізіда" у вигіднішому місці) то повернуться назад тай скупляться

Поділитися повідомленням

Костя_911, ти маєш десь точку на базарі?

треба буде зайти глянути, покажеш нам ті точки

Поділитися повідомленням

Так і я кажу, принаймі зустрітись коло Епіцентру чи Оазису, хоча б на одну годину, а там видно буде!

Поділитися повідомленням

Таке питання хлопці.

Ситуація така: треба знайти гараж у рамках міста, живу на Виставці (чим ближче тим краще). Але гараж в районі 150-180 (якщо такі ціни авжеж знайти) і на довгий термін біля 9 місяців.

Можливо авжеж менше, але якщо все буде по плану то треба стільки.

Мені потрібно машину дяді, який приїжджає щоліта на Україну з Росії, поставити його авто у гараж до наступного літа.

Може змінитись хіба що те, що він захоче продавати авто, тому знімати менше трохи часу.

Але цікаво де можна попитатись , чи є такі ціни за гаражі і яким чином на так довго можна зняти? Якісь договори чи що? Щоб потім не виперли з того гаража, якщо проплатити частками скажемо по 3 місяці.

Поділитися повідомленням

AnDruWa, Гаражи есть цена от 200-500. Их хватает. Да желательно договор складывать что бы не получилось казусной ситуации. Я кокрас щас начинаю тоже искать на выставке гараж так что если что напишу.!!!!

Ну и ещё Так как мы собираемся на етих выходных возле ОАЗИСА?????

Поділитися повідомленням

Якщо буду вільний, бо я не знаю коли саме потрібно буде зустрічати родичів з Білорусії, то зможу також не на довго під'їхати. Але враховуючи, що я живу близько від Оазису (на електроніці) і часто туди ходжу скуплятись, то там на вихідних завжди море машин, Авжеж місця собі зможемо знайти, але хотілось би десь разом стати. Тому можливо є якісь ще пропозиції щодо місця зустрічі, щоб десь могли усі разом стати, поруч, познайомитись, поставити питання друг другу якщо щось цікавить, та й по домам, бо купання не вийде, холодно :(

Та й на епіцентрі також на вихідних там забито. вільно або ввечері, або у будні. Але нічого.

Але і так для початку було б добре. А потім вже було б легше збиратись десь на відпочинки, бо вже будемо хоч якось знати друг друга)

Поділитися повідомленням

бо вже будемо хоч якось знати друг друга)

+1. Так значит в воскресение на сколько у каво получится? Предлогаю гдето в 18:00. Кто за? Может комуто получится позже то говорим не стесняемся!

Поділитися повідомленням

Костя_911, дякую за інформаційну підтримку, за те що приділив часу, вибач, що не зводив тебе на пиво, як будеш в наших краях - віддячусь

якось той цілий базар мене трохи піднапряг

приїхали трохи пізно, стати нема де, наречена моя довго перемірювала всі плаття на базарі...

але загалом враження хороші, ми на різниці вартості плаття ідбили собі дорогу, і ще лишилось, десь 1000 зекономили

купив собі ще багатенько всього, але то таке, головне тепер знаю когось з Хмельницьких одноклубників

Поділитися повідомленням

Костя_911, дякую за інформаційну підтримку, за те що приділив часу, вибач, що не зводив тебе на пиво, як будеш в наших краях - віддячусь

якось той цілий базар мене трохи піднапряг

приїхали трохи пізно, стати нема де, наречена моя довго перемірювала всі плаття на базарі...

але загалом враження хороші, ми на різниці вартості плаття ідбили собі дорогу, і ще лишилось, десь 1000 зекономили

купив собі ще багатенько всього, але то таке, головне тепер знаю когось з Хмельницьких одноклубників

За пиво не хвилюйся! Пиво -- це дозвілля і відпочинок,а ми обоє ,так би мовити, перебували на роботі (а на роботі як відом не вживають) :multi:

Доречі в 8:30 зустрічав друзів з області. Вони також заїжджали прикупитись, такщо у мене сьогодні був день прийому гостей. Незнаю як для кого, а для мене гості це приємність :) Мені також було приємно познайомитись з однодумцями(і одноклубниками) зі Львову і надати хочаб інформаційну і моральну підтримку :ay: Щасливого вам подружнього життя і довгих вам років взаємної любові до самої старості!!!:ay:;)

Но хоть наречена вибрала те що хтіла і те що сподобалось???

Поділитися повідомленням

Так хлопці.

Можу завтра під'їхати кудись (або оазис, або епіцентр), на годинку, не більше.

Як тут писали. після 15:00.

Я б десь на 16:00 зустрівся. Можна авжеж і пізніше, і вночі, це не проблема) Просто я ставлю авто у дворі, і після 18:00 я вже не поставлю там авто, бо буде все зайняте.

Тому, якщо щось таке влаштовує - пишіть, зустрінемось, познайомимось) Можливо зайдемо в той оазис чи таврію, візьмемо по соку з пряніками і поговоримо трохи)

Чекатиму відписів)

Оце недавно вночі катався, шукав ДАІ, і на олімпійській мене обігнав ВАЗ чи 5 чи 7, класно зроблений, і особлива відмінність - в дисках було вмонтоване світло) чи там діоди, чи що, Я не знаю, але дивиться вночі класно) І вчора бачив цю ж класику біля Оазису)

Це так, просто розповів, можливо хто бачив, знає що) цікаво)

Змінено користувачем AnDruWa

Поділитися повідомленням

Оце недавно вночі катався, шукав ДАІ, і на олімпійській мене обігнав ВАЗ чи 5 чи 7, класно зроблений, і особлива відмінність - в дисках було вмонтоване світло) чи там діоди, чи що, Я не знаю, але дивиться вночі класно) І вчора бачив цю ж класику біля Оазису)

Це так, просто розповів, можливо хто бачив, знає що) цікаво)

Да знаем такое! :)

Ну так что? Значит сегодня чтобы у всех всё получиловь на 17:00. Жду ваших подтверждений!!!

Поділитися повідомленням

Но хоть наречена вибрала те що хтіла і те що сподобалось???

так, вибрала, покупками всі задоволені, я собі джинси в тому джинсовому раю за 240грн купив, кажуть що турецькі, правда я не знаю як перевірити, ми собі подумали, як купимо другу машинку (хочу Fiat Doblo, дизеля), то можливо будемо приїжати раз в сезон на закупи, чисто на сезон одяг і нічого лишнього

Щасливого вам подружнього життя і довгих вам років взаємної любові до самої старості!!!

Дякую за побажання, надіюсь так і буде

Поділитися повідомленням

Блін, якщо так і буде така мокра погода, то я пас, там навіть на авто на вулиці не зіпрешся посидіти.

І, так, я "сахарний") Дощів чи слякоті ненавиджу.

Поділитися повідомленням

Значит так.

Предлагаю заранее придумать время встречи и место, в ветке "Хмельницкий" - "Контакти" есть телефоны.

Влад, я предлагаю, если кто отписался что будет, давать мне номер, я прозвоню, ато реально я сегодня б не успел и не знал бы о встречи, так как с утреца уехал в село. Встретились, обменялись инфой, поговорили и я думаю пошол би сдвиг.

Я кстате дверь водительскую выровнял, нада мне петли поменять, у кого есть ударная "выкрутка"??? кто б помог??

У меня сейчас ремонт капитальный по мех части ( ходовая, трансмиссия и т.д.)

Мой номер знает Влад, (Одескин), тот что в ветке контакти сменился!

Змінено користувачем Rassel

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз