Перейти до публікації
no2sm

Хмельницький

Рекомендовані повідомлення

В мене тоже з тим заспокіювачом проблеми були, Олег допоміг замінити, але масло всеодно гнало, ставив і гровер і металеві шайби, нічього не допомогло, тоді взяв того болта і купив МІДНІ шайби, все затягнув(в міру) і нічього не тече.

А стукати в тебе починає через той заспокіювач, так як болти ослабились(масло тече, сам писав), от той заспокіювач люфтить там, підтяни, або спробую замінити ті болти.

Успіху.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Мені коли Олег міняв, то сказав, що натягнув цеп максимум скільки можна. Тобто той "бошмак" вже на нулю у мене.

Так цікаво: відкручені були болти що тримали того заспокоювача, але з-під них, якщо і було масло, то майже непомітно. А ось всі болти що нижче були - в маслі, і то добре в маслі, хоча вони стоять мертво..

Завтра я думаю знайду десь майстра.. нехай хоча б гляне що до чого чи послухає.. а далі вже буду бачити, можливо і сам поміняю, що треба буде, щоб дешевше вийшло. Бо всі гроші пішли на крило і сигналізацію, яку до речі, поставили, все гуд, роботою задоволений, дав за установку 320 (а так то 280 + кінцевики по 20, на багажник і капот).

Поділитися повідомленням

Кароч поїхав я на масів свій (Фрагмент), об'їздив 3-4 гаража, і на останньому мені мужик погодився послухати машину.

То послухав, каже: з болтами ми шось придумаємо, а це в тебе клапана не відрегульовані (тому і на холодну це чути).

А цеп каже в тебе майже не чути, але якщо треба буде дивитись до цепу, то прийдеться його міняти відразу.

Спитав для цікавості, скільки коштує новий цеп, то сказав що не знає. бо давно не купував нічого.

То можливо тут хто знає ціну на цеп ?

А завтра зранку їду до нього, казав, що все зробить.

Змінено користувачем AnDruWa

Поділитися повідомленням

ага.. то ще + робота, та й виде до 500 грн. Зрозумів, дякую!

А так, то за клапана мужик казав візьме 50 грн. + до тих болтів з яких сочиться масло гляне.

Це норм ціна? в принципі для мене це не дорого і позволимо, але загальних цін я не знаю, бо ніколи не регулював.

Я зняв відео і там чути оці "клаци", пізніше оброблю і скину сюди.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/E7pPVGIitQY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Змінено користувачем AnDruWa

Поділитися повідомленням

AnDruWa, клапана конечно слышно, но при такой работе двигателя (неровной и с равками) по другому быть не может!

Поділитися повідомленням

Це якраз прогрівався, а коли прогрітий, то того майже не чути і рівніше працює двигун.

А через що ще може працювати не рівно? Можливо бенз, налаштування карба, ще що?

Поділитися повідомленням

AnDruWa, 1) Неправильная работа карбюратора из-за (грязи + настройка)

2) Плохой бенз, ну и атакже засраны свечи, фильтра (если есть)

Змінено користувачем odeskin

Поділитися повідомленням

Та йомайо, десь пів року тому чистили, свічки міняв ще раніше.

Але якось можливо з книжкою сяду і розберу того карба, головне зібрати)

Але просто так це не зробиш треба інструмент мати,щоб обороти ХХ виставити правильно, як я розумію)

але поки все працює, все добре)

Поділитися повідомленням

Влад, когда к тебе, сегодня себе ходовую перетрусил(маятник, тяги, редуктор рулевой), как будтто гидрик появился :)

Следующий этап дверь.

Поділитися повідомленням

Хлопці, є проблемка:

заводиться ось так: Посилання

По суті:

- БСЗ

- Свічі НГК

- ВВ Тесла

- міняв бендикс

- Чистили, регулювали карб (сам недавно регулював і перевіряв пусковий механізм на карбі)

Не знаю що вже дивитись, можливо десь у попередніх етапах були допущені помилки, але все здається робили знаючі люди. Перед пуском завжди підкачую бенз насосом, витягую підсос. На гарячу чи після першого запуску - все гуд.

Жаль, що викинув поки гроші на це все, а так і не запускається нормально починаючи з +8 і нижче.

Поділитися повідомленням

AnDruWa, А коли заводиш, педаль газу включаєш в процес?? Ну підгазовуєш?

В мене така сама фігня якщо просто заводити на подсосі без задійствувань педалі газу.

Поділитися повідомленням

Неа, газ не трогаю. Якщо трогаю то взагалі не схвачує (заливає як розумію), і треба стояти хв 5, щоб завелась.

Я ось з Борьою зв'язався знову, то він каже щоб заміряв компресію, то взяв у нього компрессометра, завтра зранку заміряю і відвезу йому назад його. А там вже по ходу діла буду розбиратись, можливо бензонасоса поміняю. Бо карб чищений і регульований, свічки і ВВ нормальні. Більше немає чому походу.

Поділитися повідомленням

Заміряв я компресію, і афігєл.

9.5 - 6.5 - 6.0 - 9.5

Боря каже: на всяк випадок збирай 4000, це на повну капіталку, а якщо обійдеться тільки там заміною дечого то буде 1500-2000. Але якщо робити то робити вже по уму, а це йомайо, 4 штуцера. це 1/3 можна сказати від вартості машини. Аж задумався продати, і збирати на інше. Бо зараз я вкладу 500 баксів в капрем, а потім цих 500 я ж не додам до вартості при продажі, фіг хто візьме.

Кароч я в пєчалі, поки шукатиму гараж на жигу і фіг де шукати ті гроші тепер)

Поділитися повідомленням

AnDruWa

Компрессія не дуже, але ти повинен розуміти, що компрессія це не останній показник. І двигун раптово через компрессію не стане. У мене було приблизно 8-4-6-4

І я їздив, не знав особливих проблем. Вирішив перебрати двигун чисто з цікавості. Перебирав сам. Особливо складного нічого немає.

Цифра в 4000 гривень реальна, це якщо з роботою.

Щодо продажі, це ти погарячкував. Особливо дорого з двигуном в такому стані ти не продасиш свою машину. Плюс не приведи Боже, купиш з таким же двигуном. Повір мені, ніхто перед продажею не буде капіталити двигун, максимум кільця перекинути, сальники клапанів і тд. Тобто з новим двигуном ти машину не купиш.

Але дивися сам. Якщо по кузову, підвісці, салону немає ніяких проблем, то не вздумай продавати! Двигун саме легше відновити, кузов нереально!

Поділитися повідомленням

Щодо продажу, то я знаю, погарячкував, просто на кілька місяців я на ній їздити не буду, бо взимку з тим запуском вона мені всі нерви виїдає. А до весни можливо підзбираю, а можливо що інше прийде на голову.

А сам я не переберу двигун, бо немає ні місця, ні знань і навичок, ні інструменту.

Ходова в хорошому стані (як тільки купив все поміняв), в салоні все гуд, сидів на інших жигулях, то у мому (якщо не тютінговані авжеж) найкофмортніше, і нічого не пахнє зайве. По кузову, то є погрішності. Є такі "пупиришки", як сказали це вже амба, але перекаршувати це ще куча грошей, тому катаюсь як є.

Поділитися повідомленням

AnDruWa, я з компресією 6 їздив))) ну дивлячись як двигун твій робе, якщо ніяких лишніх стуків то може там заміна кільц і сальників. Нічього такого страшного немає, я їздив з 2 прогорівшими клапанами, а щоб самому перебрати то взагалі не проблема. Складностів нема, тільки важко з моментом затяжки!

Поділитися повідомленням

Руслан, та мене не компресія дратує, а бісить те, що я виклав 1000 грн щоб заводилась нормально, все перебрав, а виявляється справа була у іншому.. і зараз така погода, що я буду тільки і диркати, щоб її завести :( - ось що мене бісить. Якби це було літо, я б так і їздив, нічого зайвого я не наблюдав у двигуні. А так, це зима, і знову ці проблемі запуски і сівші через це акумулятори.

Поки навіть не маю грошей, щоб віддати на СТО чи майстру по двигунам, щоб він сказав що там треба міняти і скільки це буде коштувати. Тому якось і бажання пропало йомайо :(

Поділитися повідомленням

AnDruWa, Попроси Олега, може шо підкажить, допоможить, я думаю що там нічього такого страшного нема, хоча тебе розумію, сам щось стараюсь і виявляється в іншому проблема також засмучуюсь!

Поділитися повідомленням

Народ, продається ВАЗ-21043 1994 р.в., 3000дол. Може хто зацікавиться. Двигун 1,5, перебрана передня ходова, нова передня зимова резина.

Змінено користувачем Націоналіст(УКР)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз