Перейти до публікації
no2sm

Хмельницький

Рекомендовані повідомлення

Сигналки не маю, вирішив поставити ЦЗ, почитав відгуки в середньому зупинився на такому:

Посилання

Поки нічого не купував, не замовляв, лише збираю інфу.

Хто які ставив ЦЗ на свої ластівки і хто який порадить?

І питання №2: сам ніколи не ставив ті замки, можливо там немає нічого важкого, але скільки буде коштувати установка через майстрів? Тим більше у мене авто стоїть у дворі, і немає місця де б його робити. Можливо хто з форуму ставив сам собі, то допоможе з цим питанням.

Просто начитався, що на передні двері поставити ще можна, а на задні, то потрібно щось там мудрувати, бо не вистачає сили відкрити чи то закрити двері, оскільки задні з середини авто тою "кнопочкою" закриваються і відкриваються набагато важче ніж передні. Тому і потрібно людину, яка ставила ЦЗ на класику і мала з таким справу, щоб відразу знала, що і як робити.

Змінено користувачем AnDruWa

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Привіт! Собі ЦЗ(блок керування + 4 замки) не ставив, так як мав двосторонню сигналізацію конвой, при цьому блок керування не обовязковий був, тільки замки.

Собі ставив сам, сигналізація і замки, скажу так якщо є схема то нічього важкого там немає, на передні двері замки легко поставити, задні не знаю, не ставив.

На крайняк, візьми Борі з ДК подзвони, він допоможе, можем глянути і зі мною, але я не електрик, тому намудрити нехочу.

З.І. Аварійну сигналізацію, сигналізацію, електро замки дверей і іншу проводку роблю сам :)

Поділитися повідомленням

Я сьогодні з Борькою якраз говорив.. то він відговорив мене від ЦЗ.. а наполягав на 2-сторонній сигналці + цз.. або без нього.. Але якщо ЦЗ обійшовся б мені в 300 разом з установкою.. то сигналка буде біля 600-700+100 замок + робота.. тобто збирати ще вдосталь грошей..)

Можливо у мене взагалі не правильне розуміння ЦЗ тому я плутаюсь)

Він каже - треба сигналку + замки на двері.. вони каже по 25 грн.. я думав, що це і є ЦЗ.. бо у моєму розумінні ЦЗ - це тоді коли можна однією кнопкою на пульті відкрити-закрити машину. Ось таке я хотів, щоб не перевіряти завжди двері чи закриті чи відкриті.

А сигналка також з однієї кнопки закриває всі двері тільки + ще ставить на охорону машину? Чи щоб вона ще й закривала двері, то треба якраз сигналку + замки?)

Біда.. зараз справ із судами вистачає.. а тут ще це.. у голові все змішалось.. тому поки трохи відкладу цю затію, але до зими хотів би собі щось "нарішати") Тому ще буду звертатись)

Поділитися повідомленням

AnDruWa, Давай решай свои проблемы и отпишешся! Ну а мы чем сможем тем поможем!

Поділитися повідомленням

AnDruWa,

Саме так, ставить на охорону + закриває, там у головному блоку сигналізації вже все є, просто якщо ставити ЦЗ, то при їзді він буде автоматично просто закривати двері і все, начебто!

У мене двохстороння сигналізація Конвой МП 100, чесно кажучи б\у, отримав я її за 100 грн. в інтернеті знайшов схему, за дві години поставив, правда не все.

Бюджет:

б\у сигналізація 100 грн.

електрозамки 2*20=40

6 метрів провода одноильного 12грн.

2 кінцевика, багажник та капот 20 грн.

Разом 172 грн. .

Посилання

Тут ціна на нову таку як у мене.

Поставив сигналізацію, чесно кажучи стало спокійніше, машина стоїть з іншого боку двору і мені чути як вона кричить, а пульт взагалі кричить як різаний :))

Зараз вона мене рятує від любителів зливання бензину, яке у мене було раза 3-5.

odeskin, мы в воскресенье едим?? нада точно знать.

Змінено користувачем Rassel

Поділитися повідомленням

Rassel, Руслан, Якщо я не помиляюсь?)

Говорив я з Борькою, то все зробить, все гуд.

Тільки порекомендував сигналку, "конвой исключай категорически.а также циклон,доберман", а ще рекомендував дивитись без дисплея, щоб у разі чого не лопнув при падінні, чи якщо сісти на брелок, то щоб були лише піктограми, а саме щось типу:

Посилання (така у нього, каже нарікань немає, але такої у наявності я ніде не знайшов)

Посилання (таку я знайшов, але по коментам на різних сайтах, кажуть, що радіус дії насправді невеликий), а я живу на 9-му поверсі + авто стоїть з іншої сторони вікон, а це може бути від 40 до 70 метрів через стіни, тому ця Пантера у мене відпала також.

Інших у такій ціні я не знайшов, і він каже, що дорощої немає змісту брати на наші дракони, бо там все рівно зайві провода просто відрізаються.

Я зупинився на Посилання. На різних сайтах відгуки в основному хороші + радіус дії має мені підійти, бо для чого тоді 2-сторонку, якщо мені на 9-й вона не буде діяти..

Враховуючи, що поставити зможу на початку жовтня (тоді дозбираю грошей трохи, бо піде біля 700-800 грн. на все + робота). На даний момент не вистачає за роботу трохи.

Також каже, що якщо брати 4 електрозамки + 15 метрів проводу, то це вийде те саме, що ЦЗ у комплекті, але там вже відразу будуть провода. Якщо ставити на задні двері, то казав просто тяги забере звідти, і на скільки я зрозумів, з середини тоді вже не відкриє пасажир двері, якщо будуть закриті, але то не дуже суттєво для мене.

Потім казав докупити прийдеться ще один кінцевик, 4 кнопочки на двері (по яким сигналка буде розуміти чи відкриті двері чи ні), 4 гумові трубочки, щоб провода між дверима не перетерлись, ну і у мене бувають проблеми з прикурювачем (вставляю "спічку" і відразу запобіжник 1-й горить), то він каже, що можна докупити і поставити блок запобіжників для 2106, але там вже йде на 13-ть запобіжників а тоді він зможе поставити сигналку на окремий і магнітолу на окремий + в такому каже не перегоратимуть запобіжники, якщо що не так. Але це не обов'язково.

Тому, можливо хто ще яку сигналку просту до 500 грн. юзав та порадить?

Поки я скуплю все, що мені треба, а потім вже поїду до Борьки ставити.

А на рахунок прикурювача: я міняв вже 3 штуки.. і при перегоранні запобіжників, я знімав їх.. то бувало видно місця де "коротило" трохи у самому прикурювачі.. (китай, тому напевне).. і доводилось щось підкладати, відгинати і т.д.. або то щось із "спічкою".. коли коли вставляю у прикурювач зарядку до реєстратора, то нічого і ніяк не перегорає, все працює.. Але це казав також подивиться.

Просто переживаю, щоб акум не сідав (хоча йому у мене менше року), якщо авто буде стояти по 3-5 днів без руху. А магнітола каже їсть трохи.. Але якщо все правильно зробити, то все має бути добре.

Зараз мені ціль -вибрати сигналку, і замовити через і-нет. А потім лише докупити все, що треба, а там поставлять.

Поділитися повідомленням

Так сигналку замовив, ЦЗ також, але в мене сьоні біда сталась.. то все відкладається..

Зранку вийшов з під'їзду.. якось не звернув уваги.. проїхався.. а потім помітив, як вийшов з машини, що праве переднє крило погнуте збоку.. вм'ятина як лист А4 по площі приблизно.. Зараз можливості сфоткати немає..

Потім якщо сфоткаю то викладу фото, але це думаю нічим не поможе, треба недорого рихтовщика. Хтось щось підкаже?

Авжеж можна і вирівняти і покрасити і все "по феншую", але це обійдеться ще мінімум в 500 (на скільки знаю, сама покраска одної деталі біля 100$), а я зараз мало що можу дозволити собі фінансово. Мені головне щоб вирівняли і підказали скільки буде коштувати щоб зробити по уму..

Відпишіть тут, хто що може. Або буду шукати по знайомим.

Зв'язувався із знайомими вже, але вони працюють по іномарках. То сказали, що за жигуля не візьмуться, бо в ньому метал твердий, і його важко витягнути. Якось так.

Причин виясняти не будемо.. це хтось не з мого дому.. або фізичні зусилля, або авто жовтого кольору, але вже нічого не докажеш, бо я від'їхав типу з місця ДТП.

Суть не в тому, мені потрібен не дуже дорогий рихтовщик. :( Щоб хоча б оцінив ситуацію.

Поділитися повідомленням

AnDruWa, Сочювствую! Ну а приблизительно фото произошедшего! Может и я тебе чем то помогу!

Поділитися повідомленням

Вже темно, та й не має на що сфоткати.

А на форумі ДК мені запропонували:

Заїдь на Заводську, біля жомової ями там прямо біля дороги є 2етажна будівля з боксами. Спитаєш рихтовщика. Робить бистро, якісно і недорого (я дешевше в місті не знаю)

Тому завтра буду шукати ту жомову яму, покажусь, нехай скажуть що будуть робити і скільки це буде коштувати, але робити не буду, бо грошей немає поки.

Тому завтра постараюсь викласти фото.

Поділитися повідомленням

Так, тільки добрався до компу...

Поїхав я на ту жомову яму, чого я тільки там не знайшов, окрім рихтовщика)

Поїхав на Гречани дальні.. там 2 місця де рихтують.. в одному не було нікого вже. .а в другому сказали.. "нуу баксів 100 буде".. Я мовчки поїхав далі.

Потім десь через Олешин знайомі казали, що є рихтовщики, але доїхав я до кінцевої на Гречанах, там якраз був знайомий (Борька, електрик), я показав йому.. то він пообіцяв допомогти трохи.

То вчора десь з 20:00 до 00:00 рівняли якось і шпатлювали.

І сьогодні приблизно з 17:00 поїду знову доробляти.

В що це мені поки обходиться:

Шпатлівка універсальна, 500 гр. = 30 грн.

Розчинник = 17 грн.

Шпатлівка фінішна, 750 гр. = 40 грн.

2 листа нождачки 240 = 6 грн.

Фарба 200 гр. = 44 грн.

Якісь домішки до фарби = 3 грн.

Разом 140 + гривень 60-70 пішло/піде на бензин поки катався шукав тих рихтовщиків, по магазинам і т.д.

"Ітого" = ~200 грн. + не знаю скільки Борька візьме за роботу, бо до нього ще звертатимусь за сигналку, щоб поставив.

Ось такі справи у мене.. жаль тільки немає фото "до", щоб було з чим порівняти "після".

Але Боря каже: все рівно буде відрізнятись трохи, чи ти будеш місцево зафарбовувати чи то все крило.. бо це буде нова краска, а та що на кузові - вже "побачила життя трохи".

Але вже як буде, головне, що не страшно дивиться те крило вже.

Хоч трохи спокійніше :)

Поділитися повідомленням

А в Борьки є компресор?? Бо мені треба свою задути ліву сторону, нем акомпресора.

По ціні нормально.

Поділитися повідомленням

вопрос ко всем может ктото слышал: мне нужна работа с нормальным графиком и чтобы нормально платили! Отрасль значение не имеет! Учюсь быстро.!

Поділитися повідомленням

Rassel, Мож я не правильно назву, але має Боря пульвілізатор (якось так почув).

Крило не доробив.. закінчилось тим, що зашпатлювали з горем навпіл, тобто не ідеально, але більше у мене ні сил ні бажання немає шпатлювати. І загрунтував Боря. Після того пішли дощі.. і ось досі Боря зайнятий, я не знаю коли він звільниться.

Тому, або буду шукати далі знайомих, які зашліфують і покрасять (краска є), це думаю не дорого обійдеться.

І треба допомоги, в установці сигналки. Бо в них я дуб повний. Мені краще написати якусь заяву чи скаргу по ямі на дорозі)

Кароч до сигналки маю:

- Сигналку Циклон 011 в2

- ЦЗ Тайгер СДЛ

- 4 кнопочки на двері (Боря казав треба нові, бо до них підключається сигналка)

- 4 ізоляційні трубки для проводів між дверима

- Блок запобіжників 2106 (13 штук), Боря казав окремо вивів би мені магнітолу і сигналку поставив би на окремий запобіжник.

Ось це все мені треба поставити на машину. Боря каже, що на це піде весь день (а якщо він розбирається у цьому і так багато часу піде, то скільки часу пішло б у мене, як того хто взагалі дуб).

Я б просив ще когось, щоб допомогли, просто я не знаю чи допоможуть поставити новий блок запобіжників і вивести на окремий сигналку + поставити все це на машину + на задніх дверях він казав, що взагалі зніме тягу, тобто тої кнопочки що з середини закриває двері - не буде. Можна буде відкрити лише ззовні, або коли водій з середини відкриє всі двері відразу. Але для мене це не суттєво, мені аби ті двері закривались/відкривались без проблем.

Я Борю діставати просто не хочу, бо він зараз свого москаля робитть, і поки не зробить його. не візьметься за мою. А скільки буде робитись той москаль я не знаю. Я просто зараз маю час, тому хочу відразу все зробити + поки погода дозволяє весь тиждень щось робити (без дощів). Бо потім як всі будуть вільні, я як на зло буду зайнятий.

Тому, якщо у когось будуть якісь варіанти допомоги - пишіть, а я якщо взагалі не знайду нікого, то вже буду звертатись тут і когось діставати)

Поділитися повідомленням

На сигнализации на красном запитывающем проводе (+) есть уже предохранитель, зачем ставить дополнительный. А магнитолу возьми на постоянный плюс от прикурувателя, он тоже идет через предохранитель.

Поділитися повідомленням

AnDruWa, привет! Хочеш дам совет? Если чтото хочеш сделать сделай ето сам!

ну а в помощь http://forums.drom.ru/attachment.php?attachmentid=2235043&stc=1&thumb=1&d=1326980457" rel="external">Посилання

http://www.avtostudio.ru/images/autosignaling/star_line-525/sl_525-9.gif" rel="external">Посилання

Посилання

Змінено користувачем odeskin

Поділитися повідомленням

Ось я дививсь тут, Як ЦЗ ставити (собі купив такий самий) Посилання

Але до нього якось підключається сигналка, а як це все, у мене в голові не вкладається.

+ треба якось ті тяги (а я їх навіть не бачив ніколи і не знаю як знімаються) зняти з задніх дверей, щоб закривались-відкривались легше.

Якби я хоч раз таке робив, вдруге я б вже знав послідовність і що та де розміжувати на наших ластівках.

Сам 100% не зроблю, тому буду намагатись розібратись у тих інструкціях поки є часу трохи вільного.

Коллега, та слом просто що я вже купив той блок запобіжників :(

А магнітолу чому він мав кидати на інший запобіжник: бо я спитав його: чи "їсть" магнітола акумулятор якщо я на авто не катаюсь з тиждень? - він сказав, що їсть і тому щось там переробить.

А я коли купував авто (рік тому) то власник сказав, що він завжди як ставить авто більше ніж на 2 дні без руху, то відключає масу під капотом. Ось і я так роблю.

А виходить якщо я поставлю сигналку, то масу вже виключати не можна, і тому доведеться мінміум кожних 3 дні (якщо не кататись) то хоча б заводити, щоб акум підзарядився.

Можливо я наплів тут дурниць, тоді вибачайте, але як розумію )

Поділитися повідомленням

Ось така схема мого ЦЗ:

Зображення

1. Куди, до чого краще підключти "+"?

2. "-" як я розумію просто до металевої частини кузову?

3. Куди взагалі розмістити блок управління ЦЗ? У мене в ньому немає дирочок чи вушок, щоб можна було кудись прикрутити. Але проводів вистачить десь на 1-1.2 м. від цього блока до водійської двері. Тому думаю десь під рульовою колонкою примостити, чи ні?

4. Що це за 2 проводка знизу? Вони на тій "вилці" просто обрізані і мають по 10-15 см. Можливо до сигналки?

5. Як провести проводи в передні двері я зрозумів здається. Збоку в бардачку буде отвір, щоб у стойку пустити провода, і якщо вийняти панель приладів, то там зліва також має бути отвір щоб пустити туди провода у стойку. А ось, як інші провода пустити в салоні і як вони мають входити у задню стойку? Думав десь по підлозі їх зашити.. але як їх "впустити" в стойку, щоб вони вилізли з стойки і відразу в двері?

Сигналку сам не підключу, тому хоча б на ЦЗ зекономлю гроші, якщо сам поставлю. Просто хочу розібратись у тих задніх дверях, де там і які пружинки треба забрати, щоб легше було актуатору закривати-відкривати.

Бо зараз здам майстрам, то можливо вони зроблять по уму авжеж, а можливо підуть меншим опором і нароблять ділов.

Поділитися повідомленням

Кароч ЦЗ поставив, сигналка буде сьогодні.

Поки знову "проблема".

Десь місяця 2 тому у мене полетів "успокоитель цепи", поміняв, все було гуд.

Від недавна я знову при прогріванні чую звуки ніби цеп калатає (не металеві), але коли прогріюсь і обороти зменшую, то звук пропадає. + буває зранку вийду ,і знизу пару капель масла. Глянув під капотом, то це з-під тих болтів, які "дивляться" на радіатор, і вони трохи були розкручені, то підзакрутив, допомогло на кілька днів.

Тобто симптоми дуже схожі на ті, як починались проблеми з тим "успокоительом". Але я не впевнений, тому хочу комусь показати, щоб послухали, підказали, що там за біда.

Авжеж можна поміняти і весь двигун, бо там все старе (це так кажуть майстри часто), а мене цікавить чому і звідки такий нехарактерний звук двигуна.

Мо хто підкаже чи сам може підказати, що то за звуки?

Поділитися повідомленням

AnDruWa, Такой звук может давать как успокоитель так и натяжитель цепи. Ну а болты раскручиваются так как есть вибрация, + может не доконца закритил!

Поділитися повідомленням

Ось, а я не знаю як це перевірити, що саме за біда там.

Я то затягнув їх здається нормально просто боюсь сильно затягувати, щоб не зірвати різьбу, чи такий варіант неможливий і затягувати дуже сильно?

Коли була біда з тим успокоительом цепи, то велика частина радіатору була в маслі, а надавнє підтікання лише побачив після того як постояв на гаражі, коли робив ЦЗ, а потім побачив, що під тими болтами знову масло.., але радіатор чистий, перевірив, а вони трохи відкручені.

Можливо то взагалі не з цепом проблема, але звуки схожі, які були як описував вище.

Поділитися повідомленням

AnDruWa, Более детально можно сказать только когда прослушаеш статескопом (когда мерииш давление в уши пхаеш). Тогда ты более ни мение сможеш понять что и куда!

Поділитися повідомленням

На гаражах у чоловіків така штука є? Я можливо на свій масив під'їду, запитаю чи є якісь знатоки по двигунам. Можливо що дієве порадять чи зроблять.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз