Коллега 10 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2012 А документи в порядку. Що так дешево? Забрав би на запчастини. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2012 (змінено) [font="Arial"> [size="7">[font="Arial"> 18.11.2012 ВОЗЛЕ (ОАЗИСА). Да и кстати хочю попробовать рассылку,если никто не против! [/font][/size][/font]Но правда она платная! Змінено 9 листопада 2012 користувачем odeskin Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Націоналіст(УКР) 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2012 Народ, продається ВАЗ-21043 1994 р.в., 3000грн. Може хто зацікавиться. Двигун 1,5, перебрана передня ходова, нова передня зимова резина. Я вибачаюсь не те написав. 3000дол. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2012 Націоналіст(УКР), ну а теперь половина народа передумала брать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коллега 10 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2012 Дороговато за 94г. 3000 зеленых. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Націоналіст(УКР) 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2012 Дороговато за 94г. 3000 зеленых.[/quote торг вітається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Костя_911 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2013 Хочу продать свого корча, а лєнь оформлять обьяву . Кіну ссиль на Вкантакта. Ніхто не протів??? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 26 травня 2013 Добридень хлопці! Як там у кого справи, як ластівки бігають?) Ніхто так і не зустрічався, так сказать на "з`їздах"?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 червня 2013 Привіт! А в Хмельницькому якесь клубне двіженіє є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.O.W.A. 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2013 Привіт! А в Хмельницькому якесь клубне двіженіє є? Всі тільки на форумі сидять, та час від часу деякі зідзвонюються між собою, а так щоб всі разом хоч один би раз зібралися, - ліньки. Я завжди готовий приїхати на зустріч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 12 червня 2013 сі тільки на форумі сидять +1! У меня пока не получается всех собрать, да и у самого времени нет! Ещё чючють и моя ласточка будет на ходу, вот тогда устроим пробег по родным краям! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.O.W.A. 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2013 +100500 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 червня 2013 Якшо десь шось буде-я готовий, пишіть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 13 червня 2013 ООООоооооо!!!! Народ вроде немного просипается! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Костя_911 2 Скарга Опубліковано: 15 червня 2013 а я свою спшедав 2 дня назад но якшо десь в суботу-неділю після обіда здибанка то я пішком падтянусь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlados 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2013 ау!!! народ ви де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2013 Планирую на следующих выходных съездить на ваш базарчеГ известный. Когда там выходные и как лучше подьехать на машине? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2013 golden88, Ты имееш ввиду вещьевой? Если да то Четверг и понедельник почти никаво нет. Остальные дни гдето с 7. Машинкой? то тогда лучше ставь на платную парковку, и включи регистратор если есть. Если авто (с запчастями) то кроме понедельника, если с авто то лучше в воскресенье, и то гдето с 8:00. Если что пиши!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2013 odeskin, на вещевой. Хочу ехать на машине Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2013 golden88, Четверг и понедельник почти никаво нет. Остальные дни гдето с 7. Машинкой? то тогда лучше ставь на платную парковку, и включи регистратор если есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2013 golden88, Четверг и понедельник почти никаво нет. Остальные дни гдето с 7. Машинкой? то тогда лучше ставь на платную парковку, и включи регистратор если есть. на платних проблєм не було жодного разу-там вроді безпечно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 golden88, На рынок можешь с 7, самый раз будет))) Очень хорошо пятница, людей меньше, можно и в субботу. Когда планируешь? Всегда оставлял возле центральной дороге авто, проблем никаких. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 Rassel, думаю на этих выходных ехать, но еще не уверен. А как называется улица, что возле рынка идет? Просто чтобы по GPS приехать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 golden88, Львовское шоссе, тут смотря откуда будеш ехать. Можно впринцыпи заехать и на сам рынок, то там улица Геологов 7, 7/1, 8. Вообщем Для начала глянь на ГООГЛ мап, и приблизительно увидиш картинку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 golden88, Ориентируйся на Львовское шоссе, оттуда ближе в рынок, легче выехать и в принципе не должно быть проблем с парковкой, если хочешь, на выходные могу встретить и провести от въезда к самому рынку ! 097 семь2 28 0пять8 Руслан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах