Перейти до публікації
no2sm

Хмельницький

Рекомендовані повідомлення

golden88, Львовское шоссе, тут смотря откуда будеш ехать. Можно впринцыпи заехать и на сам рынок, то там улица Геологов 7, 7/1, 8. Вообщем Для начала глянь на ГООГЛ мап, и приблизительно увидиш картинку.

якрас на Львовскому шоссе в вихідні дуже плотне двіженіє і пробки+єслі приїде після 6:00 то може бути проблематично запаркуватисьі. Йому краще їхати на стоянку "болото" біля "Бартер-Сервісу" чуть дальше "Європи". Там платна стоянка, нормальні парковщіки, з машиною траблів не повинно бути+звіти ближче до основних базарів "для народа"(СУМС, Бартер,Пако). Ібо Старий Ринок немного перегібає з ценами. Совєт як базарніка.;)

О! Пацанюри, нікому не тра ЕБН низького давлєнія під карбюратор нульцевий??? Брав за 280 грн, за 180 віддам. Хтів ставити на Жулю, но уже продав машину. Отлічно стане під Солєкс з обраткою.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
якрас на Львовскому шоссе в вихідні дуже плотне двіженіє і пробки Там платна стоянка, нормальні парковщіки, з машиною траблів не повинно бути+звіти ближче до основних базарів "для народа"(СУМС, Бартер,Пако). Ібо Старий Ринок немного перегібає з ценами. Совєт як базарніка.;)

Ну якшо ти торгував, то тобі краще знати. Я ж тільки походити скупитись... :))

На рахунок старого ринку я з тобою повністю згідний, але там іноді є дуже класні речі за які не жалко виложити сумму, але чомусь та сумма йде на авто :multi:

По темі, golden88, собі вирішить куди йому зручніше, і якщо потрібна буде допомога, я зустріну на вїзді ( 7 хвилин від мене) і проведу до самого ринку. Не проблема. Тільки заздалегіть повідомити.:)

На болото маєш на увазі вїзд зі сторони розвязки, біля Шиномонтажа на право і до Бартера?

Змінено користувачем Rassel

Поділитися повідомленням

На болото маєш на увазі вїзд зі сторони розвязки, біля Шиномонтажа на право і до Бартера?

це якщо з Львовского заїжати. Але думаю з Окружної, недоїжая Катіона, наліво буде проще. А там ж\д переєзд проїхали і від нього 200-300 метрів поворот наліво одразу за гаражним массивчиком. Далі проминувши Європу є велика стоянка "болото". Якшо ти його таким чином проведеш (від Лєзнєво, через проспект і окружну), то по дорозі обратно він сам точно не заблудиться.

Якшо на самому базарі заблудите, то могу поводити. Є знайомі на джімсах, електроінструментах, носках, трусілях, кросовках, посуді, дитячий одяг, куртки.

Поділитися повідомленням

. Якшо ти його таким чином проведеш (від Лєзнєво, через проспект і окружну), то по дорозі обратно він сам точно не заблудиться.

Згідний повністю. І зранку по місту в заторах не кружляти, все по прямій та й на ринку !

Поділитися повідомленням

воть пока бабы... тоисть жены лазят по базару решил написать с телефона. Стою на Львовском. Приехал с окружной. Блудил не много...

п.с. очень уютный город. Чистый. Сракерства не заметил. Думав в Виннице новичку было бы труднее!

Поділитися повідомленням

хочеш сракерства-їдь до Києва чи на Юбк), хоча їх зрозуміти можна-понаєхало)). в Вінниці я теж через місто багато разів їхав і нічого...правда в останній раз помітив знак...виявляється я вже разів 10 порушив проїзд))

Поділитися повідомленням

правда в останній раз помітив знак

У нас любят игратся установкой знаков)

Поділитися повідомленням

У нас любят игратся установкой знаков)

Це точно! Особливо зеленими стрілками)

Поділитися повідомленням

Питання до Хмельничан.

Є в нас нормальні карбюраторщики, такі, щоб горизонталки допомогли налаштувати? Може хто сам ставив?

Поділитися повідомленням

Питання до Хмельничан.

Є в нас нормальні карбюраторщики, такі, щоб горизонталки допомогли налаштувати? Може хто сам ставив?

тобі до Бороди. На території таксопарку навпроти Школи №1

Поділитися повідомленням

Всім привіт! Нещодавно придбав 4-ку (21043 1.5 1986р.), впранципі стан хороший, але по дрібницям роботи вистачає. Буду потрохи її доводити до ладу з вашою допомогою та порадами. І відразу питання: підскажіть, будь-ласка, нормального і не дорогого електрика (деякі елементи приборки підключити і задній дворнік). І скільки приблизно це може коштувати?

Поділитися повідомленням

Сам не ризикну, так як з машиною на "Ви" (тобто майже нуль), тому і раджусь до кого толкового звернутись.

Поділитися повідомленням

tomas_morgam, та там нічого складного, є бажання і руки то все можна зробити і всьому навчитися.

Поділитися повідомленням

Бачив вчора в центрі нашого міста шикарну темно-коричневу трійкк ідеально відновлену, екстремально занижену і з фліперами. Цікаво, чи є вона на форумі?

Поділитися повідомленням

Бачив вчора в центрі нашого міста шикарну темно-коричневу трійкк ідеально відновлену, екстремально занижену і з фліперами. Цікаво, чи є вона на форумі?

Посилання

Поділитися повідомленням

В неділю 26.10 Громадська Організація "Хмельницький Автолюбительський Клуб" буде проводити автопробіг до Дня Автомобіліста. Збираємось на парковці ЕПІЦЕНТРА на 12.00. Виїзд з парковки о 13.00.

Маршрут стандартний Кам'янецька — Львівське — Тернопільська — Молодіжна — Інститутська — Купріна — Красовського — Чорновола — Трудова — Старконовське — Проспект — Рибалка — Пляж)))

Зображення

Взято тут

Посилання

Поділитися повідомленням

воть пока бабы... тоисть жены лазят по базару решил написать с телефона. Стою на Львовском. Приехал с окружной. Блудил не много...

п.с. очень уютный город. Чистый. Сракерства не заметил. Думав в Виннице новичку было бы труднее!

Ну как сейчас выгодно ехать в Хмельницкий на базар? как цены с обычными рынками?

Поділитися повідомленням

ну явно не икарус под потолок :multi:

на семью 3-4 чел.

Тоді думаю варто. Це з Києва їхати?

Поділитися повідомленням

Тоді думаю варто. Це з Києва їхати?

да с Киева.

странно в году 2008 уже не выгодно было туда ехать..

какие сейчас оптовые дни не знаешь? так и осталось со среды на четверг и с воскресения на пятницу или что-то поменялось?

Поділитися повідомленням

Я точно не скажу. Там буваю рідко-більше по магазинах одягаємось. Щодо тих днів можу завтра взнати.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз