19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 Ждемс:az::az: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 Ребят по пиву незнаю ибо буду на машине зарулём(((...а поковырять я за!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 а мне поковырять карбюратор сможем? уже глохнет на холостых и расход зверский Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 KOCMOC, главное в рабочем приезжай, а не в белом смокинге П.с. Набери меня в раене 15.00 ADRIANO, Жаль Но ведь не в пиве ж счастье! Если удастся быть все таки без колес, то будет хорошо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 я ток с работы пришол(( если не просплю, приеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 ARTEMON, Ни х!я се ті работаешь!=0 Та подтягивайся, когда сможешь! Мі ж не на пол часа собираемся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 простите меня( пока проснулся уже было поздно к Вам на встречу( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 ОООоо фото!!!Залей их подругому... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 ADRIANO, А чем тебе не нравиться? Нажми на любую фотку и она увеличится, нажми еще раз и увеличится на максимум. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 ну что ребят когда встреча??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 ADRIANO, була буквально вчера, внеплановая встреча) Олегу чуть машину чинили у Ветали, но чуть не дочинили(( и мне наконец руль и переключатель поворотов поменяли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 понятно..ну как хотите!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 я бы тоже не против встретиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 (змінено) ADRIANO, так я же не говарю что не хотим, встерится ищё) можно хоть каждый день) я в пятницу выходной, Змінено 27 квітня 2011 користувачем ARTEMON Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 Желающие подремонтироватся Милости прошу,седня курю в гараже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 19vitalik76, На сколько??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 целый день...курю в гараже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 19vitalik76, я подскачу, когда рядом буду Все вроде работает, тьфу-тьфу-тьфу, просто потрыньдеть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 я сегодня не смогу(( и завтра в первой половине дня тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2011 19vitalik76, я седня подскакивал в раене 16.00 но тебя в гараже не застал и сразу заказ поймал по этому и не звонил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2011 Сегодня и завтра проходит этап "трофи" в Славяносербске, никто не хочет прокатиться посмотреть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 j7710, Жень, а телефон для чего? Хотя я наверно по любому был бы "пас"... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2011 bos, Да по телефону всех не обзвонишь, а тут вроде как все наши заходят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 18 травня 2011 что то все затихли(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах