19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 (змінено) ФЛУДЕРЫ:evil::evil::evil: Змінено 27 березня 2011 користувачем 19vitalik76 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 баламуты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Вы чего, парни?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 встреча прошла на ура Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 KOCMOC, только в разных местах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 bos, и 2 раза Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 (змінено) 19vitalik76, 100% приеду в раене часа дня!!! По любому приеду, если занят не будешь!.. Извини за такой речеоборот Если сможешь принять - буду благодарен! Мне пиндец как нужен будет совет и помощь опытного товарища... Змінено 31 березня 2011 користувачем bos Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 Добро приежай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 19vitalik76, спасибо! Гдето к часу буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2011 Мужики, глядите первый пост! Извините, что не по телефону - услуга супер аминь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2011 Мужики, глядите первый пост! Извините, что не по телефону - услуга супер аминь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2011 Всегда готов,как пионер... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2011 19vitalik76, могу быть тока как трезвенник-язвенник)) и не очень долго в ночь на работу( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2011 ARTEMON, главное присутствие, а участие - то такое Кстати, Виталя и Артем, я вам со своего второго номера седня звонил. Это типа рабочий Если хотите меня как таксиста - то можно на него брякнуть. И если он отключен, то значит я либо с вами, либо с женой, либо сплю Кстати вот нас уже трое!!! Остались Андрюха, Седрак и Жека! Жека, мне кажется, поддержит встречу Седрак, ты ж вроде не работаешь еще? Давай, подтягивайся!!! Андрюха, ну и ты заезжай! Че те из Перевальска к Витале то добратся! Даже на пару рюмок пива мог бы подрулить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 Жека поддержит встречу, как же без меня?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 bos, да я думаю приеду...но незнаю по поводу пива...если девушку уговорю привезти меня и забрать то буду по пиву, если нет то нет...:):) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 ADRIANO, о как)) устроился, сам и ездить нехочет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 ARTEMON, хааа)))Да я уже накатался в своё время!!)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 Харе флудить:bv: по сути давай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 Харе флудить +100, а то сейчас предупреждений напихаю ADRIANO, главное что приедешь А девушку лучше конечно убалтать все таки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADRIANO 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 bos, наберёшь меня??а то я твой номер так и незаписал, заодно и проведёшь до гаража! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 ADRIANO, ок! только с другого номера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 bos, а как ты добираться будешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 Всем спасибо за встречу, хорошо посидели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOCMOC 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 угу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах