MadPes 3 Скарга Опубліковано: 31 липня 2007 Поддерживаю Олега. Предлагаю завтра, 01.08.в 19.00.Предлагайте место встречи!!! И кто будет ? Согласен на завтра. Я буду точно (если не форс-мажор). Давайте по привычке возле ЗАГСа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OlegSh 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2007 ЗАГС или Променада, мне без разници. Я буду... Давайте по привычке возле ЗАГСа Поддерживаю.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 31 липня 2007 Плять, я завтра до 20 00 работаю, созвонимся, народ)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 31 липня 2007 Jemen Мы тебя дождёмся ! Завтра возле ЗАГСА !!! С 19.00 и до ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kurt 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2007 Я буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 31 липня 2007 Давайте, а потом мне расскажете, что да как Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2007 Решено ! Всех ждём возле ЗАГСА с 19.00 сегодня !!! До встречи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2007 млин, не смогу быть. :puppy: :puppy: :puppy: Отпишите что решили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kurt 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2007 Сорри что не было. Зажигание слегка подвело - пришлось покопаться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2007 была встреча? что решили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2007 была встреча? что решили? Была. К среде все готовят информацию. Я по наклейкам, Энди по флажкам, Запарра - по футболкам. Мы с Кузьмой готовим отчет по клубному выезду на природу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2007 Мы с Кузьмой готовим отчет по клубному выезду на природу. Как соберетесь, так скажите заранее, мы тоже может подъедем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2007 Как соберетесь, так скажите заранее, мы тоже может подъедем Вся информация будет на форуме заранее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edward 1 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2007 Как соберетесь, так скажите заранее, мы тоже может подъедем Обезательно подьедем!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2007 когда следущая сходка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OlegSh 1 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2007 CrazyVano 8 августа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2007 Edward Ты хоть бы на встречу подъехал, умник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edward 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2007 Ты хоть бы на встречу подъехал, умник а то типа не подьезжаю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2007 Edward В четверг ждем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2007 ребята!!! Кто может отдолжить болгарку? На выходные нужна! На встрече бы взял. Пиво, чай, кофе гарантирую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TheOne 6 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2007 у меня есть болгарка то ли дома то ли в гараже. седня на встрече не буду... но в гараж заезжать буду, думаю в 21.00 где-то буду уже дома, если найду - кину смс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2007 TheOne ок, перезвоню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2007 RusLi У мну 2 болгарки есть: на 250 круг и на 115. И знаю где лежат Тебе какую? Плнирую сегодня до тебя в гараж доехать . Созвонимся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2007 2-ешник маленькую - надо срезать болты на муфте кардана. Встреча удалась. Много людей было. Новые машинки, новые лица. Все супер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2007 Пару фоток тут Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах