Kurt 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2007 Да уж. Давно столько машин не было. Жаль только что не подъехали еще те кто хотел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2007 Не забыли ??? В среду встреча возле ЗАГСа !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2007 Не забыли ??? Никак нет, таарищ капитан! :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2007 Жаль в эту среду не смогу дежурю на сутках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zappara 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2007 ага и наконец то наклейки будут,.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2007 zappara По идее будут. Я их сегодня должен уже забрать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OlegSh 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2007 Постараюсь быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kurt 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2007 Если деньги на бензин найду - приеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2007 есть три клубные карточки - кто просил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zappara 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2007 есть три клубные карточки - кто просил? я просило ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Messenger 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2007 всім "копійчатим" привіти! напишіть, будь ласка, де, коли і як часто ви збераєтесь ... хтю до Вас в гості) пс. ... про сьогоднішю зустріч бачив .. ( шкода, не буду :puppy: ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2007 Messenger Читай выше.Встречи вторую и четвертую среду возле ЗАГСа т.е. 22 августа ждем с 19.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Messenger 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2007 MessengerЧитай выше.Встречи вторую и четвертую среду возле ЗАГСа т.е. 22 августа ждем с 19.00 ... дякую за оперативність у відповіді. Так розумію, що наступна (не враховуючи сьогоднішньої, 22 серпня) зустріч вже у вересні і аж 12 числа ( .. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2007 Все сегодня на встречу! Наклейки готовы! Уже у меня в багажнике! :good: :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2007 Наклейки на встрече были! Все желающие преобрели. MadPes + Масяня то же работает + Ещё были визитки Клуба + Встреча удалась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2007 Напишите кто нит ьподробней, какие вопросы рассматривались? какие решения приняты и все такое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2007 решения будут по мере поступления вопросов... пока что вопрос решили по атрибутике - наклейкам, визиткам... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kurt 1 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2007 Огромное спасибо MadPes за наклейки и за помощь мне в наклеивании онной!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2007 Масяня ну так рассказывай, что да как Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2007 Kurt Всегда пожалуйста. Возите на здоровье Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2007 ну так рассказывай, что да как что-что... наклейками пообклеивали, визитками обеспечили, ждем флажков :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2007 следующая встреча 5 ? я вернулся с моря. Теперь тоже хочу наклеек и визиток! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Messenger 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2007 хм .. повідайте, пліз, про наступну зустріч київську, хотю буть тама, знаючи зарання про оную :kngt: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2007 Предлагаем провести завтра внеочередную встречу. Будем точно я, Кузьма, OlegSH. Кто хочет - подъезжайте! Наклейки и визитки будут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2007 о! я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах