АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2007 Ну, я то то-же буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2007 я буду, или меня будут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pika4y 2 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2007 я подтянусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2007 Я буду. Возможно +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2007 Я постараюсь быть :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
beckham 1 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2007 90 % буду завтра, на картах - нет 100 %. Нуждаюсь в совете Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jogger 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2007 Подьеду к 19:15 7.10.07 к центральному ЗАГСу со стороны Борщаговской. Хочется познакомиться . Копа, цвета "апельсин". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2007 Я буду с Юлькой возможно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
beckham 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2007 Скорее всего опоздаю на пол часика! не убегайте плиз! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jogger 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2007 Сегодня аномально сильные пробки. Кажись все несколько опоздают. Выезжаю с Лукьяновки :o . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2007 Встреча состоялась. Замерзли все. Надо что-то решать с местом встреч, т.к. уже реально холодно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2007 Променада нах! АДназначна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pika4y 2 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2007 По традиции - променада Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2007 Променада! Променада! тогда я чаще смогу приезжать на встречи, даже если не на машине! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2007 неееееее, тогда давайте другое место найдем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
beckham 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2007 Замерзил прилично. Все спасибо за Юмор. Особенно респект идеи Циркулирующего движняка на макдрайве :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2007 Да замерзли ничего. Я даже кричал кричал "Хочу карточку" а меня никто не услышал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2007 LSasa а прости. это мне надо было кричать. а я по такому холоду не рискнула без машины ехать - надо было в Променаде собираться. я еще в прошлый раз предлагала переносить уже встречи туда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy 4 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2007 Ну чаво, собрались все теже + немного народу подтянулось. Это уже плюс. Порешали некоторые вопросы, посмеялись. Ну вобщем встреча удалась. з.ы. Замерзнуть не успел т.к. опоздал часа на полтора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2007 Масяня Да я знаю. Но тебя не было, а я так ждал надеялся и верил что зазвонят ....... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jogger 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2007 Переходим по ссылке : По мотивам встречи Киевского региона автоклуба." rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pika4y 2 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2007 Организаторы наши, плиз, сделайте официальное напоминание где будет встреча 14-го и так далее: возле "Променады" или "ЗАГСа"... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Philosophy 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2007 а что на счет кинодрома? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2007 До 19.00 14 ноября 2007 года осталось 74 часа 7 минут :D пора бы определиться с местом Встречи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2007 2-ешник судя по всем наверно это будет рпоменада. Т.к. уже снег повалил, и холодно ваще. Так что... хто там у нас главный по встречам? Лично я за Променаду. Не будем изменять традициям. Хотя, самое смешное, что зимой встречи проходили точно так-же как и возле загса. Все стояли на холоде, и колупались в тачках. С таким-же темпом можно и у ЗагСа встретиться, а потом потулить в МакДрайв. Но, дело в том, что вечером в тяпницу пробок дохери, и не думаю что вся толпа попрёт в МакДрайв :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах