Philosophy 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2007 Масяня а я вот и приехал! :frfr: в отличие от тех кто на весь форум кричал ПРОМЕНАДА! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2007 Фотки не показывает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2007 фотки только у мну не показывает? и у мну Фотки не показывает. правой кнопкой мыши на крестик -- клац, свойства -- левой клац, выделяем адрес урл, вставляем в строку адрес в окне ие , энтер -- тыц Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2007 2-ешник Клац не работает. Я это сразу делал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Domino 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2007 2-ешник Клац не работает. Я это сразу делал. а у мну работат, не успел подтянуца :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Philosophy 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2007 фсьо гуд! тока мала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2007 Поправил. Терь вроде всё гуд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СЛАВОН 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2007 Ребята помогите подскажите как вкинуть на форум в тему фотки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2007 СЛАВОН Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2007 товарисчи, обвинившие Меня в том что я не приехала в Променаду - тему поздравлений надо чаще смотреть - мне день рождения любимого было более приоритетным мероприятием! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2007 Масяня Ну так мы и отмечали днюху твоего любимого! Я за здоровье Вадика съел две порции сосисок! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2007 Масяня Так когда и где поймать тебя можно КАРТОЧКУ ХТЮ!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2007 LSasa на следующую встречу я надеюсь быть. если нет - то передам через кого то. только тогда по асе заранее напомни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2007 Масяня Я на сдедующую встречу для вас могу личным транспортом поработать а то тебя уже подкалывают за то что на встречах последних не была. Я по асе напомню. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2007 LSasa договорились и кто это интересно так возмущен фактом моего отсутствия на последних встречах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Philosophy 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2007 :o не последняя ж встреча)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2007 Я не возмушен я расдосадован. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2007 тебя уже подкалывают за то что на встречах последних не была я об этом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2007 форум прочитай "ктото больше всех кричал ПРОМЕНАДА" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2007 форум прочитай "ктото больше всех кричал ПРОМЕНАДА" я в этом смысле, ничего плохого не подразумевал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 Кстати а что у нас завтра???? чтото тишина полнейшая. Четвертая среда всётаки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 опа, точно буду 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 И я буду. И все, как всегда, наверное... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 на сей раз не буду кричать громко но постараюсь быть, кто то там обещал меня самолично привезти с работы... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 Намек понял. Откуда и во сколько забрать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах