vet 5 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 (змінено) [size="5">Уже в неизвестном будущем на этом месте будет красивейший фотосет Алиски... а пока..... [/size] работы еще немеряно Змінено 21 квітня 2012 користувачем vet где то недалекое?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 «…блин, у тебя же бортовика нет…»© Stalker-3 Народилася білявка 1984 року, до нас в родину потрапила в шестирічному віці, 1990 року. Часи були самі знаєте які… при огляді все було чудово, у відмінному стані, доглянута, але… після оформлення доків, коли батько її забрав, то ледве доїхав до гаража. Поки розбирались з паперами, на машині замінили коробку і редуктор. На претензії колишній господар (а був він не самий, а з парою яєць 2х2) відповів дуже просто витягши з кишені ревОльвер: «- хочєш вабщє бєз тачкі астацца?» А шо робити? Так і лишилось. Через пару днів перебрали коробку і замінили редуктор. Так і їздила, і їздила, доречі, багато. 1993 року для малої настав переломний момент… стуканув двигун. Батя думав не довго і через знайомих було придбано колінвал 03, беушний, але за 30 рублів, на той час смішні гроші. Було тоді ще двоє знайомих, що ремонтували автівки в сусідньому гаражі (один був фан копійки, другий зазіка), якось так стусилися вони з батьком, потім в нас гараж арендували, копійчина та булла з фаршированим двіжком, бэховською торпедо і купою приємних дрібничок, а жужик той був шо порш самі колеса чого варті були 205х15, задні ще ширші, а двигун …еее… про шо це я? А! Щось я захопився Ото ті чуваки перебрали двигун білявки, а також оновили фарбу по дах. Як я вже згадував коліно 03, шатуни лишились рідні, але іх усадили, поршні 05, РВ – 21213, головка трохи розточена, канали підігнані з коллекторами. Ве підігнано по вазі і відбалансовано. Редуктор 03. КПП теж вирішили модернізувати, придбали шестерні-валіки, трохи часу і мала отримала п’яту швидкість. Приблизно того ж часу були вмонтулені сідухи з гольфа, 06-ті прилади, потім сідухи перемістилися жити в вищезгаданий жужик, а були інстальовані з міцика галанта, які й досі служать вірою і правдою)) прикол їх в тому, що стають на рідні кронштейни, окрім одного отвору, та байдуже дриль вирішує це питання. Поступово: -аморти Monroe газмяс по колу - замок багажника 06, -05-ті вікна, -дзеркала бокові «Політех», -салонне дзеркало Mitsubishi, -консоль 07, -укорочена ручка КПП, -БСЗ, -Солекс 08, 051 і нарешті таки 053, -оптика «Wesem» -дверні ручки 06 + «батони» -вакуумний підсилювач гальм 06 - руль "Вираж" ("Россия, Сызрань") -стартер херсонський маленький -бензонасос BCD З таким конфігом вона їздила до кінця 2007 року приблизно, нарешті теє беушне коліно тріснуло навпіл, в прямому розумінні. До тогож виявилась тріщіна в сідлі якогось клапана, чи навіть не одного, напевне не знаю, але голову теж вирішено було замінити (як потім виявилось це булла помилка, дешевше і надійніше було просто пересідлувати). Після капремонту: -коліно 21213 -короткі шатуни -поршні 05 (76.4, якщо не помиляюсь) з виборкою під низькооктанове паливо Була куплена голова б\в, як виявилось в ній робили фрітюр, а потім фрезернули незнать на скільки, так що не дивлячись на виборки в поршнях навіть на 92-му бензині подеколи не хоче їхать, полюбляє 95. Монро ще раз ставились, потім і якість не та стала і ціна кусюча, спереді стали BOGE (масло), задні Делфі. Десь така вона перейшла в моє повноцінне користування влітку 2008. Пробіг точно невідомий, прилади мінялись декілька раз, приблизно 400 тисяч. Відкатав я на ній відпустку і перегнав до Київа. Почалося, якщо не зраджує пам’ять з лобового скла. Крізь те що стояло неможливо було дивитися вночі, таке враження наче воно порохом потрушено, орієнтувавсь тіко по розподільчий смузі на дорозі. 120 грн на Перова і я щасливий власник лобовухи БОР (з 5%-вим тонуванням і смугою зверху). Вже краще. Також було куплено два диски кременчуцькі і дві покришки Россава Capitan в БЦ, і на барахолці хром решітка радіатора за 50грн. Далі більше. Тюнінх це хвороба і вона невиліковна . Не згадаю вже в якому порядку але сталися такі зміни: - Аморти KYB Gas-A-Just по колу -передній стаб подвійний -задній СПУ «Техномастер» -прилади «06 спорт» з білими шкалами -ЕСП «Гранат» передні -також при установці ЕСП виявлено, що бокові дзеркала з підігрівом, негайно були під’єднані -генератор шнівський 80А -електропропеллер радіатора з блоком керування «Силичъ» -тросіковий привід акселератора (вимушено. Стара педаль відломилась) -оптика: лампи OSRAM night braker – головне світло, OSRAM 10w –габаріт. -бензонасос Пекар -інерційні ремені безпеки "NORMA" -завдяки обірваному заспокоювачу ланцюга в пошуках торохтіння замінена помпа на Лузаровську(був невеликий люфт підшипника) і трамблер, цьому вже був час на пенсію. -були ще Фобос-спорт -40, але були зняті, занадто м’які, порізав стокові пружини: передні -2 , задні -1.5. Окрім стандартних процедур, як то заміна мастила і фільтрів замінив гальмівні шланги, всі, і шланг на робочому циліндрі зчеплення, а також гальмівну рідину на DOT4. Наразі все, шукаю нотатки і продовжимо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 Ялос это чё? Ялта что ли? Млин пора организовывать встречу в Ялте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leusenok 6 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 Отличная машина нет слов просто!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 Отличная машина. Фото салона глянуть бы еще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 Ялос это чё? Ялта что ли? Совершенно верно. Старое название Ялты - Ялос, с греческого - земля. Млин пора организовывать встречу в Ялте Ралли - чем не повод? Отличная машина нет слов просто!!!!!!!!!! Отличная машина. Дякую, але… але зачекайте з такими відгуками, це фото 2008 року, ви ще ж не бачили Аліску в теперішньому стані(( я продовжую… Перед тим як мені її віддати батько трохи її запустив, в плані, що не мовілив років зо три-чотири, а я, дурачина, забив на се, хоч батя мені й казав… і три київських зими разом з дорожними службами із допомогою всіляких реагентів зробили свою брудну справу. До того ж додалась невеличка ДТП в Києві на Повітрофлотському. Збирався віддати на поварку-фарбування ще минулої осені, але відклалось на сей рік. Залізяччя основне вже закуплено, як розберу побачим що там ще треба. Чекаєм повернення доктора з відпустки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leusenok 6 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 Всё равно нормальная машина подваришь, подкрасишь и всё будет окей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KitSok 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 мда не айс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 Просто дкілька фото... Кіровоградська обл - Київ. 8 січня 2009. майже 400км в одну сторону. мандруємо... полями широкими... і таке буває в дорозі з Кіровоградської обл. до Ялти. Кривий ріг. Додому ще трохи менше 500км... салон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KitSok 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 Оо салон понравилса! класс: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
knyaz 13 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 Привет!!! Нормуль машинка. А как ты сделал приборку?!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leusenok 6 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2010 Салон жесть, а насчёт приборки тоже интересно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazolybitel 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2010 салон гуд , приборка и борода особенно понравилась ,поподробней рассказывай . а внешне , подвариш , почистиш , покрасиш в снежно белый и будет конфетка . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2010 Зеркала походу ПОЛИТЕХ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Corleone 16 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2010 а вот или у меня что-то с зрением..или вот на фотке "Кіровоградська обл - Київ. 8 січня 2009. майже 400км в одну сторону." номерки на авто не твои.. 77 77 ? Шо воно таке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 Corleone, Все ты правильно подметил) Автор, как это так?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 Оо салон понравилса! класс Спасибо. Привет!!! Нормуль машинка. А как ты сделал приборку?!!! привет. Спсиб. Салон жесть, а насчёт приборки тоже интересно Салон - велюр)) vazolybitel, Спасибо. Снежно-белый думал, но наверное все-тки родной останется 233 серо-белый. Или белый, но теплого оттенка. Зеркала походу ПОЛИТЕХ? Да. В описании выше написано же)) Corleone, То со времен, когда стремался номер в инет выкладывать, фотожоп По заявкам читателей рассказываю про приборку. Хотя особо то и нечего рассказывать. Первый вариант был просто аллюминиевый щиток, потом он же обтянутый винилом. Третий вариант, собственно тот что сейчас. Делаем из картонки шаблон. Берем панельку приборов от НИВЫ, нещадно кромсаем часть идет под тах и спидометр, часть под малые в бороду, подгоняем как надо, уголки пришлось добавить - на клею, вуаля - готово)) Это еще году в 95-м было. Внутрях за большими приборами железо немного подтачивалось, приборы глубокие, там с пол сантиметра мешает. Теперь, что нового. Ездил на выходных под Коктебель, в Тихую бухту. Там случилось две траблы. Намба ван: лежу, загораю, вдруг Алиска начинает кричать не своим голосом (клаксон, причем странный такой). Чтоб было понятно, она на холме, пляж внизу. Поднимаюсь, открываю - хлоп рукой по рулю - затихла. Полазил-пощупал, из криминала сгорел высокий тон сигнала. Фик с ним, думаю... Следующий день, примерно то же время (около 16:00) - кричит. На этот раз я остался подольше, поменял реле, разобрал сгоревший тон, почмстил, он так и не заработал. Приехал домой, стоит перед окнами. Около часу дня пошел в автомагазин, возвращаюсь - снова крик Та шож такое! Лезу в кнопку на руле, а там такая фигня: пластина отклеилась от кнопки и когда солнце начинало печь в руль, видимо пластик играл и замыкал сигнал. А вообще я думаю Алису запарило стоять нас ждать и она кричала, чтоб уезжали оттуда Трабла намба два: На пути из Коктебля до Ялты, а уже стемнело, переключая при встречках с дальнего на ближний, последний несколько раз пропадал. За Рыбачьим ближний свет потух совсем. После возни с предами, релюхами и проводами, решил, что это подрулевой, позвонил наконец 2-ешнику, в процессе разговора и решениях как выйти из ситуации (хотел уже напрямую от аккума на ближний кинуть), Юру осенило - говорит, сними ободки с фар выкрути дальний вниз и шуруй... еще минуту разговариваем, и тут Юру осенило второй раз грит, есть скотч или брэнди? шутко, скотч или изолента? заклей часть фары, чтоб встречных не слепило и на дальнем. Что и было проделано. В целом нормально, только луч получилсо узкий, обочины нихт не видно, но доехал, слава Богу. Тюненх, нах Прикупил вчера такие штучки: реле РС527 (балин, де-то валяетсо, но когда надо - не найдешь))) - 25грн диафрагма экономайзера мр, бо старую мне карбюраторщик потюнил, спилил нах на ней носик, грит так лучше и экономней акуеть)) - 5грн и попробовать светодиод в салонную подсветку - 15грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 Поменял реле, маленько поморочился, т.к. ночью в дороге походу попутал провода, всетки подключил. Горит, но ток одна левая фара. Знач не подрулевой, что уже хорошо, желания туда лезть как-то нет)) Буду копать где потерялось питание на правую фару... Светодиод, сцуко, тоже не фурычит, буду менять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dmitrij_e 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 У светодиода есть полярность, может не правильно подключил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 (змінено) Dmitrij_KiT, ггг)) так и есть, провтыкал. все, работает. Я все равно только один взял для пробы, наверное подъеду на рынок возьму разных для сравнения, в продаже их целая куча от 10грн и до 60-ти. Светит вобщем-то клево, ну и естессно энергии расход меньший. для сравнения: Визуально вроде одинаково по яркости, на фото вроде лампа поярче, но светодиод против солнца сфотан. посмотрим еще когда стемнеет. в целом мне нравится По ближнему свету: снял фару, проверил лампу - ок, питание не подходит, дальше на разъемах на брызговике - питания нет, опять вернулись к предохранителям, начал прозванивать индикатором. На 6-ом снизу есть плюс, сверху нет... сволотч)) простое шевеление не помогало оказывается, вытащил, почистил... зашибись! Теперь все по-фэньшую, мы с ближним светом)) Задолбали, чесгря эти преды, но спросил вчера на рынке евроблок - 75грн, фигасе, думаю, подорожало.. были по 25-30... узнаю еще в магазине, но надо чота решать. Змінено 27 серпня 2010 користувачем vet Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 Тээкс... Нещодавно мною була створена темка в "Купля-продажа не касающегося авто" про світловідбивиючий аракал. Так і не був знвйдений, а тре було їхати на вихідних в Коктебель, щоби уникнути зайвих зупинок вирішено пореставрувати номер тим що було, тобто білим аракалом, валявсь доволі давно, а фарбувати чось не хтілося. Типу мануал Знадобиться номер, що тре реставрувати, клапоть аракалу (для екстремалів можна будь якого кольору ), макетний ніж, ножниці, термоповітродувчик, олівець, за бажанням лінійка, але я обійшовся без і чиста ганчірка. Номер попередньо помитий з миючим засобом і просушений (здирати плівку було западло, маю надію, що се тимчасовий варіант) кладемо на плівку обкреслюємо із запасом і одрубаєм кіко треба. Поступово знімаючі захисний шар, також прогріваємо дувчиком ретельно розкатуємо (на зморшки не звертайте уваги, аракал був прим"ятий до того) Можна одрізати зайве, я загорнув на другий бік. така шняга получилась прогріваємо ще і останнє розрівнюємо. берем ножа і вирізаємо літери і циферки)) от що отримуєм в результаті а так на машині На все пішло десь хвилин 40, разом з тим, щоби зняти і поставити номер. Доречі, отак я паркуюсь Вся фішка в колесі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dron1200 27 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 Прикольно.Нормальная машина.Мою напоминает.Затонировать бы ее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 Прикольно.Нормальная машина. Спасибо. Мою напоминает. Глянул твой бортовичок, чем моя тебе твою напомнила? Затонировать бы ее. Вообще-то заднее стекло тонировано и боковые задние - пленкой, переднее и боковые - тонировка в массе 5%-ная... будет другая но только после кузова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rezvan 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 Хороший апарат. Доведёшь до ума - будешь хвастатся ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dron1200 27 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 vet, тоже деньги тратиш на тех часть, а не на покраску Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах