4ydo 3 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 Интервент, повышеное давление картерных газов из-за сальников может быть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bratushko 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 Интервент, повышеное давление картерных газов из-за сальников может быть? еще как!!! у меня сей час когда пальцем сапун закрываеш масло со всех щелей давит аж струится из под щупа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2010 Интервент, повышеное давление картерных газов из-за сальников может быть? Нет. . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
liuskywalker 1 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2010 одного не розумію - як можна довести стрілку температури в червону зону при справній системі охолодження ? В мене навіть в цьогорічну літню спеку в пробках температура мотору трималася на рівні 92-96градусів (вентилятор майже не виключався , але зі своєю задачею справлявся ). П.С. 1800 грн (робота + з\ч ) - менш-більш нормально . Правда 1500грн було б краще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bratushko 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 одного не розумію - як можна довести стрілку температури в червону зону при справній системі охолодження ? В мене навіть в цьогорічну літню спеку в пробках температура мотору трималася на рівні 92-96градусів (вентилятор майже не виключався , але зі своєю задачею справлявся ). П.С. 1800 грн (робота + з\ч ) - менш-більш нормально . Правда 1500грн було б краще а ответь как вентелятор может выключатся? если он е електро??? он у меня принудитеьный в пробке на холостых почти не крутит....у тебя просо я смотрю 6-ка так там он електро с датчиком а у меня такого нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 bratushko, у мну тоже механический и ниче, ниразу не дводил до красной зоны, хотя по городу носился сутра до познего вечера. Дав раза останавливался остыть, ито потому что воздушная пробка образовалась. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bratushko 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 bratushko, у мну тоже механический и ниче, ниразу не дводил до красной зоны, хотя по городу носился сутра до познего вечера. Дав раза останавливался остыть, ито потому что воздушная пробка образовалась. не знаю я на бажана в 11 утра стоял перед мостом 40минут в салоне на градуснике было 58 и машина печка работала на всю и всеравно дошло до красной зоны. Еонечно я когда носился даже в жару то я тоже не кипел а только в пробках не мелких а конкретных где не дергаешся а почти стоиш по часу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 bratushko, я тоже по Бажана ездил, и ща езжу. Печку ниразу невключал, хз. Так я так и не понял шо вы там решили! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bratushko 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 bratushko, я тоже по Бажана ездил, и ща езжу. Печку ниразу невключал, хз. Так я так и не понял шо вы там решили! А я щя снова включаю холодно по уьрам однако))) Что за 1800они сделают заново капиталку))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2010 Ну хоть так))) Печку я как включил так и не выключаю неделю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах