wood100k 7 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2009 Поменял редуктор, люфта нет Но пищит при повороте руля влево! Вправо нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kartas 22 Скарга Опубліковано: 28 березня 2010 У меня при вращении руля влево подклинивает в одном месте, и люфт в нейтральном положении великоват, хотя регулировочный винт крутить еще можно и прилично, но как только его чуть-чуть закрутить, то пропадает самовозврат руля после поворота и пара как-будто сильно зажата. Какой диагноз, капут паре? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_lys 4 Скарга Опубліковано: 29 березня 2010 У меня при вращении руля влево подклинивает в одном месте, и люфт в нейтральном положении великоват, хотя регулировочный винт крутить еще можно и прилично, но как только его чуть-чуть закрутить, то пропадает самовозврат руля после поворота и пара как-будто сильно зажата. Какой диагноз, капут паре? Не совсем полный капут, но износ уже великоват. Не стоит ездить с таким. Я с аналогичными симтомами (большой люфт и "закусывание" при повороте) провёл полную переборку рулевого и остался очень доволен: руль легкий и без люфта. Хотя износ с глубокой раковиной был только на червяке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Горный Мастер 37 Скарга Опубліковано: 5 травня 2012 даем гарантию Далековато... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 травня 2012 hayke, ты сажи цена какая для начала Далековато... главное чтоб делали нормально, мы он рулевые рейки в крыму делаем, 4-дня и рейка готова, зато качество Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
popownuk 18 Скарга Опубліковано: 8 травня 2012 При повороте руля вправо/влево на месте, ощущаются какието бугорки, такое впечатление как будто по кочкам куручу. Развал и схожеение не сделаны, рулевой механизм видно невооруженым глазом слегка болтается. Что это может быть? Подтянуть рулевой механизм и сделать развал/схожеение и проверить снова? Подскажите пожалуйста. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 23 травня 2012 (змінено) При повороте руля вправо/влево на месте, ощущаются какието бугорки, такое впечатление как будто по кочкам куручу. Развал и схожеение не сделаны, рулевой механизм видно невооруженым глазом слегка болтается. Что это может быть? Подтянуть рулевой механизм и сделать развал/схожеение и проверить снова? Подскажите пожалуйста. Если при повороте влево -вправо ощущается подклинивание , а в среднем положении руля имеется большой люфт , это говорит о выходе из строя подшипников. Попробуйте несколько раз повернуть руль до упора влево - вправо , если люфт исчезает - значит это точно подшипники. Да , подтянуть рулевой механизм не забудьте.) Змінено 23 травня 2012 користувачем Папинька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 (змінено) Как-то никогда не лез к редуктору.. Кто подскажет подробно, можно ли заменить сальник Руль.ред.(сошка) без сьемников, и не збить развал при всем этом? реально впринцыпи? Если сошка остается старая и оденется все назад по шлицам..? Змінено 10 квітня 2014 користувачем Geser Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 Geser, при заміні сальників розвал не зіб"ється , але сошку інколи важко зняти без зйомника. Та і для зняття тяг зйомник бажаний. Не забудьте купити пару пильників для тяг. 1 Geser відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2014 Папинька, ясно. Пыльники в порядке - недавно менял. Снимал без сьемников) просто я знаю вроде как сошку по месту тяжело сбить, нужно редуктор полностью снимать, вот и задумался, чего- как после установки там может поплыть в размерах.. вроде как и ничего, но перестраховуюсь. З.Ы сьемники это хорошо, но мне только их и не хватает для открытия СТО... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pavelm 10 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2014 (змінено) рулевой механизм видно невооруженым глазом слегка болтается. Что это может быть? Подтянуть рулевой механизм и сделать развал/схожеение и проверить снова? Подскажите пожалуйста. Врядле он болтаяется по причине плохой затяжки - скорее всего лонжерон прогнил. Змінено 23 квітня 2014 користувачем pavelm Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrik_r 6 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2014 Врядле он болтаяется по причине плохой затяжки - скорее всего лонжерон прогнил. или лопнул лонжерончик надо абы кто то крутил а ты смотрел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2014 у меня тут такая штука, вытекло ж себе масло с редуктора, ну я сальник купил и тад 17 залил что бы на сухо не ездить. Сальник не поменял еще, проехал 600 км а там сухо..вот как протер все, залил и даже капельки нет...в этом и вопрос. Возможно разжижелось масло старое с возрастом? Может кто подкинет мыслю какую... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexd 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2014 (змінено) Geser, или сальнику кирдык или трещина в корпусе редуктора. я менял себе сальник, потом и весь редуктор сняв съемником сошку, не откручивая тяги. и развал делать не пришлось. съемник мордатый такой, из толстого металла, похож на съемник рулевых тяг. он не нужен- не нужен, а потом без него никак. когда съемник был поломан, зажимал за сошку и сбивал кувалдой в больших тисках. ездить-то надо " rel="external">Посилання примерно такой у меня Змінено 11 травня 2014 користувачем alexd Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pavelm 10 Скарга Опубліковано: 12 травня 2014 Может кто подскажет где можно операцию по замене сальника сделать за вменяемые деньги в Киеве? А то я подозреваю, что съемник выйдет в те же деньги, что и замена. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BA3ZIOI 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2014 После смены рулевого редуктора нужно ли делать развал схождение? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pavelm 10 Скарга Опубліковано: 24 червня 2014 Нет необходимости. Все посадки там на конус - центровка сохраняется... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisilam 2 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2017 Доброго дня, форумчани. Хочу ось що запитати. Ваз 21063. минулого року перекидав сайленблоки, будучи в ямі добре потягнув за ричаг рульової колонки. Почув легенький стук. Ругулювальним болтом на рульовій колонці поправив люфт руля та й за одно стук пропав. Ось відʼїздив зиму, тепер така ситуація. На ямах при повороті руля чути нормальний стукіт. Ну поліз під машину, скинув наконечники - треба робити малі наконечники. Але ось що помітив в рульовій колонці. Коли руль викрутити, щоб колеса стояли прямо і посмикати за ричаг рульової колонки стуку немає. Якщо покрутити трішки руля вліво-вправо і посмикати за ричаг рульової колонки чути досить нормальний стукіт. Який діагноз колонки??? Розбита втулка чи підшипники червʼяка. масло не підтікає, регулювальний болт ще не повністю вкручений. Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2017 Якщо покрутити трішки руля вліво-вправо і посмикати за ричаг рульової колонки чути досить нормальний стукіт Така конструкція черв'яка, по цетру люфта не буде, а от якщо покрутити вліво-вправо то буде люфт, це нормально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisilam 2 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2017 Якщо покрутити трішки руля вліво-вправо і посмикати за ричаг рульової колонки чути досить нормальний стукіт Така конструкція черв'яка, по цетру люфта не буде, а от якщо покрутити вліво-вправо то буде люфт, це нормально. Люфт зрозуміло. А стук, схожий на розбиту шарову, також повинен бути присутній??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2017 А стук, схожий на розбиту шарову коли збільшується люфт при вивороті руля то звісно і зазор збільшиться в наслядок чого буде стук якщо посмикат и руля. також стук може бути коли рульовий вал погано прикручений, але тоді він буде і по центру - якщо смикнути руля туди-сюди то буде стук. також може бути раковина на черв'яку, тоді стук буде і при повороті руля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах