CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 Ми б розвивалися якби був народ !!!!!!! народ то напевно є, просто нічого ненає про клуб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 CheZZ поки розвиваємся з тим чим є! :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 Ми б розвивалися якби був народ !!!!!!! народ то напевно є, просто нічого ненає про клуб То точно нічого ніхто не знає....тре колись зібратися і зробити якийсь виїзд своїми автівками, і якісь чи прапори зробити чи шось, шоб люди почали замічати клуб....я наприклад не знав про цей клуб нічого... і є ше багато людей які не знають... так шо тре шось робити а не говорити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
simuljant 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 Та треба би було зібратись. Але саме краще би зібратись швидко, тобто давайте завтра. І все. Бо якщо планувати якись дати, то завжди щось в когось та й не вийде. Я би хтів зустрітись до снігів, бо нема зимової резини Dovhuy а ти в асьці буваєш???? маяч 199089059 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2009 simuljant можна і завтра тіки я немаю до вови номера Добавлено спустя 1 минуту 23 секунды: simuljant можна і завтра тіки я немаю до вови номера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
simuljant 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2009 Dovhuy Завтра нажаль не зможу - не буде в місті на вихідних. Може на вівторок??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2009 ПАЦАНИ ДАВАЙТЕ В НЕДІЛЮ! Я ДУМАЮ можна на 15-16:00,або завтра в суботу,кароч коли тре тоді кличте....в мене часу купа буде...просто для такого діла як *зустріч* то в любий момент! в вівторок я пас,хіба в понеділок,але в вечері! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2009 Хто ще не знає то завтра 26,11,20009 на з 19,00 коло трьох богатирів що на дружбі проводяться 2 офіційні збори Тернопільського клубу ваз 2101.орг(поки не орг а лоадерс,ін,юа)за шо не респект адмінам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2009 Dovhuy Ты лучше обзвони всех а то врядли кто-то знает про хитрый адрес форума. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2009 SLIP всіх кого мав обзвонив фотки з зустрічі зліва направо VOVCHIK_DOMY,simuljant,TIKTONER,і я)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 Dovhuy Ну поздравляю, начало тернопольскому движению положено! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 SLIP огромное спасибо со вчерашнего вечера до сегоднешного дня уже двое человек просились в клуб! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 а з інших міст більш ніхто не збирається до Вас уцю неділю??? Так би була міні глобальна зустріч внепланова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 CheZZ хіба рівнинчани або хмельничани! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 напиши їм, тобто запроси - може якраз хто і забажає приїхати ше! буде тоді мега цікавіше!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 велика подяка Тернопольонам, які нас гарно прийняли, провели на гонки, і потім гарно ше відпарвили назад, дуже вам за все сьогодні дякуєм і особливо Dovhuy дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 slim_painter ТА ні це ми вам дякуємо за хороший настрій і за те шо ви є) а ну і ше за квас який привіз тарас) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 прікольно погуляли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tickoner 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 прікольно погуляли Напоїли Саню, він ввечері бушував і харив мене) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 Напоїли Саню, він ввечері бушував і харив мене) треба було його висадити))) :D на ходу бажано так хлопці ш мож поки ше не дуже холодно зїздим в львів на миколая предлагаю)) скупимся подарунками тай відпочинем в львові!_) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tickoner 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 тре грошей підзбирати і можна їхати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2009 tickoner якшо машиною то дорогувато 27 грн когтує швидкий поїзд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 йов,народ, а чо ніхто фоток не скидає з *СПРІНТ РАЛЛІ*-в тернополі! Давайте хто має якісь фоти то скидайте,бо в мене трохи мало фоток!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 VOVCHIK_DOMY всі фотки є в львівській темі з фотками) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 VOVCHIK_DOMY Совет - не ограничивайся только одной темой в этой ветке а ещё лучше только этой веткой - форум он большой... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах