Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2009 serter а фотки не сюда а створю бортовік тут Посилання а вчитися фотки викладати тут Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 пропонуємо тернополянам приєднатись до обговорення теми щодо глобальної зустрічі західного регіону у вас вже були якісь зустрічі? є хоч кілька чоловік щоб почати щось організовувати я десь маю контакти 2-х чуваків на класиці в тернополі, але я так поняв в одного з них туго з нетом такщо, якщо будете організовуватись - я до вашої компашки постараюсь 2 машини залучити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 vedmid Хз я б поїхав!!!!!!!!!!! +можливо шеб одного зустірчей небуло взагалі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 дивись: ти з корішом і від мене двоє - можна щось рішати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 8 травня 2009 Х ну можна навіть попробувати зробити перші збори)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 травня 2009 Тернополяне, кто-то едет от вашего филиала на встречу в Берестечко? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2009 я пас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 serter Я ставив. Після аварії поставив інші. Дуже задоволений. Спочатку багато шпаклювати, а потім - клас :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
simuljant 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2009 Всім привіт! І я з Тернополя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 Тернополь-вы вообще есть????Просьба проявить себя в обсуждении "Мега встречи"!!!!!!!!!!!Просыпайтесь!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 Отписуемся" rel="external">Посилання кто когда может или не может. Но отписать надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2009 Всім привіт,народ не ображайтесь yan_kos, koza-nostra просто немає кому організувати і зібрати хоча б декілька людей для зустрічей, ніхто не може оскільки не відписуються.Я сам навіть не в Тернополі живу(80км від нього),а на зустріч хоча б раз попасти якусь хотілось,а в друге місто ,де зустрічі хоча б якісь відбуваються також не розженешся,ось такі справи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavat 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2009 Всім привіт.Хлопці,давайте якось зустрінемось!Хотілось би побачити один одного.На машини подивитись і себе показати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 simuljant Kozak slavat Dovhuy всьо чотири чоловіка є тепер важно організувати зустріч пропоную зібратися на нижній парковці подолян десь наприклад я думаю нанаступну пятницю! хто за і хто буде ставим +1 плюс пісял мона якийсь шашличок тири пири!!!!! :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2009 Привет одноклубникам, тоже нахожусь на территории Тернопольской обл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
simuljant 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2009 Привіт усім! Ідея з зібранням класна. Головне тільки почати Мабуть дійсно варто домовитись на якись конкретний вечір і конкретне місце для зустрічі. Хто має які пропозиції, пропонуйте. Від скажу, що цього тижня не получиться - ще не прикрутив назад рульову колонку і колесо Сподіваюсь на вихідних доробити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2009 Народ активніше через те що наступна зустріч планується у ТЕРнополі отже потрібно зібратися і вирішити програму! такшо всі хто є з тернополя та області пишіть сюда або в пп кому коли в найблищий час виходить зібратися!Тема дуже серйозна ті хто зразу кажуть шо приїдуть відмазки за день до зустрічі не канають і караються штрафними бутлями :D Такшо народ будем активніші Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavat 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2009 привіт.кажіть на коли планується зустріч? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2009 Я б казав на пятницяю чуботу чи неділю цього тижня тобто 25,26,27 числа потрібно оприділитися ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2009 Відео та фото зустрічі див.на:Важная фото со встреч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2009 ТАК оголошуються термінові збори тернопільської гілки !!!!!!!!!!!!! всім тернпільським і районним негайно відписати сюду в пп або аську 464084592 80630373822 -якшо впадло писати звоним всьо розповім!!! потрібно зробити негайні збори!!!!!!!!!!!!!!і поговорити про епідемію!!!!!! шучу :oвсі деталі розкажу за вище написанними данними! відписатися всі кому важливий цей клуб і хто хоче розвивати його в Тернопільській області!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 ПРИВІТ НАРОД... Я ТОЖЕ З ТЕРНОПОЛЯ.... ЯКШО ШО КЛИЧТЕ І МЕНЕ....ЯКШО ЗАХОЧЕТЕ... МОЯ АСька 591566041.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Народ нічого нехочу казати, але подивіться на активність Львова.Не спорю там є багато флудо але.........Такшо давайте розвивайтесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Народ нічого нехочу казати, але подивіться на активність Львова.Не спорю там є багато флудо але.........Такшо давайте розвивайтесь. 90% флуду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Masterio CheZZ Ми б розвивалися якби був народ !!!!!!! VOVCHIK_DOMY аську вже добавив! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах