VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 SORRY, Я просто написав а потім подивився в в тему зі Львова, шераз вибачайте! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 НАрод так як вам ідея з млинками?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 з млинками не знаю Dovhuy - я та подумав на щот ОРІЄНТИРА ,тре полюбому шось збацати ,але переносим не весну! а зара тре шось таке замутити! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 VOVCHIK_DOMY йокерна какшка))) в млинки ми їдем полюбому і не іпьот)) а за орієнтир можна і на весну але хотілось би на зараЗ(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 та щас, в час льоду? ти шо? краще щас підготувати до зимового слалому чи *Покатушок РАЛІ Спринт* мені понравилось участвувати,це кайфово, особенно розворот *Шпилька на 180 з ручніком*классссс, рекомендую участвувати в слідуючих гонках ,якшо будуть, машина після змагань почувається прекрасно,головне добре її перебрати перед змаганням,звісно буле проблеми з гальмами спочатку,але всьо кльово! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 та щас, в час льоду? ти шо? немає значення коли полюбому їдем поїздом КОМУ цікаво то скажу так це карта самих печер зара кину ше фотки і сайт Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2009 slavat Kozak ви де????????????????? альо???? може б хтось шось додавався зввони зустрічі кожен четверг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2009 А когда вы думаете ехать в эти пещеры? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2009 А когда вы думаете ехать в эти пещеры? го-о-о,це Dovhuy тре питати,я не вкурсах,мене туда не тягне!в мене хвороба клаустрофобія!стромно туда йти,вдруг ше застрягну там!гггг! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2009 SLIP VOVCHIK_DOMY в любі вихідні! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2009 Здравствуйте соседи! К сожалению до Нового года приехать не выйдет никак уже, начинается подготовка к сессии да и к Новому году, но раз обещал что приеду, значь приеду, как только закончится сессия, будут каникулы и вырвусь с друзьями к вам на весь день, возможно и еще кто-то из авто кулбникив подключится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2009 DimasiK Ждемс)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2009 Здравствуйте соседи! К сожалению до Нового года приехать не выйдет никак уже, начинается подготовка к сессии да и к Новому году, но раз обещал что приеду, значь приеду, как только закончится сессия, будут каникулы и вырвусь с друзьями к вам на весь день, возможно и еще кто-то из авто кулбникив подключится. ТИ краще давай В ТЕрнопіль вже на змагання приїзжай,буде цікавіше! Тоді може і Львів до наз завітає,може і інші регіони!але це буде на весні,тому на весну плануйте! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2009 ну что же, возможно сделаем и так.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2009 DimasiK VOVCHIK_DOMY ви провтикали шо буде ше й зимній слалом шо в нас шо в лЬвові! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2009 стосовно Львова то хз, основну нашу тренувальну площадку прикрили для такий дійств. хіба можливий варіант черлян! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 slim_painter а 2008 слалом зимній хіба не в черлянах був?? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 так, але це був тільки один етап! решта 4 були в брюхах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 йов,народ, підказуйте нам коли в вас можливо будуть якісь змагання! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 1 січня 2010 с новым годооооммм!!!ура-ура-ура Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 Тернопільчани!!! Агов! Кияни організовують поїздку по ваших краях - у печеру Млинки, під Чортковом. Відзовіться до них, а то вони навіть не знають, що в клубі є Тернопільчани! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2010 [color="Red">Увага Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2010 Edifier, с опозданием но спс)) VETERAN, ниче не знаю нихто не писал ниче взе знают што есь западная ветка там есть теми могли отписатса! DimasiK, со следуещей недели соберем деньги и отправим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2010 Dovhuy, спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2010 Dovhuy, відколи ти на рос. пишеш? нажаль ми не їдем до вас в неділю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах