Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 slim_painter, це пародія но янукович президент помало підстраююсь) нажаль ми не їдем до вас в неділю... а жаль було ульотно Посилання юзаєм там фотки)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Dovhuy, Вітаю , непий багато Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Dovhuy,Вітаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Dovhuy, приєднуюсь до привітань! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 Fani, Mark, slim_painter, Дуже дякую вам хлопці))нечекав нечикав))але з мене Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2010 агов! хлопці! ви де всі пропали?! чи ви вирішили забити на ДН копійки? давайте шось кажіть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 та шо будем казати...зара трохи нема часу тай грошей не хватає шоб шось робити в Тернопоплі... на слідующий рік 100% зробим великий зїз...тре шоб багато деякі з наших одноклубників получили права...+доудосконалили авто ....шоб на день КОПІЙКИ попалити резинку і якесь замаганнячко!!!!вот... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 VOVCHIK_DOMY, малося на увазі чи планує хтось з Тернополя їхати 24 квітня у Львів? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 Dovhuy, блін, де ти дівся?! шо ви на 24? казав шо їдете точно вирішуйте пошвидше і кажіть чи хтось залишається на ніч. то тре точно знати! Dovhuy, мусиш приїхати. бо Masterio буде скучати)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 я 100% не приїду...вибачайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 є така темка Посилання заходьте - відпишіться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2010 Можна організувати поїздку в млинки хто за?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 17 липня 2010 Тернополяни запрошуємо Вас на нашу зустріч клубу в Чернівцях. Раді будемо Вас бачити. Для тих хто матиме бажання і змогу приїхати ось місце позначене на карті якщо не зможете знайти вулицю звоніть на мій номер 0997503248 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 prinkovsky, сорі но з наших ніхто думаю не захоче кататися до вас на збори аж в чернівці! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2010 О-о-о-о-о..нарешті ВІДПИСАВ.... КАРОЧ ДОВГИЙ ДАВАЙ ПРО ЗБОРИ КОЛИ ТАМ ПЛАНУЄМ? ТРЕ БІДЕ ВІДНОВИТИ ДУМАЮ З ВЕРЕСНЯ МОЖНА ПОЧИНАТИ! думаю виїхати 5-15 вересня... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2010 VOVCHIK_DOMY, для пущого можна в мене на гаражі зібратися)я б машинку витягнув пофотали б Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
кучвара 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2010 привiт. я з хоросткова. а мене вiзьмете на зустрiч ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2010 кучвара, так візьмемо дай свій контактний номер кожного разу як будемо збиратися маякнемо тобі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yaris 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2010 Тернопільчани Привіт! На слідуючому тиждні буду в Чорткові, планую в середу приїхати. Якшо хтось є поблизу або з Чорткова то можно зустрітись. Якщо шось потрібно з наших Південних земель то замовляйте, чим зможу тим допоможу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 3 січня 2011 Тернополяни, а коли ви збираетесь на зустріч??? 0678569801 дзвоніть будь лакска коли збиратиметесь. буду ради побувати на ваших зустрічах. Я сам з Чернівців але в Тернополі буваю кожних вихідних. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
е 32-72кх 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2011 всем доброго дня.стало нас на одного больше. жулька давно. зареестр только только. тел 0682254360. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 27 січня 2011 я також з Тернополя, але зараз навчаюсь в Киэвы. в тернопыль заъзджаю 4-5 разыв на рык, іто на декілька днів. цього року закінчую навчання, йду в армію, і через рік повернуст до Тернополя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2011 Привіт, тернополяни. Я так бачу активність тернопільскої гілки дещо стихла. Сумно. Я в робочий час постійно в асьці 558745675. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2011 funof325, Практично зовсім стихла.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2011 Воно і не дивно - три зареєстрованих учасники з Тернополя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах