Taras1981 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2007 Хлопці з Тернополя, відізвіться ! ! ! ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kalan 1 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2007 Відзиваюсь!!!Я тоже з Тернополя,є ще хтось?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2007 Ещё было пару человек насколько я помню, но сейчас они неактивны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lesuk 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2007 Привыт Вам з Тернополя, славного міста, з чудовими людьми і звичаями а також хлопцями які стараються зробити з своїх "подопечних" чудові авто, які ще дивують на вулицях як своєю зовнішньостю так і своєю роботою і звуком.... :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2007 lesuk Ну добро пожаловать! Рассказывай и показывай свои успехи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lesuk 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2007 може створю тему про власну машинку, тепер їх в мене 2 в наявності - 21013,84 р, і Opel Corsa 98р Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2007 lesuk Думаю идея хорошая создать тему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lesuk 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2007 і в якому розділі, куди мені викласти про неї інфу ??? :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2007 lesuk Вступление в клуб -> Наше авто Там можешь описать. А можешь в этом разделе сделать отдельную тему типа "lesuk's car" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lesuk 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2007 Я вже зробив , подивись :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бодун 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2007 Хай живе славне місто Тернопіль! Привіт землячкам! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavat 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2008 Привіт всім!Я тільки що зареєструвався в вас на сайті.ВАЗа ще не маю але шукаю, можливо хтось знає про якусь копієчку в нормальному стані. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SROMS 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2008 привіт поцани я тільки заригіструвався в муне таке питання чи можна двигун ваз2103 загільзувати гільзами ваз2123 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavat 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2008 Всім привіт!Ніхто не знає чи продається а може сам продає жигуля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serter 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2008 я тільки зарегіструвався скажіть хлопці хто ставив пластікові крила на ваз21013 підкажіть як воно або напишіть на serter.07@mail.ru буду дуже вдячний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavat 1 Скарга Опубліковано: 30 червня 2008 Всім привіт!Нарешті я знайшов і купив собі копійочку!Як тільки сфотографую викладу фотки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2008 +1 lesuk а копійка то вже не твоя :kuku: :kuku: :kuku: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2008 Dovhuy а куда он ее дел?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2008 yan_kos продал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2008 yan_kos мому доброму другу якшо хтось хоче то можу познайомити і з власником і з лесиком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2008 а і ше одне а де можна купити або заказати повторювачі прозорі і ангельскі глазки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serter 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2008 хто ставив пластикові передні крила на копійку? :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serter 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2008 привіт Тернополю :git: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2009 Нумс шо ток одін я з тернополя? ну нічо приїде наклейка буде більше тернополян!)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serter 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 розкажіть як сюди фотки машини своєї запхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах