Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

наклейки просто так не роздаються...збори,оцінювання авто і тоді наклейка...всі питання до ДОВГО ВІТАЛІКА

А як буде оцінюватися автомобіль?Я тоже не відмовлюся від наклейки.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

враховуючи переклад "олд скул" - "стара школа", швидче всього буде оцінюватись оригінальність тюнінгу, приближеність до ретро-стилю і те, як їздить авто та його прокладка між сидінням та кермом... хоча клеїти я по-ходу буду наклейку (якщо отримаю) лише після заміни заднього скла на аналогічне з підігрівом та заводським тонуванням (як в мене на лобовому)

Поділитися повідомленням

А якщо машинка ще в прцесі можна подевитесь тут Посилання

Змінено користувачем Андрій 1

Поділитися повідомленням

машинка то зачотна, але пойми мене правильно... доробиш, приїзджаєш на зустріч клубу, і вперед!))))

до-речі про зустрічі клубу... так і не вирішили коли і де...

Поділитися повідомленням

Привіт всім тернополянам. Народ порадьте нормальних майстрів по наших копійках - починаючи від ходової і закінчуючи рихтовкою. щоб зробили нормально а не накрутили болтиків.

Поділитися повідомленням

тут невеличка дилема... або робиш сам для себе, або шукаєш якогось майстра в селах (вони зазвичай роблять толковіше), або йди на дороге СТО і труси баблом. для мене особисто найкращим варіантом є робити самому, або з другом (він колись крутив машини на СТО). а так... вази доволі прості в обслуговуванні. при їх проектуванні враховували не так комфорт, як те, щоб любий "товарищь", незалежно від професії та спеціалізації міг зремонтувати, або хоча б замінити поламаний агрегат

Поділитися повідомленням

Здоров всім!!!Хто підкаже де купити хромовані покришки(сток) і орієнтовну ціну за один.Є один варіант ,але не знаю ціни,а переплачувати не хочу.

тут невеличка дилема... або робиш сам для себе, або шукаєш якогось майстра в селах (вони зазвичай роблять толковіше), або йди на дороге СТО і труси баблом. для мене особисто найкращим варіантом є робити самому, або з другом (він колись крутив машини на СТО). а так... вази доволі прості в обслуговуванні. при їх проектуванні враховували не так комфорт, як те, щоб любий "товарищь", незалежно від професії та спеціалізації міг зремонтувати, або хоча б замінити поламаний агрегат

+1. я кручу сам,а коли впадло - везу до майстра.в селі в мене є всякі,ремонтують все, не погано,принаймі всі знайомі в них крутять,з Тернополя дехто приїжає, дешевше набагато!

Поділитися повідомленням

Може номер дасиш щоб недалеко від міста буду вдячний

45 км, Гусятинський р-н, смт. Гримайлів, якщо зацікавить - номер напишу в приват.

Поділитися повідомленням

Привіт всім! Хто знає де можна купити НОРМАЛЬНІ сидіння, бо в Березовиці саме г...но привозять.

Поділитися повідомленням

По вулиці Гайовій ще є іномарочний шрот, там також деколи попадаються нормальні сидіння, але потрібно пильнувати, тобто систематично туди заходити.

Поділитися повідомленням

в контактах є якась група типу ( ТЕРНОПІЛЬ ВАЗ 2101 ) ???? ТАМ БУЛО Б ПРОСТІШЕ СПІЛКУВАТИСЬ !!!

хтось шось пишіть Посилання

Поділитися повідомленням

Можна створити групу "Ваз Тернопіль" і поділити по моделях.

Поділитися повідомленням

Не розумію тільки навіщо? Просто для спілкування - є для того спеціальні клієнти (Скайп, АйСіКю і т. д.). Для пошуку - задайте запит в будь-якому пошуковику "Форум ВАЗ Тернопіль" і все рівно одна з посилань буде направлена на цей форум і на цю гілку форуму. Крім того на форумі можна знайти кращі відповіді на технічні питання щодо експлуатації та ремонту ВАЗів, тому що люди тут спілкуються зі всієї України (і не тільки). Навіщо цей сепаратизм? Розвивайте краще Тернопільську гілку тут, проявляйте активність і народ почне підтягуватись. Ну тільки без фладу.

Поділитися повідомленням

Усім Тернополянам і області великий привіт!Де ви власники вірних жигулів???:az:

Можна створити групу "Ваз Тернопіль" і поділити по моделях.
Підтримую!:ay:

Поділитися повідомленням

Здравствуйте. Заехал вот к вам в город на пару дней, у вас в воскресение работает какое то СТО, где смогут рейку иж подтянуть, ну и немного ослабить натяжной ролик на 21124 моторе? А то до киева 500км, немного стук задолбал. Спасибо

Поділитися повідомленням

Доброго вечора!

Маю незрозумілу проблему - гріється один задній тормозний барабан. Знімав, все ціле і на місці. Тормозний циліндр замінено на новий, що самовстановлюється з пізніших моделей, а не рідний. Пробіг після заміни 300-350км. Враження, що після гальмування колодки не відходять від барабана. При перевірці барабан знявся легко. Чи може, не дай Бог, проблема з підшипником і тепло від нього гріє аж барабан і диск?

Сподіваюсь на пораду.

Поділитися повідомленням

пружинки подивись чи всі на місці...потім може заклинив циліндрик тормозний...або заклинює....попробуй попустити тросік ручніка....може там проблема...а може затягнутий підшипник...може і мертвяк вже....

впринципі після гальмування всі тормозні деталі гріються...розженись до 60 і різкоо загальмуй і так кілька разів а потім попробуй передні торм.диски...вони будуть капец гарячі....так шо задні тоже гріються....скоріш за все циліндрику капец

Змінено користувачем VOVCHIK_DOMY

Поділитися повідомленням

Ну я писав - барабан знімається легко і все на місці отже трос ручника ні при чому. Робочий циліндр з 5-ї моделі, що самовстановлюється, практично новий , пробіг після заміни коло 400км. Що насторожує - хід педалі гальм ніби мягший від того що був після заміни і прокачки. Прокачку робили на підйомнику, може де булька і лишилась і впливаєтак, не дає пружинам вернути колодки одразу на місце. Зараз піду, піддомкрачу і послухаю чи не дає звуків підшипник. Мені зараз треба в Заліщики їхати, живу практично з батьками там.

Поділитися повідомленням

Все-таки підгальмовують колодки. Не вертаються після натискання на гальмо назад, і коли підклинюють, коли ні. Оце поставив кращий циліндр. Шуму підшипника не чути.Попробую ще прокачати, може є де булька повітря і не відходять колодки назад.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз