Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 Велика подяка Довгому за те що прийняв і показав місця де можна файно пообідати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2011 Привіт усім Тернополянам!!!! Вирішив зареєструватись на даному сайті!!! А оскільки тут є його філіал і в моїй області вирішив заявити про себе. Так що ще раз привіт і радий буду бачити себе у вашій компанії!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2011 Всім привіт. Зверніть увагу- Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2011 може і не в тему, але де в Тернополі карбюраторщики хороші є? треба поставити солекс, почистити і налаштувати його під мій двигун Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2011 і ще одне питання... хто в нас займається клубними наклейками? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 прошу звернути увагу ы пропоную замовити скопом на тернопыльчан такы от брелоки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arsex 7 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2011 Привіт землякам!!!Я майже з Тернополя, смт Гримайлів. Радий шо наші тут є) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Андрій 1 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2011 Щось тернополяни відстають від інших областей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2011 бо всі вкалують з ранку до ночі. а вночі ремонтують свої ваз-розвалюшин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 ПРопоную зібратися колись +з наклейками можу допомогти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Андрій 1 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 Народ запрацювався напевно хочеть заробити всі гроші Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 ПРопоную зібратися колись+з наклейками можу допомогти де і коли? пропоную в будній день після 19.00 наприклад коло "Над ставом" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arsex 7 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 Як стосовно пятниці десь біля 18.00? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Андрій 1 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 Я до четверга скажу як мені получається але вже радує тема ожила Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 нажаль мене в п*ятницю не буде в Тернополі. їду в печери з співробітниками до-речі. в мене на днях виникла проблема. може хтось щось порадить... зловили мене з двигуном від 2103 (кубатура 1,5 замість 1,3 вказаної в техпаспорті). відмазався від штраф-площадки, проте їздити не можу. будуть пиняти на кожному пості по любій причині і лізтимуть під капот. поки що їзджу на вбитій ваз21053. може хто порадить як таку ситуацію вирішити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 і тишина... не біда. майже вирішив питання. правда тепер треба десь 4000грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 hon06, в мене колись була така ж ситуація у Львові..... Відкупився на місці. Потім вирішив не ризикувати, пішов в МРЕО, дав рублів і переоформив. На той час то було 100 баксів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 за переоформлення агрегата десь 1000 - 2000, за переоформлення документів на мене (з бабці) ще 2000 - 2500 гривень Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arsex 7 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 за переоформлення агрегата десь 1000 - 2000, за переоформлення документів на мене (з бабці) ще 2000 - 2500 гривень А як міняють мотор на інший хіба вказується в техпаспорті? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2011 номер двигуна в мене не вказано в техпаспорті, але кубатура вказана, а так як у мене двигун з третім блоком, то там кубатура як мінімум 1,5 (не кажучи вже про 1,7, до якого розточено) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2011 до-речі. вчора зловживав алкоголем в "над ставом" і бачив як коло водокачки намагались дріфтувати декілька авто (жигулі) з наклейками "олд скул". ніхто не знає хто це? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олежик 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2011 Привіт всім землякам,я не з самого тернополя,а з району,м.Зборів,в тернополі буваю щодня! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Андрій 1 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 (змінено) Наклейка супер де взяв хочу собі таку Змінено 30 листопада 2011 користувачем Андрій 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2011 наклейки просто так не роздаються...збори,оцінювання авто і тоді наклейка...всі питання до ДОВГО ВІТАЛІКА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hon06 3 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2011 (змінено) обов"язково спробую пройти дресскод авто, як тільки дооформлю в ДАІ новий двигун 1,7 а хто саме Віталік Довгий? адже "сами мы не месные" Змінено 1 грудня 2011 користувачем hon06 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах