Темыч 2 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 Такое нельзя делать ни в коем случае Канешна низзя!!!Что есть бенз?База и пакет присадок.Так вот,первые и вторые в разных бензах могут не смешиваться между собой,как масло с водой,одно будет лежать на поверхности другого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 Не гоніть пургу - всі бензини між собою змішуються в довільних пропорціях - така є вимога для виробника. Це саме стосується і моторних масел - всі ці мінералки і синтетики також змішуються. Всі вони з одної нафти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-KIM- 2 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 Підтримую VETERAN, ніхто ніколи не звертав уваги що на будь-якій заправці всьго лишень 2 ємності для бензину, 1 для 80-го і 1 для 95-го, а ось 92 отримується шляхом змішування 80-го та 95-го бензину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 Пересмикувати також не треба - кожен бензин має свою ємність. Деколи є один бензин різних виробників. 95 часто є імпортний і вітчизняний - на одній колонці, але з різних пістолетів. Просто, якщо я на одній заправці залив один бензин, то що - тепер тільки такий і лити, поки не буде бак сухий? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 Підтримую VETERAN, ніхто ніколи не звертав уваги що на будь-якій заправці всьго лишень 2 ємності для бензину, 1 для 80-го і 1 для 95-го, а ось 92 отримується шляхом змішування 80-го та 95-го бензину такой бред еще поискать надо Не гоніть пургу - всі бензини між собою змішуються в довільних пропорціях - така є вимога для виробника. Це саме стосується і моторних масел - всі ці мінералки і синтетики також змішуються. Всі вони з одної нафти. Не путай понятия смешиваются и, взаемозаменимы (особенно касается моторных масел) и нейтральны друг к другу. Бензины не смешиваются, после ночной стоянки оно ляжет в баке слоями, а после езды и болтанки в котел будет попадать какая то часть 2-го, какая то часть 5-го, но усредненное октановое число вы никогда не получите. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 січня 2011 Бензины не смешиваются, после ночной стоянки оно ляжет в баке слоями Навіть коментувати не буду - відразу на перездачу екзамену з органічної хімії. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2011 Навіть коментувати не буду - відразу на перездачу екзамену з органічної хімії. Ага, еще скажи, что октан средний получится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 січня 2011 Про октан сказати важко - залежить, яким чином досягалося вихідне октанове число бензину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-KIM- 2 Скарга Опубліковано: 10 січня 2011 Нажаль не знайшов на ютубі, на іншому сайті" rel="external">Посилання цикл передач Discovery. Как работают машины. ось 8 серія якраз присвячена роботі авто запраної станції. Хочи там іноземна заправна станція розглянута не думаю що наші чимось розрізняються. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 -KIM-,наши отличаются, да и по дискавери ты видать перепутал что то или не так понял Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 Вставлю и свои 5 копеек. Ездил я постоянно на 95-том, както подогнали на шару 10 литров 76-го, думаю буду добавлять из расчета на 10 литров 95-го один литр 76, один раз попробывал и решил ну его в сад - машина после 80 км/ч начинала дергаться и не хотела дальше набирать скорость... хотя на 95-ом и 130км/ч нормально набирала.. Вот и мешайте че хотите, а я не буду этим заниматься. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 хлопці, пройшов час і бензин все ж таки здорожчав. ( Скажіть: ви так само заправляєтесь якісним бензином?? І підкажіть яким ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 Я спеціально підняв степінь стиску у своєму моторі і тепер переважно (вже проїхав 250км) їду на газі. А бензин далі беру на ОККО - вже років 6 - 7. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 Я как раньше заправлял на авиасе (АИ-92), так и запривляю, По поводу конденсата в баке: есть специальное средство PROTEC, а именно Fuel Line Cleaner багодаря ему конденсат, спирт и бензин смешиваются. Благодаря этому всё это благополучно сгорает в цылиндрах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Така біда приключається зі мною: після дощу вода попадає в жорсткості на кришці багажника. Піднімаю - з дірок виливається... Резинку влітку міняв, та що під замком.. Куди ще звернути увагу.?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zakoxanuy 3 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 95. 92........ хз я заправляюсь 80 й більше сотні не ганяю))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 Zakoxanuy,СЖ понижена? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 я заправляюсь 80 І я так їздив - був дефіцит бензину. Після того висипав з циліндра залишки кілець і поршневих перегородок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zakoxanuy 3 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 Дмитрий $, машину маю покамість 2 місяці)) Й про шо ти мене спитав поняття не маю..... заправляюсь 80 бо бивший хазяїн сказав шо вона настроїна на 80.... тож не понімаю як це... мож соврємінем пойму. ХОтілось би послухать Вас шо скажете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2011 Хлопці, назріло інше питання. Регулюю я зазори на кулачках. Все по мануалу. Але якщо рукою кулачок підняти трохи (він же такою пружиною- дугою прижимається), то він трохи піднімається. Отже, коли зазор виставляти, кулачок руками не трогать?? Тільки гайками?? Розтолкуйте пліз отаке питання... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2011 Вовчик, руками, а точней спец ключиком поднимать надо тогда, когда регулируешь планкой, пи регулировке щупом шаловливыми ручками туда лезть не нуна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2011 Дмитрий $, Тобто це нормально, що я виставив зазор , а рукою можна кулачок підняти трошки??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах