Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 25 березня 2013 а кто Вам клапана протачивал??? такое чувство что их не на станке точили а на точиле- немного неровно и сильная шероховатость. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 25 березня 2013 Stalker-3, это как раз на станке =) у меня еще хуже, как резьба выглядело, полирнул, до зеркала =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 25 березня 2013 nazgul,но станок то должен ити ровно- а не буграми, резец ведь передвигается вдоль стержня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 25 березня 2013 Stalker-3, но получается вот так =) я так думаю это из-за того что сразу много начинают снимать и большим заходом, а не постепенно, что б меньше времени потратить... поэтому вот так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хтось 9 Скарга Опубліковано: 25 березня 2013 резец ведь передвигается вдоль стержня а деталь обертається, тому так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
seruy 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2013 Клапана точеные на точиле, а потом наждачкой зашлифовал. Полировать не стал просто довел до гладкого состояния. На ощупь они гладкие это на фото кажется что шершавые. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хтось 9 Скарга Опубліковано: 25 березня 2013 Клапана точеные на точиле, а потом наждачкой зашлифовал якшо картинку не збульшувати то як на станку грубо проточені виглядають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 26 березня 2013 Хтось, а я ж говорил)) станок от точила отличить можно =Р Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 26 березня 2013 Stalker-3, у меня станком не лучше сделано было поверь, посмотри у меня в теме.... или щас найду... как резьба было.... реально офигел когда в руки взял.... ну и на выхлопе в итоге, после наждака и дрели. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах