ajm 379 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2010 MArmelad, я ставил электровентилятор с подогревом (когда-то продавался такой спецом для автомобилей, в Киеве выпускали) - дык толку с него ноль, +1 к liuskywalker а насчет вывода воздуханов - хз, может что и получится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
urik 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 У меня возникла проблема при включении подогрева. Вроде все подключено по схеме от WAZ-а, только и кнопка, и реле подключены через 10 предохранитель. После включения кнопки, через пару секунд тихий щелчок и контрольная лампа на кнопке погасла. При проверке оказалось сгорел предохранитель. Если правда, что обогрев потребляет ток 8А, то возможно ли, что 8А-ый предохранитель сгорел по этой причине? Блок предохранителей новый, как и сама проводка (правда она 011). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Июль 159 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 У меня возникла проблема при включении подогрева. Вроде все подключено по схеме от WAZ-а, только и кнопка, и реле подключены через 10 предохранитель. После включения кнопки, через пару секунд тихий щелчок и контрольная лампа на кнопке погасла. При проверке оказалось сгорел предохранитель. Если правда, что обогрев потребляет ток 8А, то возможно ли, что 8А-ый предохранитель сгорел по этой причине? Блок предохранителей новый, как и сама проводка (правда она 011). 10 предохранитель - это питание регулятора напряжения, ток там около 5 А + ты еще подключил обогрев заднего стекла (8 А). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
urik 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 Июль, спасибо. Буду немного перерабатывать схемку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
raw*protect 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2011 Ребята, а кто может замерить мультиметром сопротивление нитей обогрева? Только отключив стекло, ну или плюс или минус. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
archyBa 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2011 а, вот такой прикол: из всех нитей только на одной отогревается пятно размером в пять копеек (одно и тоже). "тазик" свой приобрёл, как говорилось, с полностью новой проводкой и электрикой. "вскрытие", из-за небольших неполадок, покозало что, таки да, многое заменено, усовершенствовано, перебранно и ,вроде бы, с толком. в нитях видемых повреждений нет. так вот, задаюсь вопросом: то ли лыжи не едут, то ли я на асфальте? то ли глаза мне изменяют, то ли тот великий электрик который делал апгрейд моего железного друга не смог правильно собрать простую(как я понял из вышепрочитанного) цепь? у кого какие идеи? заранее благодарен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
А.С. 2101 9 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2011 Вот хдесь есть как проверить нити нагрева: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
leonid 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2011 а, вот такой прикол: из всех нитей только на одной отогревается пятно размером в пять копеек (одно и тоже). "тазик" свой приобрёл, как говорилось, с полностью новой проводкой и электрикой. "вскрытие", из-за небольших неполадок, покозало что, таки да, многое заменено, усовершенствовано, перебранно и ,вроде бы, с толком. в нитях видемых повреждений нет. так вот, задаюсь вопросом: то ли лыжи не едут, то ли я на асфальте? то ли глаза мне изменяют, то ли тот великий электрик который делал апгрейд моего железного друга не смог правильно собрать простую(как я понял из вышепрочитанного) цепь? у кого какие идеи? заранее благодарен. Таки лыжи то видно уехали!, меняй стекло или звони цепь, если хочешь чтоб все работало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wood100k 7 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2011 archyBa,обрыв нити в том месте где пятном отогревает, это наверно боковая вертикальная. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
trox 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 ДОБРОГО ВРЕМЕНИ СУТОК,КТО НИБУДЬ ЗАМОРАЧИВАЛСЯ ОБОГРЕВОМ СТЕКЛА ЗАДКА 2102, ПРОСМОТРЕЛ МНОГО ИНФЫ - НЕ ВПЕЧЕТЛЯЕТ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
preodol 3 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2011 Вообще в чем проблема, продается заднее Боровское стекло с нитями обогрева, подключается через реле и работает все нормально. Основная проблема-найти хорошее реле. Если с таймером-то оно дорогое, но того стоит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vanyshkaaa 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2011 можно ли подключить обогрев заднего стекла по схеме противотуманок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anre 1 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2011 (змінено) два месяца назад увидел на рынке и тут же купил нити обогрева(130 грн): нити-самоклейка из фольги 8 шт, в комплекте контактные боковые латунные полоски с крепежными резинками на двустороннем скотче, провод, кнопка с креплением, клеммы и инструкция. первый нах оказался в том, что после наклейки некоторые нити оказались в обрыве из-за того, что от разглаживания (лучше прижать самоклейку к стеклу) на полосках повредилась фольга. далее был куплен клей DoneDeal (120 грн) для ремонта нитей обогрева(в двух инсулиновых шприцах), но в местах склейки все равно выгорала фольга, а также нарушались контакты нитей из фольги с боковыми латунными полосками, что прижимались резинками - так мучился этих два месяца..., да и сами полоски на стекле с виду шириной порядка 2,5 мм и ярко-красного цвета снаружи(еще сам не очень ровно поклеил) - все деньги на ветер и потерянное время и испорченные нервы короче, плюнул я на это и на прошлой неделе поехал на рынок и установил новое стекло с нитями обогрева - уже не нарадуюсьпару дней назад как раз похолодало и результат показал себя с наилучшей стороны не делайте моей ошибки! хотите обогрев - не изворачивайтесь - ставьте сразу стекло с нитями обогрева Змінено 19 лютого 2012 користувачем Anre Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Саня 01 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2012 пл. подскажите схему подключения обогрева заднего стекла!!! и номер реле!!!!!буду очень благодарен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anre 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2012 (змінено) реле ставил обычное четырехконтактное, то что ставят на фары, некоторые ставят реле с таймером, чтоб не забывать выключать. в этой теме (прочти сначала) описаны схемы подключения , а также http://www.vaz2101.org/showthread.php?t=14444&highlight=%EE%E1%EE%E3%F0%E5%E2+%E7%E0%E4%ED%E5%E3%EE+%F1%F2%E5%EA%EB%E0" rel="external">Посилання Змінено 27 січня 2012 користувачем Anre Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 vanyshkaaa, Саня 01 схема подключения есть в этой теме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2012 Хотів собі обігрів заднього скла зробити, але воно у мене тоноване (дав 700 грн за тонування, але є гарантія, сертифікат, все "по феншую", тонуванням задоволений на всі 100%, все по ДСТУ). Вичитав, і більш ніж на половину впевнився, що треба ставити краще нове скло, щоб не було зайвих проблем. Друг ставив на 2104 заднє з обігрівом (постріляли *суки старе скло, було тоноване), то дав щось до 300 грн. Тому цікавить скільки нове на 2101(1), з обігрівом? Бо мені треба буде ще раз тонування робити.. Бачу все разом обійдеться в 500 грн з такими цінами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anre 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2012 Хотів собі обігрів заднього скла зробити, .....Тому цікавить скільки нове на 2101(1), з обігрівом? Бо мені треба буде ще раз тонування робити.. Бачу все разом обійдеться в 500 грн з такими цінами рік назад Посилання вже не пам'ятаю, скло з обігрівом десь 350 грн + ущільнувач(був уже старий) + робота - десь так і буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
trox 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 парни. изначально тема касалась ВАЗ-2102. Наверное с универсалом ни кто не заморачивался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anre 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 парни. изначально тема касалась ВАЗ-2102. неправильно! про 2102 только ваше сообщение и то под конец темы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 21 січня 2013 Підкажіть, будь ласка, ще таке: чи правильно я розумію, що заднє скло на 2101, підходить і від 03,05,06,07? І питання №2, чи є таке скло з обігрівом і відразу з тонуванням (напилення чи плівка) ? Фото авжеж немає, але здається існують такі: Посилання Просто більше довіри, якщо з заводу воно тоноване плівкою чи напиленням + з обігрівом. Щоб не купити просте з обігрівом, а потім при тонуванні, щоб не напартачили (бо як відразу перевірити я не знаю). Або щоб після тонування воно й не злізло (чи там бульбашки з повітрям щоб не появились). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 21 січня 2013 Там где я тонировался американская пленка стоит 380 грн на заднее стекло. У себя без подогрева затонировал, перед новым годом на заднюю полку поставил усилок, он нагревается и окно распотевает В подогреве пока не нуждаюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Санчер 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2013 Так и есть 01 - 07 стекла одинаковые. Ни напыления, ни пленки на нем нет, при изготовлении в состав стекла добавляется какой-то краситель. Насчет шелкографии не скажу, не знаю технлогии. Брал летом за 270 гр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 21 січня 2013 (змінено) Menor, Я якраз хочу поставити акустику, правда без підсилювачів, то вирішив попередньо замінити заднє скло, все рівно поки морози, то робити нічого на гаражі не буду. Я собі також тонував Американською, "ГлобалВіндовФілмс", то за все авто (окрім лобового звісно) + ущільнювачі дав щось 700-750 грн. Навіть сертифікат дали: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Тому хотів би, щоб затонували знову по ДСТУ. Санчер, Зрозумів. Тоді доведеться все рівно окремо везти і тонувати. Ну хоч проблем не буде з пошуком, якщо 01-07 однакові. Я думав купити спочатку саму наклейку-обігрів, але почитав, що через неї може злізти тонування. Тому вирішив купити заводське скло і його вже затонувати. А яким чином на заводському той обігрів влаштований? Ті ниті якось вляті всередину скла, що їх неможливо пошкодити, чи то якась заводська наклейка? Вони з середини чи ззовні розташовуються? Просто цікаво, чи не полізе тонування навіть з такого заводського скла, якщо на ньому буде обігрів? По ходу все має бути гуд, на іномарках якось же стоять ті тонування разом з обігрівом. Хоча, як варіант на іномарках не плівка, а напилення. Змінено 21 січня 2013 користувачем AnDruWa Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 21 січня 2013 Я себе брал с шелкографией за 240 грн. Но вот проблемка - горит постоянно пред.( 15А), но не сразу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах