Папинька 16 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2012 Знакомая проблема . Исчезла , когда расточил барабан. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ORION 7 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2012 Alcatraaz,Тормозные барабаны овальные надо точить или менять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
olegns1987 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2012 я вылечил заменой барабанов, проточка не помогла хотя на предыдущей жиге помогла замена подшипника на полуоси. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sanya_korin 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2012 а тут взагалі як попадеш, може барабани, може диски , може колодки , може підшипники! На різних машинах по різному Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 26 січня 2013 I в мене таке. Помiняв заднi колодки i барабани три днi тому(не знаю який виробник, в алюмiнiї пори знайшли , хоча прикладав колодки - нiби все рiвно), спочатку майже пропало, а тепер знову з'явилось, правда в трохи меншiй мiрi. Думаю тепер на перед - там знос сильний, при нагодi буду мiняти... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах