Panablack 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2008 А я... А мне.... А у меня... А я вас всех :cccc13: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kusto 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2008 А я... А мне.... А у меня... А я вас всех Это ты к чему? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexK 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2008 А я... А мне.... А у меня... А я вас всех Случилось чего? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2008 Молодець дуже поважаю за те що врятував таку красуню)) Тільки не в образу буде сказано... викинь нафіг наклпдку на панель,дивиться страшнувато, краще постав панель 2106:)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexK 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2008 Про яку саме накладку йде мова? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 1 травня 2008 Про яку саме накладку йде мова? Он целиком торпеду имеет в виду краще постав панель 2106:)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 1 травня 2008 Роман Человек старается содержать машину полный сток. а ты ему поставь торпеду 06. Panablack Молодец! так держать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 1 травня 2008 Мда, че то с музыкой совсем мрачно, я бы не вынес этого мамонта в салоне авто.... А так, пойдет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2008 Та не про торпеду вцілому мова, хоча я притримуюсь думки що 06 була б краще це моя субєктивна думка і з нею не обовязково рахуватись, а про пластикову накладку на 01 торпеду, невже ви її не бачите??? придивіться уважніше до фото!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golder 3 Скарга Опубліковано: 1 травня 2008 Забавная подушка, если ещё кирпич повесить, то вообще улёт. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 1 травня 2008 а про пластикову накладку на 01 торпеду, невже ви її не бачите??? нет Я даже не могу понять что за накладка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 1 травня 2008 WAZ Кусок пластмассы, который одевается сверху на торпеду, скорее даже не одевается, а ложится. Для низких торпед на зубилы есть накладка, превращающая низкую торпеду в подобие высоких. Для 01 накладка служит только чтобы скрыть изьяны оббивки торпеды. Присмотрись сюда: На торпеду одета сверху накладка." class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 2 травня 2008 Дмитрий $ Я уже заметил. раньше чтото не обращал внимание на ети накладки, видел както на шохе, мне не понравилось. А машина нормальная только если чтото зделать с торпедой и примитивным мафоном и будет то что нада. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Panablack 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2008 Мда, че то с музыкой совсем мрачно, я бы не вынес этого мамонта в салоне авто.... А так, пойдет Да с музыкой-то, как раз, всё в порядке... :D "потрошки" и динамики будь здоров, а вот видуха точно мамонтовская... Правда это он со вспышкой такой ужасТный, на самом деле он "скромнее"... :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Larzuk 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2008 Музыка класс! Себе тоже хочу сделать что-то нестандартное. Зачет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 7 травня 2008 Классная машина! Человек не скупился на иконы и обереги! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Panablack 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2008 А у меня ничё не ломается... Ничё для Мальвинки, кроме "пойла", не покупаю... Даже как-то неинтересно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Panablack 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2008 Решил вот динамики новые поставить... На старых пищалки подсели. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Звучок стал позвонче! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vindiablo 3 Скарга Опубліковано: 21 липня 2008 оригинальная машина, ничего не скажет))) зато индивидуальная))) так держать, такой нету ни у кого! +1! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 21 липня 2008 Panablack Честно? Де ты берешь эти чудеса света? (не обижайся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Panablack 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2008 Jemen, Ну не такое уж и фуфло, с чего ты так решил?...)))) На радиорынке у нас осенью ещё продавались. Ну полка у меня под них вырублена, а трахаться с другими динамиками неохота.... Вообще-то, если мне не изменяет память, их лепят на каком-то Харьковском заводе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 21 липня 2008 PanablackЧестно? Де ты берешь эти чудеса света? (не обижайся) Чудеса как чудеса, я вобще как пилотную акустику начального уровня себе хочу динамики от бабинника Юпитер 201 втулить Ато выкидать батя не хочет... а так 2-х зайцев убью и маг с дома выкинем и поиграют ещё динамики чуток... а там видно будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Panablack 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2008 alex_zp, та да... Чудеса ещё те... 20-20000 Гц, 35 настоящих, а не китайско-турецких Вт, двухполосные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2008 Panablack задние динамики - "маяки" ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Panablack 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2008 nemez, габариты "маяковские", а конструктивно отличаются наличием отдельной пищалки и декоративной крышки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах