Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 Ну вообщем в понедельник вечером, а вот где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 Предлагаю где-то в 19-00 - 20-00, на парковке возле стадиона Ворскла, со стороны спорткомплекса "Юність". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 Дык там вечером ментов полно!Может лудше возле Экватора??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 ого, блин далековато, а я не факт что на машине буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 Как так не на машине??? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 У меня гараж в Россошенцах, а живу в центре, тащится туда ради того чтоб на встречу приехать ? =\ Я за точ тоб возле стадиона. И пофик на ментов, ты что в розыске чтоли ? =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 2 травня 2009 Так что, договорились? 19-00 на парковке возле стадиона Ворскла, со стороны спорткомплекса "Юність". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2009 Да договорились ,а кто ещё будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 2 травня 2009 Еще должен быть Sergey21011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey21011 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2009 Йа буду! 4.05, парковка возле стадиона ворскла (справа от центрального входа), 19-00! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 Состоялась первая встреча клуба в Полтаве, нас пока только четверо, но начало уже положено! Смотрим фото ниже, оставляем коменты =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 так а де фотки-то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kent09 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 Я тоже присоединяюсь к Вам ПОЛТАВЧАНЕ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 Sergey21011 где можно заказать наклейки на стекло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 О, в нашем полку прибыло =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 barbus93 помоему у MadPes. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 А вы себе где заказывали, я бы взял 3 штуки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 barbus93 Связывайся с MadPes, заказивали через него. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 Вот и фото: Началась встреча с нанесения клубной наклейки на мое авто =) В процесе поклейки Результат Одноклубники (я к сожалению в обьектив не попал =) потому как фотографировал) Собственно наши машины, слева направо: Barbarossa, Sergey21011, barbus93 Ззади =) Снова моя ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 Админы помогите, что не так ? Почему не отображает фотографии???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
habatun 13 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 Barbarossa Читаем и тренируемся тут: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 Админы помогите, что не так ? Почему не отображает фотографии???? У тебя нету ссылки на сам рисунок Например вот первая твоя ссылка "http://picasaweb.google.com/lh/photo/egpj2pG5Ul9eWNGFh7OEiA?authkey=Gv1sRgCOesjs6Zrq39dQ&feat=directlink" а реально должна быть такой " http://lh5.ggpht.com/_HjcaPU-uTgc/SgnKxMQjaoI/AAAAAAAAACw/TLewfY6NlnM/s912/IMG_4671.jpg" ты заходишь по первой ссылки нажимаешь правую кнопку мыши смотришь свойства файла и там будет ссылка на файл как я тебе тут показал в конце название файла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 Barbarossa Слушай ты куда нибудь фотки заливал со встречи хотелось бы взглянуть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 Ок, спасибо, попробую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 barbus93 Да заливал, но на форум выложить не получилось, вот ссылка на альбом Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах