vataman0906 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 вован65, так к вам в Беларусь выгодно за донорами гонять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vazik178 5 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 (змінено) Ладно господа уговорили! Купил сегодня я таки заводскую хреновину которую пытался слепить сам. Стоимость хреновины и шубки на неё составляет 130 гривнов, а теперь внимание на фото!!! " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Ну а теперь господа к вам вопрос: Что лучше?! Зделать самому? или купить эту хрень зделаную на заводе за 130 гривен, но в результате все равно придется срезать все и приваривать по новой! Металл выбирался лично мной из огромной кучи такого же металла, выбирал какой лучше! Куплен с целью чтоб уважаемые форумчани убедились почему некоторые элементы кузова я предпочитаю зделать самому!!! Спасибо за внимание. Змінено 5 лютого 2012 користувачем Vazik178 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 а теперь внимание на фото!!!Да, качество сварки конечно на высоте Короче придётся всё обварить самому.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 Я таку недавно викинув - валялась 25 років. Колись замість неї робив щось типу рамної конструкції. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 VETERAN, єаль, что выкинул, я вообще считаю выкидывать запчасти это кощунство. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 Та я її залишив тому зварнику, що напартачив мою машину - раxyй викинув. Дурна програма - заміняє букви x, y, й зірочками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vazik178 5 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 Да, качество сварки конечно на высоте Короче придётся всё обварить самому.. Хм не только обваривать, но и укорачивать сами короба которые почему то выше всех элементов конструкции, и из за этого не садится на свое законное место. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 Мені не сподобалась облегшеність тої конструкції. Вона у мене фактично розвалилась за 15 років експлуатації. А тепер уже 25 років служить. І вантажу я по 500кг на задню вісь. Крім того, на ній ще балон газовий лежить. А головне - раніше вічно той солдатик гнуло і відривало. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vazik178 5 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2012 И так выдалась свободная минутка и немого теплый день Срезаем все что криво приварено " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Варим и грунтуем " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2012 ух и работы предстоит... П.С. листы что на полу приварил- надо было немного сделать ребристыми- ибо при движении большой кусок ровного металла дает вибрацию + крепче будет. А так зачет!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2012 ...Что лучше?! Зделать самому? или купить эту хрень зделаную на заводе за 130 гривен, но в результате все равно придется срезать все и приваривать по новой! Ой яка знайома ситуація! То-то я спочатку дивувався, що мій папінька усіляко старався зберегти рідне залізо. А те що зтрухло заміняв на саморобне, з дебелого металу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vazik178 5 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2012 Продолжим Тот же секас только уже с дверями " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Vazik178, ввари сразу гайки под болтики ручек!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 kontinental, человек сток делает, зачем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vazik178 5 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2012 Мужики такой вопрос. А может днище родное купить и переварить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 А может днище родное купить и переварить?Я бы так и сделал.. всё таки получше было бы чем страдать куйнёй по типу этого: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 Спереду можна залишити, як є. А для пасажирів ззаду краще поставити такі, як положено. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vazik178 5 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2012 А у кого есть фотографии общего плана днища с салона и с наруже, если у кого и есть будьте добры закиньте в мой бортовик. А то я уже за два года забыл где в ней что было приварено по заводу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2012 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vazik178 5 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2012 Лёд тронулся господа, в буквальном смысле этого слова, пришла весна на улице +3 " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тофик 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2012 молдчага, уважуха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vazik178 5 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2012 Примеряем и выставляем попку)))))) " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vazik178 5 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vazik178 5 Скарга Опубліковано: 9 березня 2012 (змінено) Потихоньку но верно движемся дальше ))))) " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Змінено 12 березня 2012 користувачем Vazik178 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmax1 9 Скарга Опубліковано: 17 березня 2012 Уважение и еще раз уважение! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах