Перейти до публікації
borzoj

ВАЗ 21063 " borzoj - ЖУЛІ"

Рекомендовані повідомлення

Пускове вистачить регулювати чи потрібно міняти прокладку???

Если эластичная и без трещин - можно оставить.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
02universal, Теж підказали , що справа може бути в пусковому. На вихідних буду гратися.

І якщо можна звертайтеся до мене на "Ти" , не такий я вже і старий:multi:

Добавлено через 3 минуты

Пускове вистачить регулювати чи потрібно міняти прокладку???

А у меня при любой погоде заводится по своему. Включил зажигание, подкачал 3-5 раз педальку газа и держу в среднем положении. Завёл, газком чуток прогнал и тогда уже вытягиваю подсос. До 50С прогрел убрал и смело поехал. А на подсосе хрен её заведёшь. Знаю что так не должно быть, но меня такой вариант устраивает ;)

Поділитися повідомленням

И перерасход бензина- вас устраивает?!

Должен огорчить, но я как бы ни старался расход составляет 8литров по городу и 7,5 трасса - Зимой. Летом на 1 литр меньше. В то время как все говорят что для классики до 10литров допустимо. Делайте выводы. Карб солекс 083. Объём 1300. ;)

Поділитися повідомленням

Міняв мембрану пускового, нічого не змінилось. Сьогодні зняв, продув весь карб, порегулював, завтра поставлю і подивлюся.

Поділитися повідомленням

Санечек- у вас просто карб ,,зажат,,- проверьте холостые обороты(сколько?) и динамику разгона.. borzoj- ждем результатов..

Поділитися повідомленням

Нічого не дало. чомусь з третього разу заводиться і все. Може не в ньому справа??? Може дійсно бензонасос?

Потрібно найти причину, бо зимою з третього разу заводиться - акум не довго проживе. Літом все нормально було.

Поділитися повідомленням

Ну,свечи- как вариант(холодны), если карб после стоянки не пустой(дергаем за тягу дросселя и смотрим на носик ускорительного насоса- ровная струя бенза= запуск ,,сполтыка,,) Проблеммы бензонасоса,если- запуск сполтыка и сразу глохнет,в ином случае- карб,или подсос воздуха по коллектору,или зажигание...

Поділитися повідомленням

Санечек- у вас просто карб ,,зажат,,- проверьте холостые обороты(сколько?) и динамику разгона..

холостые ровно 1000 по тахометру 2106. А динамика вполне устраивает как для 1300 в стоке ;) Правда максимальная скорость 135 км/ч. Больше не пошла. Мне в принципе хватает, но интересует вопрос что помешало дальше пойти на разгон??? Карб, или тяговой копеешный редуктор.

Как сказал один умный человек "Классика не должна ехать быстро. Она должно ехать красиво" :)

Поділитися повідомленням

Чомусь проблеми як сніжний ком, одна за другою. З нашими дорогами і ямками, постійно чую якісь стуки. Можливо сильно задрочлевий в цьому плані і не потрібно на них звертати увагу, але не можу якось. Загнав машину на сто, мужик передивився ходову, показав на деякі неполадки. Передок нормальний, сказав що "видно що людина за машиною слідкує". Та і по задку в нього не виникло питань. Проблему знайшов в карданному валу, потрібно міняти опору валу, і є зайвий стук, можливо гайка відкрутилась. Так що опору+ хрестовину під заміну. Порадьте виробника. (БРТ, ВолгаПромМаркет, Ронго, Сонатекс, СЭВИ. )

Яка різниця між хрестовинами 2101 - 2105 - 2121 ???? Що вибрать?

На днях зірвав ручник якось, і тепер він не тримає. Сам трос новий, що в цьому випадку робити???

Також хочу поміняти задні амортизатори.

Думаю не все відразу, але з поступленням фінансів, цими питаннями потрібно зайнятися.

Поділитися повідомленням

Из предложенного- БРТ(или Трэк,если найдете),2123- незначит лучше(размер один- подходят все) Видел раз в магазине, типа-,,усиленные,,(что усилено- неимею представления) Насчет ручника- вероятно сорвалась собачка,или зубья(если ручка падает)- осмотрите зубья из салона,если оно- замена механизма(всего,кроме тросов) Удачи!

Поділитися повідомленням

02universal, зуби нормально, та і тримає якщо не великий нахил, але до останнього клацання легко іде.

Ще сьогодні помітив що при гальмуванні першим гальмує праве переднє колесо, це значить що з ліва потрібно колодки міняти? Ну або повністю міняти передні?

Поділитися повідомленням

02universal, зуби нормально, та і тримає якщо не великий нахил, але до останнього клацання легко іде.

Ще сьогодні помітив що при гальмуванні першим гальмує праве переднє колесо, це значить що з ліва потрібно колодки міняти? Ну або повністю міняти передні?

Нет, скорее всего цилиндр подклинил.

Поділитися повідомленням

скорее всего цилиндр подклинил.

так і як його в нормальний стан привести???

Поділитися повідомленням

так і як його в нормальний стан привести???

піддомкрачуєш і знімаєш колесо, знімаєш колодки і пшикаєш під пильник поршня робочого гільмівного циліндра на вибір або ВД40 або за допомогою шпріца гальмівною рідиною, потім за допомогою монтіровки розводиш поршні гальмівних циліндрів (в залежності від ступеня закисання це буде або важко або дуже важко). Сідаєш в машину і качаєш педалькою гальм, щоб поршні циліндрів знов зійшлися, при цьому потрібно слідкувати, щоб їх не повипирало (для перестраховки можна поставити старі зношені колодки). Знов пшикаєш або бризкаєш під пильники вибраною раніше рідиною, знов розводиш поршні монтіровкою, знов качаєш... ці операції повторюєш до тих пір, поки поршні циліндрів легко (під дією пальців рук) починають ховатися в циліндри. Міняєш пильники робочих гальмівних циліндрів, повторюєш описані операції з іншою стороною. Деякий час радуєшся одночасній роботі двох сторін передніх гальм. Як будеш розводити колодки зусилля монтіровки прикладай ближче до центру гальмівного диска, інакше його можна погнути або навіть і зломати.

Поділитися повідомленням

Нащет ручника- возможно растяжение тросика и разрыв нескольких нитей,особенно если тросики менялись на новые- оно тоже китай!

Поділитися повідомленням

оно тоже китай!

та все китай :multi:

Думаю розбирання покаже, але поки не маю бажання цим займатися.

Поділитися повідомленням

По тихеньку складаю список, що буду замовляти до машини. Наткнувся на кнопки включення габаритів і оборотів пічки. Кнопку оборотів пічки поставлю на включення вентилятора радіатора.

Яка різниця між кнопками:

Выключатель оборотов печки 2107,21213 6-конт

Выключатель оборотов печки 2107,21213 5конт

Выключатель габаритов 2105,07 6-ти конт

Выключатель габаритов 2101 6-ти конт

Выключатель габаритов 2103,06

Посилання

Що з цього списку підійде на 2106 і чи є серед них з підсвіткою кнопки??

Поділитися повідомленням

02universal, проїхали, вже дізнався що потрібно.

Блін, дана погода нічого не дає зробити. Що за зима.

02universal, а чому Ви свою тему про машинку не робите??? Наче толкова людина, а поради не промах, цікаво було би і за Вашим апаратом слідкувати.

Поділитися повідомленням

Дело втом,что я ,,здесь,, с телефона(компа нет- принципиально!),телефонный интернет- та еще ,,тормозная колодка,, и фото вставлять очень проблемно.., хотя.. надо подумать(машина у меня 9лет эта, сделанного уже и неприпомню и фоток ,,оригинала,, нет),может и ,,замахнусь,, когда будет больше свободного времени..

Поділитися повідомленням

Вже є чим похвастатись. Прийшло замовлення, і довгоочікуваний ЕБН. Залишилось докупити трубочок і вибити час щоб це все змонтувати. Думаю спішити нема куди, так що буду відразу монтувати ЕБН коло бензобака з нормальною обраткою. Морока буде в датчику бака зробити вихід для обратки але думаю і це не проблеми.

З іншого що прийшло та це трубочки різні (тільки навіщо я шести мм брав), підвісний підшипник + хрестовина, провід маси і набір кліпсів для 2106. і зворотні клапан.

Зображення" rel="external">Посилання

Поділитися повідомленням

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.