Перейти до публікації
borzoj

ВАЗ 21063 " borzoj - ЖУЛІ"

Рекомендовані повідомлення

funof325, комплект від Masterа 119грн, це самі підшипники. Синхрони на сайті є по 19грн і 40грн Посилання

Сьогодні дзвонив з приводу КПП Полонеза, до продавців і запитував про підшипник 5ї передачі, чи він є в природі. Людинка сказала що можна підібрати від УАЗа, і так люди вже робили. Поки не розбереш думаю нічого не знайду. Потрібно хоч знати діаметр зовнішній і внутрішній.

Будь готовий до того, що цей процес розтягнеться в часі, а сидіти зараз в холодному гаражі 8-10 годин...

знаю, от і думаю чи вже їздити з гулом до весни чи по можливості робити. + до цього в мене ще і ями нема.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Особисто я не уявляю, як можна скинути коробку без ями... Перекидача у тебе також нема, щоб можна було машину на одну сторону нахилити.

Поділитися повідомленням

funof325, ні, нема. Був би думаю не виникло би проблем.

Думаю буде варіант поїхати до тестя і там на ямі все зробити, але село знаходиться далеко від міста, від інтернета. Із-за цього хочу знати, що потрібно купити щоб просто перебрати коробку. Все якось зрозуміло а от з підшипником 5ї передачі нічого не відомо, ніхто навіть не може сказати його розміри щоб можна було купити аналог і замінити його.

Якщо хтось щось знає то підкажіть.

Поділитися повідомленням

borzoj, Я знаю точно, что подшипник это стандартная деталь и никто его специально под какую-либо коробку делать не будет. Всего навсего снимается подшипник, и смотриться его маркировка, затем подбирается в магазине подшипников такой же, только желательно зарубежный аналог, а не наше барахло. Ну это конечно по желанию и по фин возможности. Сальник - это кстати тоже стандартное изделие.

Поділитися повідомленням

Andrew, я це розумію, але дивно що з форуму ніхто ніколи не перебирав повністю коробку і не міняв підшипника 5ї передачі на Полонезі. Якби тут такі були, думаю вони би сказали що потрібно ось такий підшипник і все.

Поділитися повідомленням

Я зараз дуже шкодую, що розбираючи свою коробку не проміряв той "міфічний" підшипник і не переписав його маркування. Я в принципі згоден, що той підшипник не робили виключно тільки для п'ятої передачі полонезівської коробки і по любому є аналог, тільки дивно чому до сих пір ще ніхто не розкрив таємницю цього міфічного підшипника???

Поділитися повідомленням

02universal, ніхто не може сказати який він повинен бути той підшипник, ось в цьому проблема.

Поділитися повідомленням

Как я понял,- подшипник ищите ,,заочно,,(без дефектации),возможно причины другие- зачем зараннее тратится?(всеравно- все неугадаеш и прийдется ,,докупать,,)

Поділитися повідомленням

02universal, типу да. Не розбираючи хочу його знайти.

Був на розборках, знайшов їх, по 100грн шт, але який їхній пробіг ніхто точно не скаже.

Думаю не буду гадати, потрібно розбирати а потім підбирати підшипник.

Поділитися повідомленням

В суботу поїхав робити розвал, і знову був відправлений на доробку ходової. Майстер помітив люфт нижньої правої шарової опори, яка пройшла 400км, і брав же Белебей. Поїхав купив іншу і поміняв. Сьогодні вже зробив розвал.

В неділю від скуки вирішив поставить плафон в салон від 10-ки. Нічого не вирізав під нього, просто прикрутив.

Зображення" rel="external">Посилання

Зображення" rel="external">Посилання

Кинув світлодіодну лампочку на 6-ть діодів, світить нормально, все видно.

Далі по тихеньку шукаю підшипники в КПП, якщо в когось є нові або сайти де їх можна придбати, скажіть.

Поділитися повідомленням

А как насчёт твоего фотоотчёта по поводу установки подсветки??? Где, куда и от чего подключал??? Как крепил и т.п.

Я фото кидав в темі, але без опису роботи. Всерівно кожний робить як захоче.

Та підсвітка що на дверях передніх, кріпив на скоч під карманчики, підключав до кінцевика дверей, на задні двері кріпив під підлокітник дверей, також на скоч і підключав до кінцевиків. Під ногами все так само зроблено.

Поділитися повідомленням

Епопея з ремонтом КПП Полонеза закінчилась, але не привела до бажаного результату.

Шумність коробки не було зменшено після заміни всіх підшипників крім 5ї передачі, так як ніхто не знав який він там.

Після розборки коробки, номер підшипника 5-ї передачі КПП Полонеза SKF 617409, є він тут і його ціна не радує Посилання.

Ну надіюсь що хоч номер комусь допоможе. З плюсів те що перестали текти сальники і коробку може см спокійно розібрати і забрати. Вибачаюсь що нема фото, вони були але синок любе гратися фотіком і все видалив, разом з усіма фотками відпочинку/роботи в тещі :multi: .

Поділитися повідомленням

borzoj, У тебя юбка передняя установлена та что предназначаеться для установки на 05?

Поділитися повідомленням

SKF 617409,

Почему то я не могу найти его по той ссылке что ты дал. Это точно правильная маркировка? Потому что по этой маркировке получается что 409 это 4 - тяжелая серия 9- внутренний диаметр 45мм. Разве может такой большой подшипник стоять в коробке.

Поділитися повідомленням

Разве может такой большой подшипник стоять в коробке

вот по этому подшипнику Посилання или на его ссылке Посилання в графу поиск вставь SKF 617409 и жми ЭНТЕР покажет нуный подшип, SKF это фирма выпускающая подшипник, можно поискать другой фирмы но с такой маркировкой.

Змінено користувачем yaris

Поділитися повідомленням

Та я понимаю но что то не ищет может глюк какой то. По ссылке yaris, увидел размеры подшипника 20х56х15. Из наших подшипников роликовый максимально похожий 20х42х12 но он слабоватый а вот шариковый есть 304 размеры 20х52х15 совсем не дефицитный и переделать под него проще простого.

Поділитися повідомленням

Пропишу щось, бо вже місяць пройшов.

За цей час нічого не робив, зима впадло мерзнути. Прикупив два колеса Барум Поляріс 3 , резиною задоволений. Поїздка до тещі пройшла успішно, як танк через перемети, один мінус так це побив Юбку. На весну знову буду латати. Знімати не хочу, хоч і дружина каже щоб зняв, якось без неї машина втрачає свій вигляд.

Зараз є проблема з заводжувальність машинки. В одній темі прописав, що заводжу з третього разу. Завів 3с і заглохла, завів 10с і заглохла, завів і нормально працює. Думаю що бензонасос, або його клапан який не тримає бенз.

На днях повинна прийти накидка на решітку радіатора, поставлю , зроблю фото.

Ще ніяк не можу доробити вимикач маси, нема часу купити клеми :multi: .

Поділитися повідомленням

А с ,,побитой,, вид лучше..(как по мне,зимой ,,вид,,- столетненужон!,абы чистая(относительно) была) Насчет запуска- пусковое,или ,,старость,, карба +мороз и влажный воздух(замена возд фильтра- нелишняя) Р.С- у меня завод: подкачал(если больше суток),выжал сцепление,фары(10сек- прогрев акб),подсос доконца,круть-завел сполтыка(до -15°), 2-3сек и заглохла, круть-завел+придержал педаль газа, 3минуты на подсосе и поехали(постепенно утапливая подсос)-- както так! Удачи вам!

Поділитися повідомленням

02universal, Теж підказали , що справа може бути в пусковому. На вихідних буду гратися.

І якщо можна звертайтеся до мене на "Ти" , не такий я вже і старий:multi:

Пускове вистачить регулювати чи потрібно міняти прокладку???

Поділитися повідомленням

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.