borzoj 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2013 Сьогодні докупив деталі яких не вистачало, і чомусь я їх відразу не замовив, і завтра будемо пробувати інсталювати ЕБН на мою Жульку. Надіюсь все пройде без пригод і не планованих поломок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deredred 34 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2013 а магистраль обратки ты будеш вести какой трубкой тормозной или топливной? и если можна то список все что нада я тоже хочу заказать можна в личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2013 Список для ЕБН: 1. ЕБН -1шт (192грн) 2. фільтр інжекторний - 1шт (25грн) 3. трійник - 1шт (5грн) 4. трубка паливна (діалетер 8мм) ~1м (26грн) 5. трубка паливна (діалетер 6мм) ~2м (30грн) 6. гальмівна трубка - 1шт (30грн) 7. хомути - 10шт (10грн) 8. зворотній клапан - 1шт (14грн) 9. реле - 25грн 10. провід. Наче все, якщо нічого не забув. От і сума не маленька виходить ~ 357грн, хоч думалось всього навсього 192грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Санёчек 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2013 Редуктор и(возможно) спидометр,ну и зажигание. Вот и я на редуктор грешу, но всё ровно менять не хочу! Лучше я быстрее наберу 100км/ч, чем буду пыхтеть (при 1300куб) до 140. Оно того не стоит. C зажиганием вообще вряд-ли, потому как 2 дня прошло после регулировки спецом, а я туда нос не совал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2013 (змінено) Закінчив з ЕБН. Установив, запускав, працює. Не пробував на дорозі, думаю не буде проблем. Кинув пару фоток установки + відео. Якщо будуть питання то прошу задавайте. ЕБН обгорнув чи вібро чи шумо ізоляцією, надіюсь що шуму буде менше, але цікавить чи в літку не буде він грітися від цього. Трубочку обратки брав гальмівну, закріпив поряд з іншими трубками, на три стяжки. На виході в багажник поставив резинку(шлангу більшого діаметру.), щоб уникнути тертя металів. Обратку зробив з мідної трубки 6 мм, в датчику просвердлив отвір 8мм , на обратку натягнув кусок 6 мм трубки і 8 мм трубки, все вставив в отвір. Тримається нормально, не випадає. Фільтр інжекторний (на ньому є якийсь контакт, навіщо він????????????) Перед зворотнім клапаном кинув жикльор 117 (меншого не було). " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання <iframe width="640" height="480" src="//www.youtube.com/embed/pXn4sUhNuZU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Змінено 31 жовтня 2013 користувачем Abbat26 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2013 Добре зробив! Молодець! А бензонасос рідний будеш знімать і заглушувать отвір? Ну або хоч заглушки варто на нього поставити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2013 (на ньому є якийсь контакт, навіщо він????????????) Заземление Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2013 _ВаряГ_, рідний насос залишу на штатному місці,тільки шток вийму. І зроблю маленький перехідник шланга-фільтр-шланга на випадок виходу з ладу ЕБН. Заземление і ? забити і не чіпати цей контакт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2013 _ВаряГ_, рідний насос залишу на штатному місці,тільки шток вийму. Тоді треба якісь "пробочки" зробить, аби всредину не нападало пилу, вологи і тд, бо як підключиш знов цей бензонасос то можеш забити карб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2013 і ? забити і не чіпати цей контакт? Я так и сделал. Но учитывая ЭБН можна под какой либо болт на кузове прикрутить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2013 Вибачай, але цей "монтаж" тягне тільки на перевірку працездатності. То все буде трястися, теліпатися і дребезжати. Бензонасос, шланги і трубки потрібно нормально укласти (не поперек багажника) і закріпити. Вхід обратки в бак бажано запаяти, інакше звідти буде сочитися бензин і смердіти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2013 VETERAN, це все без закріплення. Все воно притискається пластиком багажника. Одна дві поїздки і побачу недоліки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2013 ))) поздравляю! фото с подкапотки прям найди несколько отличий с моим))) " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2013 фото с подкапотки прям найди несколько отличий с моим))) :multi: і провода одинакові Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2013 Wild, borzoj, Звиняйте за флуд))) з дитинства люблю гру "знайди отлічія" ))) поздравляю!фото с подкапотки прям найди несколько отличий с моим))) 1)Цвет блока 2) отсутствие защиты двигателя 3) отсутствие вакуумного усилителя тормозов 4) у Ромы присутствует герметик на бензонасосе и сапуне... 5) у Ромы провод к трамблёру идет в гофре 6) шланги подачи бензина и обратки по разному уложены 7) провода на давление/недостаточное давление масла разного цвета и по разному протащены у Ромы на ВВ проводах стяжечка 9) у Ромы вижу датчик температуры ОЖ для включения эл. вентилятора 10) тормозные магистрали - там алюминий а там медь 11) у Вайлда масса дополнительная на движок идет слева, а у Ромы справа Всё здаюсь! больше отличий не нашел а приз какой нибудь мне полагается? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2013 Всё здаюсь! больше отличий не нашел а приз какой нибудь мне полагается? Молодець 5) у Ромы провод к трамблёру идет в гофре та і трамблюри різні, КСЗ і БСЗ Хто ще??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deredred 34 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2013 ещё ВУТ пропустили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2013 ещё ВУТ пропустили 3) отсутствие вакуумного усилителя тормозов Такого маленького не пропусте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2013 Прокатався з ЕБН, нормально тягне, не тупить. Специфічний звук присутній, але музика його глушить. Не обминуло мене і проблеми, в друге накрився привод спідометра. Тросик замінив, точніше його серединку з салону поміняв, але нічого не дало, спідометер мертво лежить. Варіанти: 1. можливо середина тросика вставлена не вірно, все таки я її з салону засунув, але мало вирогідно. Думаю повинно робити в такому випадку; 2. знову привод накрився, б.у 200грн на полонезу. Може будуть якісь альтернативи або пропозиції по ремонту? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2013 Специфічний звук присутній Той насос потрібно підвішувати на еластичних розтяжках - тоді не чути. Якщо десь торкається до кузова - жужжить. Може будуть якісь альтернативи або пропозиції по ремонту? Я купив стоковий привід від 4-ступки, вийняв з середини шестереньки і поставив їх у корпус полонезівського приводу. Вся процедура зайняла менше години. Ставити привід на коробку значно довше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2013 VETERAN, а сам привод з кпп як знімали?? Без чи з зняттям кпп з машини??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2013 привод з кпп як знімали? Скинув коробку. Інакше ніяк не хотів вилазити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2013 (змінено) VETERAN, в Вашій темі вже знайшов як робили. Куплю простий привід, перекину, і буду пробувати без зняття коробки замінити. Змінено 21 лютого 2013 користувачем borzoj Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 На 23.02 пропив і проробив під машиною. Між пивом, тестем з пивом і сватами з семом, якось проскакував і під машину. Важко було тільки вилазити і крутити. Зняв кардан , поміняв підшипника і хрестовину, поставив назад. Між цим пробував зняти привод спідометка, не знаю як в кого но у мене він не знімається, банально не вистачає місця щоб його висунуть. Плюнув і поставив назад. Поки що буду без нього їздити. Також поміняв моторедуктор задньої правої двері, так як вона не хотіла закриватися. Тепер все працює і сига все закриває. Після вчорашньої поїздки (це і поїздкою не назвеш, так як їхати нема по чому, яма на ямі), при частому гальмуванні почалася вібрація від цього ж гальмування. Підказали, що потрібно почати з заміни колодок задніх, чим і займемося. Думаю ХОЛА, Золекс, Начало чи ВАЗ колодки брати??? Далі плани великі, тільки би фінансів вистачало на їх реалізацію. Але не все відразу. При поїздкі ЕБН не підвів, качає собі. Дружина сидить із заду з дітьми і не чує як він працює, а я баран чую як він шумить сидячи з переду . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 Ну дружина може і чує, але не усвідомлює, що це саме звук ЕБН або не хоче тебе розчаровувати. Бачив фото твоєї установки ЕБН і згоден з Veteran, що більше ніж на тимчасовий монтаж це не тягне, але це твоя особиста справа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах