borzoj 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 що більше ніж на тимчасовий монтаж це не тягне, так в чому там біда, давай порадьте, я ж вислухаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 От що зробив би я: 1.Бензонасос переніс трохи до переду і закріпив на еластичній підвісці. Тої прокладки між ним і хомутом замало, щоб погасити вібрацію. 2. Інжекторний фільтр також закріпити. 3. Шланг, який лежить на бензобаці, заховати на інший бік, за бензонасос. 4. Бензопровід, який чомусь виходить з діри і йде поперек багажника, укласти на призначене для нього місце біля спинки сидіння. 5.Запаяв вхід трубки обратки в бак. З цим можна почекати поки засмердить. Особисто мені було ліньки паяти і я просто купив інжекторний датчик від якоїсь машини і вже в середині припаяв трубки від датчика 2101. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 (змінено) VETERAN, дякую, врахую ваші поради. 3. Шланг, який лежить на бензобаці, заховати на інший бік, за бензонасос. це так і є, він захований. На фото я все розклав щоб було видно що і куди. Над всим іншим будемо думати. А на рахунок еластичної муфти, як і чим її зробити? Де закріпити. якщо є думки, то прошу викласти їх, а ще ліпше з фото. Змінено 25 лютого 2013 користувачем borzoj Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 Я свій збираюсь просто на гумці підвісити, без хомутів. Ще шланги будуть підтримувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 VETERAN, а за що чіпляти будите? Зробіть і викладіть фото. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 borzoj, найди и поставь родной щиток бензобака. Закроет все кишки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 borzoj, найди и поставь родной щиток бензобака а невже я десь писав що його в мене нема??? В мене все закрито пластиком, нічого не весить. Фото ж не буду я робити з закритим бензобаком, толку з фото. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2013 borzoj, есть владельцы, 2-ые, которые не знают про эту пластмасску. Ну тогда все отлично! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2013 VETERAN, в Вашій темі вже знайшов як робили. Куплю простий привід, перекину, і буду пробувати без зняття коробки замінити.Між цим пробував зняти привод спідометка, не знаю як в кого но у мене він не знімається, банально не вистачає місця щоб його висунуть. Плюнув і поставив назад. Поки що буду без нього їздити. Прийшла мені така ідея в голову - можна ж розібрати той привід не знімаючи його з коробки. Псується ж та шестерня, яка знаходиться ззовні. Просто відкрутити вал спідометра, вибити шестереньку приводу разом з віссю, а зібрати вже з новою деталькою. Та частина, що входить в середину коробки зазвичай не псується. Думаю, що в пів години можна вкластися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2013 VETERAN, я з ним грався на вхідних, ну його. Плюнув і поки так буду їздити. Вчора купив комплект задніх тормозних колодок Начало, на вихідних буду міняти. Зараз при їхзі відчуваю що гупотить щось в районі коробки, більш всього кардан, але чому? Все поміняв на нове. Не відбалансований? Але ж їздив скільки і все було норма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2013 Між пивом, тестем з пивом і сватами з семом, якось проскакував і під машину. Важко було тільки вилазити і крутити. Зняв кардан , поміняв підшипника і хрестовину, поставив назад. Ось і відповідь. "Первьім делом, первьім делом - самолетьі. Ну а ... - ... потом." Або на шліци вилку кардана одягнув не в те положення, або на хрестовині. Потрібно ставити мітки і збираючи зберігати незмінним взаємне розташування. А може гайку не дотягнув. Або пошкодив підшипник, чи еластичну муфту при заміні. Через інтернет мені чомусь нічого не видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2013 VETERAN, вірю. Але бухкотіння розпочалося до заміни, я думав що і бугкотить із-за порваного підвісного. Мітки ставив, але забув на маленькому поставити відмітку, ось і в ньому не впевнений. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2013 Машина ПРОДАНА. Нехай служить вірою і правдою . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 12 березня 2013 Машина ПРОДАНА Неожиданно. Что будет следующим? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2013 Продавав вже з місяць, просто не спішив. Думаю якусь іномарочку. Не дорогу але іномарочку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 12 березня 2013 borzoj, А что за иномарочку хочеш? За сколько продал если не секрет? Машинка была хороша! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2013 Дивлюся в сторону Кадетів. Сума серкетна, но не вернув те що вкладав. Але досвід не проп'єш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 12 березня 2013 borzoj, Кадет пойдёт,Но смотри на кузов,арки,пороги. На опель клубе читал много про них,так кузова не очень сильние. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2013 Yurec77, дякую. буду дивитися. Досвід вже маленький, але є. + у батька теж кадет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2013 Хе, мене підмакував, а сам давно продав... Бажаю вдалого вибору з новим авто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 12 березня 2013 Все правильно- надо расти над собой! Удачи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 12 березня 2013 Ромка-Ромка...а я ищу хорошую машину человеку и матерюсь на то что на авториа...ох уж партизан)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2013 и матерюсь на то что на авториа так моя теж там була Всім дякую за витримку і поради, надіюсь бортовик нової машини теж буду тут вести. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2013 ...а я ищу хорошую машину человеку и матерюсь на то что на авториа... Ось моя на продаж, як варіант... Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2013 Ось моя на продаж, як варіант... свою продав????? Собі я взяв Пассат б3 92р. Ще на оформив але вже на ньому катаюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах