Zir 624 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 Я про Лисичанськ. Не самый дорогой город нашей области Я помню шо у тебя там родня Если Ветеран вообще боится ехать в наши края в общем ( ), ( даже ко мне на речку пива попить), то я, как местный житель боюсь ехать в Лисичанск (а еще в Рубежное ) Это ж города наркоманов Хотя в Лисичанске сейчас областная детская больница под эгидой ООН, малую оперировали, всё на высшем уровне, ничего не могу сказать. Так, мелкая коррупция была конечно (шо *** извините за матюх от местных врачей) ( а переселенцы врачи из Луганска---действительно Люди с большой Буквы. От вам и сепаратисты. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 Не самий дорогий?) Пригадую до війни жінка за тепло платила в дічі більше за свою хрущівську двушку ніж моя тітка в своїй двушці в нас в новітній висотці. А проїзд і подавно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 Нащо новий дригун? Що вже з твоїм строкєром? Ну реалии заставляют строить под газ. Блочок ни разу не точеный лежит в мазуте замазаный купленый до войны у Андрюхи Асмакса с Донецка. Головка голая ни разу не шарошеная. А оставаться без машины не могу шоб свой разбирать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 Нащо новий дригун? Що вже з твоїм строкєром?Ну реалии заставляют строить под газ. Блочок ни разу не точеный лежит в мазуте замазаный купленый до войны у Андрюхи Асмакса с Донецка. Головка голая ни разу не шарошеная. А оставаться без машины не могу шоб свой разбирать.В тебе і так СС має бути вища стока. Чи хочеш по типу Ібадулаєва?) Нащо новий дригун? Що вже з твоїм строкєром?Ну реалии заставляют строить под газ. Блочок ни разу не точеный лежит в мазуте замазаный купленый до войны у Андрюхи Асмакса с Донецка. Головка голая ни разу не шарошеная. А оставаться без машины не могу шоб свой разбирать.В тебе і так СС має бути вища стока. Чи хочеш по типу Ібадулаєва?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 Не така вона велика як ти думаеш. У мене поршнi 21083. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 А скіки? Не така вона велика як ти думаеш. У мене поршнi 21083. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 Ти ж вумный.( не образа) Порахуй на стоковому валi на скiльки мае бути сточена голова. Менi тiке недавно дiйшло шо мене так би мовити трохи надурили шлiфовщики голови. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2018 Ти ж вумный.( не образа) Порахуй на стоковому валi на скiльки мае бути сточена голова. Менi тiке недавно дiйшло шо мене так би мовити трохи надурили шлiфовщики голови.Який сток? В тебеж 1.7 наче Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2018 Ну реалии заставляют строить под газ та став газ і катайся, а то так і збиратимеся поки машине не зігніє. мотор потім перекинеш - газова то вже стоятиме. чи ти свого золотого мотора правнукам вирішив залишити? так би мовити ось дригун ніразу газом не порчений 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2018 так би мовити ось дригун ніразу газом не порченийрємєнной! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2018 У поршней 2108 лунка большая. Сс будет низкая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 рємєнной! Лично мне они больше нравятся чем с цепком. Никаких проблем, всё сверху, всё видно, всё доступно. То вам там надо выдумувать разные натяжители на подшипниках чи шо вы им там делаете шоб оно не торохтело та успокоитель не обрывало. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 рємєнной! Лично мне они больше нравятся чем с цепком. Никаких проблем, всё сверху, всё видно, всё доступно. То вам там надо выдумувать разные натяжители на подшипниках чи шо вы им там делаете шоб оно не торохтело та успокоитель не обрывало.Це звісно плюси вагомі. Але чув, що частенько бувають проблєми зі шківами, які згризають пасок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 проблєми зі шківами, які згризають пасок. Як були пiсля придбання машини страшненькi з виду, так i лишилися, замIнив раз нижнIй з за того шо там в ньому розбивае мiсце пIд шпонку. З за малого розмiру то самий слабкий з тих шкiвкiв, але вистачае надовго якщо взяти нормальний а не чугуняве лиття з пIдпIльного пIдвалу. РемIшок Бош, рекомендуеться на 50 000, я вже проIхав 70, бачив вIн I масло i антифриз, недавно дивився, ще походить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 проблєми зі шківами, які згризають пасок. Як були пiсля придбання машини страшненькi з виду, так i лишилися, замIнив раз нижнIй з за того шо там в ньому розбивае мiсце пIд шпонку. З за малого розмiру то самий слабкий з тих шкiвкiв, але вистачае надовго якщо взяти нормальний а не чугуняве лиття з пIдпIльного пIдвалу. РемIшок Бош, рекомендуеться на 50 000, я вже проIхав 70, бачив вIн I масло i антифриз, недавно дивився, ще походить.Ну то претензій немає[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Ну то претензій немає Це називаеться кому шо подобаеться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Ну то претензій немає Це називаеться кому шо подобаеться Мені думаю сподобалось би Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Мені думаю сподобалось би Та ще б на два РВ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Мені думаю сподобалось би Та ще б на два РВ Ага. Фіатовський твінкам би вийшов) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 На iномарках куча движкIв на ремiшках) Наскiльки якщо не помиляюся у Логана теж ремiшок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 На iномарках куча движкIв на ремiшках) Наскiльки якщо не помиляюся у Логана теж ремiшок.Так, тому і тихий. Але bmw ланцюговий ще тихіший. Ну там свої примочки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Але bmw ланцюговий Менi точно не доля стати щасливим власником ланцюжка) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Але bmw ланцюговий Менi точно не доля стати щасливим власником ланцюжка)Прагнути, вірити, не здаватись[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Прагнути, вірити, не здаватись Поки нема такого бажання. То занадто багато переробляти) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2018 Прагнути, вірити, не здаватись Поки нема такого бажання. То занадто багато переробляти) Нічого там страшного. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах