Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Я про Лисичанськ. 

Не самый дорогой город нашей области :)  Я помню шо у тебя там родня :)  Если Ветеран вообще боится ехать в наши края в общем ( :multi: ), ( даже ко мне на речку пива попить), то я, как местный житель боюсь ехать в Лисичанск  :multi:  (а еще в Рубежное :multi: )  Это ж города наркоманов :)  :multi:  Хотя в Лисичанске сейчас областная детская больница под эгидой ООН, малую оперировали, всё на высшем уровне, ничего не могу сказать. Так, мелкая коррупция была конечно (шо *** извините за матюх от местных врачей)  ( а переселенцы врачи из Луганска---действительно Люди с большой Буквы. От вам и сепаратисты.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Не самий дорогий?) Пригадую до війни жінка за тепло платила в дічі більше за свою хрущівську двушку ніж моя тітка в своїй двушці в нас в новітній висотці.

А проїзд і подавно.

Поділитися повідомленням

Нащо новий дригун? Що вже з твоїм строкєром?

Ну реалии заставляют строить под газ. Блочок ни разу не точеный лежит в мазуте замазаный купленый до войны у Андрюхи Асмакса с Донецка. Головка голая ни разу не шарошеная. А оставаться без машины не могу шоб свой разбирать.

Поділитися повідомленням

Ну реалии заставляют строить под газ. Блочок ни разу не точеный лежит в мазуте замазаный купленый до войны у Андрюхи Асмакса с Донецка. Головка голая ни разу не шарошеная. А оставаться без машины не могу шоб свой разбирать.
В тебе і так СС має бути вища стока. Чи хочеш по типу Ібадулаєва?)

В тебе і так СС має бути вища стока. Чи хочеш по типу Ібадулаєва?)

Поділитися повідомленням

Ти ж вумный.( не образа) Порахуй на стоковому валi на скiльки мае бути сточена голова. Менi тiке недавно дiйшло шо мене так би мовити трохи надурили шлiфовщики голови. 

Поділитися повідомленням

Ти ж вумный.( не образа) Порахуй на стоковому валi на скiльки мае бути сточена голова. Менi тiке недавно дiйшло шо мене так би мовити трохи надурили шлiфовщики голови.

Який сток? В тебеж 1.7 наче

Поділитися повідомленням

Ну реалии заставляют строить под газ

та став газ і катайся, а то так і збиратимеся поки машине не зігніє.

мотор потім перекинеш - газова то вже стоятиме.

чи ти свого золотого мотора правнукам вирішив залишити? :multi: так би мовити ось дригун ніразу газом не порчений :lol:

Поділитися повідомленням

рємєнной!
Лично мне они больше нравятся чем с цепком. Никаких проблем, всё сверху, всё видно, всё доступно. То вам там надо выдумувать разные натяжители на подшипниках чи шо вы им там делаете шоб оно не торохтело та успокоитель не обрывало.

Поділитися повідомленням

рємєнной!

Лично мне они больше нравятся чем с цепком. Никаких проблем, всё сверху, всё видно, всё доступно. То вам там надо выдумувать разные натяжители на подшипниках чи шо вы им там делаете шоб оно не торохтело та успокоитель не обрывало.
Це звісно плюси вагомі. Але чув, що частенько бувають проблєми зі шківами, які згризають пасок.

Поділитися повідомленням

проблєми зі шківами, які згризають пасок.
Як були пiсля придбання машини страшненькi з виду, так i лишилися, замIнив раз нижнIй з за того шо там в ньому розбивае мiсце пIд шпонку. З за малого розмiру то самий слабкий з тих шкiвкiв, але вистачае надовго якщо взяти нормальний а не чугуняве лиття з пIдпIльного пIдвалу.  РемIшок Бош, рекомендуеться  на 50 000, я вже проIхав 70, бачив вIн I масло i антифриз, недавно дивився, ще походить.

Поділитися повідомленням

проблєми зі шківами, які згризають пасок.

Як були пiсля придбання машини страшненькi з виду, так i лишилися, замIнив раз нижнIй з за того шо там в ньому розбивае мiсце пIд шпонку. З за малого розмiру то самий слабкий з тих шкiвкiв, але вистачае надовго якщо взяти нормальний а не чугуняве лиття з пIдпIльного пIдвалу. РемIшок Бош, рекомендуеться на 50 000, я вже проIхав 70, бачив вIн I масло i антифриз, недавно дивився, ще походить.
Ну то претензій немає[emoji4]

Поділитися повідомленням

Ну то претензій немає
Це називаеться кому шо подобаеться :)

Поділитися повідомленням

Ну то претензій немає

Це називаеться кому шо подобаеться :)
Мені думаю сподобалось би

Поділитися повідомленням

Мені думаю сподобалось би

Та ще б на два РВ :)
Ага. Фіатовський твінкам би вийшов)

Поділитися повідомленням

На iномарках куча движкIв на ремiшках) Наскiльки якщо не помиляюся у Логана теж ремiшок. 

Поділитися повідомленням

На iномарках куча движкIв на ремiшках) Наскiльки якщо не помиляюся у Логана теж ремiшок.

Так, тому і тихий. Але bmw ланцюговий ще тихіший. Ну там свої примочки.

Поділитися повідомленням

Але bmw ланцюговий
Менi точно не доля стати щасливим власником ланцюжка)

Поділитися повідомленням

Але bmw ланцюговий

Менi точно не доля стати щасливим власником ланцюжка)
Прагнути, вірити, не здаватись[emoji4]

Поділитися повідомленням

Прагнути, вірити, не здаватись
Поки нема такого бажання. То занадто багато переробляти) 

Поділитися повідомленням

Прагнути, вірити, не здаватись

Поки нема такого бажання. То занадто багато переробляти)
Нічого там страшного.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз