Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Итак был сегодня на СТО. Замена двух верхних шаровых---левая до такой степени убитая шо я удивляюсь как она вобще не вырвало. Кожух правого переднего амортизатора отлетел и торохтел. Ну то такое, мелочи. Разбита втулка в стойке через которую проходит болт крепления верхнего рычага. Шо делать? Морочиться менять втулку или достаточно наварить шайбы по бокам как некоторые мне тут советуют. Кто нибудь сталкивался с такой проблемой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Шо делать?Затягни гайку тугіше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Затягни гайку тугіше. Не помагае. Там люфтяра конкретний. Пока не розбирав, видно там i болт стертий, але думаю шо i втулка теж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Затягни гайку тугіше. Не помагае. Там люфтяра конкретний. Пока не розбирав, видно там i болт стертий, але думаю шо i втулка теж.Ну то приліпи шайби. А ні то стійку заміни. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Ну то приліпи гайкиКуди iх прилIпиш? Воно все разом з болтом i сайлентами тiлiпаеться. Гайка затягнута довсерачки. Коротше треба повнIстю розiбрати шоб уточнити проблему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Візьми дві шайби - як підкладка під малу пружину на головці. Тільки буртик заточи на гострий конус. Коли затягнеш, конус влізе між болт і втулку, зафіксувавши їх. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 Ну то приліпи гайки Куди iх прилIпиш? Воно все разом з болтом i сайлентами тiлiпаеться. Гайка затягнута довсерачки. Коротше треба повнIстю розiбрати шоб уточнити проблему.Як куди?-на стійку, під сайленти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2018 или достаточно наварить шайбы по бокам как некоторые мне тут советуют в идеале менять лыжу, можно и гайки приварить но нужно смотреть не треснул ли за компанию и стакан, возможно и его прийдется варить. после наварки шайб рычаг нормально уже не станет, его придется немного растянуть, я растягивал гидродомкратом на толщину шайб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2018 Сайлент блоки слегка подточил шоб не разгинать рычаг. Стакан треснул и погнил пришлось варить. Фото с тел не могу вставить. Получилось норм. Еще походит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2018 Ну добре, що вийшло. Хай служить. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 березня 2019 Всем привет Завтра знаменательное событие--дорога растаяла, первый раз за три месяца планирую прокатиться на машинке Ну и сразу надо шото думать--руль телепается вверх-вниз довольно существенно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 березня 2019 Огого!!! Коля, де ти півроку пропадав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 березня 2019 @Andriy1352,Читав про твоi проблеми з чужого компа але не мав змоги вiдповiсти нажаль. Моi спiвчуття... В мене не такI великi проблеми, але трохи е. Я думав ти знаеш. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 березня 2019 @Andriy1352,Читав про твоi проблеми з чужого компа але не мав змоги вiдповiсти нажаль. Моi спiвчуття... В мене не такI великi проблеми, але трохи е. Я думав ти знаеш.Ні не в курсі.Шо таке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 березня 2019 Завтра знаменательное событие--дорога растаялаПривіт, Коля! Не знав, що розмерзання дороги для вас аж така подія. У нас вже все висохло. Сьогодні +15. Вчив дочку водити її машину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 8 березня 2019 @Andriy1352,Читав про твоi проблеми з чужого компа але не мав змоги вiдповiсти нажаль. Моi спiвчуття... В мене не такI великi проблеми, але трохи е. Я думав ти знаеш.как здоровечко!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 березня 2019 @Andriy1352,Читав про твоi проблеми з чужого компа але не мав змоги вiдповiсти нажаль. Моi спiвчуття... В мене не такI великi проблеми, але трохи е. Я думав ти знаеш.как здоровечко!?А що зі здоров'ям? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 березня 2019 А що зі здоров'ям?Звіняйте, що відповім я. У колі накрився його ноут і він не може - попросив мене.Андрій, у Колі великі проблеми - стався нещасний випадок і він циркуляркою сильно пошкодив долоню. Кілька пальців втратив і долоню сильно попсувало. Збирається зробити ще операцію, бо не заживає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 березня 2019 Капєц(( Співчуваю щиро... Коля, поправляйся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 березня 2019 Капец. Выздоравливай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 29 березня 2019 Прикупил сегодня масло на замену 5-ти литровку Маннол Дефендер ( 460 грн) и их же присадку молибден 9991---120грн. Хотел другую присадку, но такой не было. Наконец то купил шестигранник для отворачивания пробки поддона---14 грн. Теперь не буду просить у соседа и он наконец будет спать спокойно (написано специально для соседа ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 березня 2019 Не пидробка масло? Есть типо гарантии и доверие? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 29 березня 2019 Не пидробка масло? Есть типо гарантии и доверие? Не уверен чесно говоря. На деталях зп есть такое только в 4л канистрах, расфасовку в 5-ти не нашел. Очень сильно подозреваю шо разлив Украина. Присадку вообще хотел не такую...Но от присадка вроде оригинал, хотя ещё погуглю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 29 березня 2019 Есть у них 5л канистры https://m.mannol.de/?action=catalog_part_info_view&name=Special%2010W-40&item_code=SCT_SPECIAL10W40&return= 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 березня 2019 Castrol тре лить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах