optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 травня 2016 А шо вы думали Водители грузовиков самые азартные гонщики,Я знаю что говорю, батя на Урале всегда с Камазами гонки устраивал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 14 травня 2016 Помню по набережной в Запорожье, года 3-4 назад наблюдал как Магнум 420 сильный без прицепа с 8 светофоров уезжал лихо от наглухо тонированной таврии с огромным прямотоком, вот где смеху было) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 22 травня 2016 Фотокомпозиція "Роман і Миша дивляться драг в Калинівці": 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 22 травня 2016 Zhelezovski, Прикольная фотка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 31 травня 2016 Зашумів зовнішній підшипник передньої правої ступиці. Нагадаю, у мене там стоять MCB. Конкретно зовнішній, менший - LM11949. Всі інші - живі. Замінив на такий же. Підшипники міняв 06.12.2014, за рік в мене пробіг десь приблизно 20т. км, отоже пройшов "маленький" десь з 25-30т. км. Минулий рік в основному був "вантажним" і по баюрах. Як про мене - нормально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 29 червня 2024 Мишка жива і працює. 3 VETALZZZ, alex_zp та Солекс Делортович відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 29 червня 2024 Це і є той жигуль без тормозів? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах