Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 4 березня 2015 А насколько засверлился в глубину? Вибачаюсь за затримку з відповіддю. Якщо не помиляюся, шпилька зайшла в блок на 14-15мм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 4 березня 2015 Zhelezovski, Отлично.Тоже попробую не пройти насквозь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 березня 2015 Zhelezovski, я щось пропустив? як там єбу поживає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 14 березня 2015 Рома, я тут знайшов дещо. Тобі не треба? 1 Zhelezovski відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 14 березня 2015 Zhelezovski, я щось пропустив? як там єбу поживає? Нічого не пропустив. Блока запалення вже з пів-року катається на своєму місці. Будемо вважати що то вібростенд. Надіюся що весною час буде, у нас весна зазвичай не сезон. Але з огляду що у сервісників і Новий рік не свято... Рома, я тут знайшов дещо. Тобі не треба? Ич які мутанти у людей водяться! 01-й з довгим валом. Мабуть як буде можливість, відправляй його "Новою поштою". Ну і подяки усілякі з мене. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 21 червня 2015 Вот это БЖ! Так держать Мыше и Роме привет и всего самого наилучшего! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VetallRX 8 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2015 Щось автор давно не з'являвся. Тут виникло питання по SECU. Чи не могли б ви дати свої таблиці УОЗ, а то вже декілька днів борюся, а він не здається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2015 Ич які мутанти у людей водяться! 01-й з довгим валом это не мутант, а обычный 05-й редуктор, а то что на корпусе 2101, так это кат номер корпуса, но не детали в сборе. Ич які мутанти у людей водяться! 01-й з довгим валом это не мутант, а обычный 05-й редуктор, а то что на корпусе 2101, так это кат номер корпуса, но не детали в сборе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
patriot 2 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 куда подевался автор? не хватает его интересных постов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 куда подевался автор? не хватает его интересных постов Самому цікаво. Хоч би не зник на Сході... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2016 С конца августа на сайт не заходил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Я часто вижу его машину в Виннице) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Я часто вижу его машину в Виннице) А його самого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Andriy1352, я не помню его в лицо) Видел только один раз и то ночью. Но машина запомнилась. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 25 березня 2016 golden88, если часто видишь машину, может как-то узнаешь, кто за рулем? Если не трудно. А то и правда долго нет автора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2016 Так дядьки, доброго дня! Вибачайте за дезертирстово. Все нормально, зараз помаленьку буду звітуватися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2016 Zhelezovski, З поверненям Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2016 Дякую! Щодо пропажі. Минулий рік видався м'яко кажучи насиченим, було всякого. Забігався трошки - будівниутво, деякі інші справи, сімейство. Тим не менш, ближче до теми. Бачу записи щодо машинки зупинилися на рульовому редукторові. На фото зображено мутанта переробленого з 01-го. Як ми пам'ятаємо, рульова колонка від "десятки" у мене вже є. Тут же на форумі було куплено регульованого руля від якоїсь Mitsubishi. Оце все господарство я і планував женити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2016 Фотке є? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2016 Фотке є? Єсть (с) митець Спочатку щодо руля. Руль я купив як донора шліцової частини, яка дозволяє регулювати відстань площини руля відносно водія (ближче-дальше). Виглядає це господарство так: "1" - шліци, які сідають безпосередньо на вал рульової колонки, "6" - широкі шліци, які заходять в шліцову частину самого руля ("2" та "3"). Шліцові частини "2" та "3" можуть обртатися одна відносого одної (видно зміщення шліців). У цих частин є вушка "4" та "5" в одному з них нарізано різь. Туди закручується гвинт, який видно на першому фото. Якщо повернути той гвинт, шліцові частини зміщуються одна відносно одної і заклинюють намертво шліци "6" перехідної втулки. Продавець руля мені обіцяв, що шліци "1" співпадають із такими десяточної рульової колонки. Я не сильно повірив і виявився правим. Тому стала задача поженити цей руль із десяточними шліцами. Крім того, після примірки виявилося, що непогано було б подати руль на водія. В результаті народилася наступна конструкція. "1" - рульовий вал 10-ї колонки. "2" - шліцова частина вісімочного руля. Так, шліци 8-го і 10-го рулів ідентичні. "Метелик" позначений "2" приклепаний всередині руля трьома заклепками. Я їх висвердлив і отримав необхідну мені деталь. "3" - гайка із нейлоновим стопором, такою затискаються сайленти передньої підвіски. "4" - добротні гвинти М8 приварені до обрізка трубки "5". Трубка щільно надігається на гайку "3". "6" - шліцова втулка від міцубовського руля. В зібраному вигляді це все виглядає так: Далі стало питання закріплення десяточної рульової колонки. Різати кузов не хотілося тому викрутився так: Наварено пластини з 3мм сталі (якраз твердопаливний котел варив, залишилися обрізки). Виділені колами місця, лівіш - там впирається вимикач "тормоза", правіш - поперечна балка під торпедо. Поїздивши помітив, що вісь руля дивиться трішки в сторону від поздовжної осі автомобіля, але це не критично. Підправлю невдовзі. На розборці було куплено п'ятірочний проміжний рульовий вал, від нього відрізав один карданчик із шліцовою частино. Від десяточного валу відрізав аналогічний шмат і все це зварив: Зараз вже можу сказати, що прогадав десь сантиметр - треба трошки довший вал. Переробимо. Слід зазначити, що роботи проводилися на "бойовій" машині, яка постіно їздила. Та ще й напередодні Нового року (роботи проводив в 10-20 числах грудня). Зварив колонку, вал, поставив. Розпробував міцубовський руль, дуже сподобався. Крутиться добре, зусилля на рулі стало явно меншим (і це враховуючи менший його діаметр, десь 37см). Проїхався - пісня! А з підрульовими як? Опа... А завтра зранку на роботу! І народився колхозззз!!! Відрізав частину 01-ї колонки, приклепав до неї шмат заліза, в ньому просвердлив отвір и причепив його на одну із шпильок круплення колонки. На той обрізок вчепив штатні підрульові. Так катався дні зо три, поки не приїхали шнівовські підрульові. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2016 надо было сразу руль сместить левее, а то он постоянно на правой ноге лежит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2016 надо было сразу руль сместить левее, а то он постоянно на правой ноге лежит При установці тойотовських сидінь, сидіння водія виставляв і відносно руля, і відносно приборки. Так що руль знаходиться строго перед водієм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2016 Минулого жовтня виїжджаючи із стоянки клієнт добив Миші переднє праве крило: Крило вибухтував, причепив новий повторювач, здер пошкоджену фарбу і затер ортофосфорною кислотою. Вийшов такий собі рет-лук: В планах поміняти крило, але авто постійно в роботі, не знаю коли вдасться реалізувати плани. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2016 В планах поміняти крило я бы не менял. Новодел такое гавно.... Да и мороки будет больше, чем просто зашпаклевать это. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2016 Ну це поки що плани. Арка над колесом пошкоджена, "телевізор" треба було б підмачулити... Заодно стакан амортизатора правий підварити треба, у мене з ним теж косяк утворився. Розкажу якось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах