Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2012 (змінено) Ну ось прийшла і моя черга створювати свій бортовик, хоча пару днів тому навіть і не думав цього робити тому,що на даний час ще не маю прав і на машині не їжджу,але побачивши бортовик одноклубника Kostyan=),який як я читав також поки що не має прав,трохи позавідував і все ж таки вирішив і собі створити І так,починаєм! Автомобіль ВАЗ 21011,1980 року випуску був куплений моїм дідом у далекому 1983 році у якогось священика. Десь у 95-97 роках робився капремонт автомобіля: були замінені всі крила, відкапіталено мотор і його(жигуль) було перефарбовано з голубого кольору в синій. Пізніше після смерті діда авто перейшло у власність батькового брата, який напевно не знав, що у автомобіля крім коліс, руля та інших запчастин є ще і душа Отож,довівши автомобіль «до ручки» він,десь в 2008 році залишив його поламаним в гаражі і більше до нього не дивився. Минулого року я з батьком нарешті взялися за ремонт «жигулів», запасшись набором інструментів і купленою за 650 українських рублів КПП від Полонеза. Також було замінено диск зчеплення, який був повністю стертий, було відремонтовано стартер та генератор. Я в свою чергу намагаюся потихеньку відреставровувати деякі деталі авто: відновив потускнілий від старості значок «ВАЗ» і трішки оновив значок «Жигулі», відполірував радіаторну решітку і хром-ковпаки. Планується зробити ще такі роботи: поміняти або настроїти карбюратор, подивитися до мотора, ну і також зайнятися інтер’єром та екстер’єром. На даний момент авто «законсервоване» на зиму до весни або до літа і стоїть у сусідньому селі в рідному для нього гаражі Спочатку закину пару старих фото. На першій фотографії мій дідусь, на другій саме авто. Змінено 1 березня 2012 користувачем Vit@liy Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Ну а тепер почну потрохи закидати кольорові фото. За якість деяких фотографій наперед вибачаюсь. Знайшов 2 фотографії під час заміни коробки передач. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 (змінено) Ось декілька фото решітки, ковпаків і дзеркал, які я зняв з жигулів і привіз додому для того щоб відчистити і відполірувати Також фото часткового відновлення значка "Жигулі 1300"... і повна реставрація(якщо можна так сказати) значка "ВАЗ" може з блискучим срібним лаком вийшло не дуже але переробляти нехочеться Змінено 14 лютого 2012 користувачем Vit@liy Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Норм авто, только салончик затяганный. Зеркала боковые по ходу одно от Волги, другое от Москвича. За отношение к машине мое уважение! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Просто автомобілем напевно багато їздили, тому і салон такий. Чорне дзеркало дійсно від Москвича, а синє-стокове жигулівське але в дуже поганому стані За отношение к машине мое уважение! Дуже дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Очень не плохое авто с виду. Радует что практически нету пластика.Салон вроде тоже в неплохом состоянии, помоешь, попылесосишь, отчистишь от краски и будет лялечкой! Какие планы по авто?Надеюсь внешне все останеться без изменений, в стоке? Как тех состояние авто? Вообще молодец!Лучше хром полировать, чем наклеечки цеплять на авто, как некоторые делают! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Какие планы по авто? Ну швидше,на початку теми вже писав: Планується зробити ще такі роботи: поміняти або настроїти карбюратор, подивитися до мотора, ну і також зайнятися інтер’єром та екстер’єром. Надеюсь внешне все останеться без изменений, в стоке? Так, буду намагатися зберегти її заводський вигляд і хочу добавити трохи елементів чи то Old School, чи то Resto. Недавно наткнувся на бортовик одноклубника fuse і мені сподобалися козирки на фари і варіант перешивки задньої полички Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2012 Один совет только: если хочешь что то перетягивать, перекрашивать и еще чего то там пере-, то купи это на разборке, а оригинал сними и запакуй. Потом пригодится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2012 Vit@liy, А чем ты так уматово решотку натёр? Как новая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2012 Один совет только: если хочешь что то перетягивать, перекрашивать и еще чего то там пере-, то купи это на разборке, а оригинал сними и запакуй. Потом пригодится. Дякую за пораду, буду знати А чем ты так уматово решотку натёр? Спочатку помив її водою з порошком, а потім натер пастою Гої. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2012 Имел ввиду сток, тюнинг, сракерство и т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2012 Ну колгосп-тюнінгу і сракерства точно на ній не буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 Провідував сьогодні свою жигульку. Є пара нових фото: комплект поршневих кілець, знайдених в гаражі минулого літа а також фото підкапотного знаю шо там бардак, але все потроху буде відмиватися(вже ближче до літа, коли буде тепліше) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2012 Давно нічого не писав, тож вирішив трішки оновити тему. За цей час в кращу сторону просунулися справи з перереєстрацію авто. Залишилося тільки поїхати в місто Калуш і зареєструвати його…але є і погана новина-щоб туди поїхати, треба спочатку поремонтувати його(авто), тому, напевно чекати прийдеться трохи довго. Але буду надіятися на краще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 Був сьогодні на базарі і трішки закупився, а саме: 1) повторювачі поворотів-2 шт. 2) підфарники-2шт.(цікавий момент-на підфарниках пише "Сделано в СССР"...напевно китайці постаралися на славу) 3) повітряний фільтр-1 шт. 4) галогенні лампочки-2шт.( але їх я напевно поїду на другий тиждень міняти, бо тато казав шо генератор їх не потягне) ну і фото купленого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 Ради интереса что по чем?По поводу лампочек - это все бред. Что там их тянуть?Вкинь релюшки на ближний и дальний и будешь очень приятно удевлен светом. Но Tungsram конечно...Брал бы лучше Филипсы или Осрамы, но правда и цена по более будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 Ради интереса что по чем? повороти-24 грн пара. підфарники-30 грн пара. фільтр-10 грн. лампочки-25 грн штука. Но Tungsram конечно Та я знаю, але мені і таких досить буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 варіант перешивки задньої полички А прикольно... оригинально... я б задумался б в таком стиле весь салон перетянуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 повороти-24 грн пара.підфарники-30 грн пара. фільтр-10 грн. лампочки-25 грн штука. В таком случае отлично скупился. У нас один кругленький повторитель 30 грн стоит. Не думал, что у вас так дешево все, хотел предложить лучше хром с разборки поискать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2012 У нас один кругленький повторитель 30 грн стоит. Ого,ціни в вас взагалі піднебесні. хотел предложить лучше хром с разборки поискать. Найближча авторозборка десь кілометрів 50-60 від дому, тому їхати туди за декількома запчастинами немає сенсу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 3 березня 2012 Все понятно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2012 Нарешті сьогодні сталося те, чого я чекав ще від минулого року- Жулька( тепер я напевно так буду називати авто, або Джульєтта-так величніше) успішно переїхала до мене додому і потихеньку буде підремонтовуватися і приводитися в порядок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Хтось 9 Скарга Опубліковано: 4 березня 2012 Ради интереса что по чем?По поводу лампочек - это все бред. Что там их тянуть?Вкинь релюшки на ближний и дальний и будешь очень приятно удевлен светом. Но Tungsram конечно...Брал бы лучше Филипсы или Осрамы, но правда и цена по более будет собі раз поставив якийсь китай 100/90 вт, гена не тянув світили погано, поки в одній ближній не згорів, купив Тунгсрам по 19 грн шт 60/55 вт - світять відмінно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vit@liy 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 купив Тунгсрам по 19 грн шт 60/55 вт - світять відмінно Та я б також такі купив, але не знав які треба...сказав продавцю:"Дайте галогенки до копійки"-він мені такі і впарив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 Vit@liy, Тебе нужны простые Н4 лампы,если хочеш больше света,бери навороченые лампы,но они будут дороже. Но и свет будет "чумовой":ay: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах