Перейти до публікації
Vit@liy

ВАЗ 21011 Vit@liy (80 р.в)

Рекомендовані повідомлення

Ну ось прийшла і моя черга створювати свій бортовик, хоча пару днів тому навіть і не думав цього робити тому,що на даний час ще не маю прав і на машині не їжджу,але побачивши бортовик одноклубника Kostyan=),який як я читав також поки що не має прав,трохи позавідував і все ж таки вирішив і собі створити:)

І так,починаєм! Автомобіль ВАЗ 21011,1980 року випуску був куплений моїм дідом у далекому 1983 році у якогось священика. Десь у 95-97 роках робився капремонт автомобіля: були замінені всі крила, відкапіталено мотор і його(жигуль) було перефарбовано з голубого кольору в синій. Пізніше після смерті діда авто перейшло у власність батькового брата, який напевно не знав, що у автомобіля крім коліс, руля та інших запчастин є ще і душа :) Отож,довівши автомобіль «до ручки» він,десь в 2008 році залишив його поламаним в гаражі і більше до нього не дивився. Минулого року я з батьком нарешті взялися за ремонт «жигулів», запасшись набором інструментів і купленою за 650 українських рублів КПП від Полонеза. Також було замінено диск зчеплення, який був повністю стертий, було відремонтовано стартер та генератор. Я в свою чергу намагаюся потихеньку відреставровувати деякі деталі авто: відновив потускнілий від старості значок «ВАЗ» і трішки оновив значок «Жигулі», відполірував радіаторну решітку і хром-ковпаки.

Планується зробити ще такі роботи: поміняти або настроїти карбюратор, подивитися до мотора, ну і також зайнятися інтер’єром та екстер’єром.

На даний момент авто «законсервоване» на зиму до весни або до літа і стоїть у сусідньому селі в рідному для нього гаражі :)

Спочатку закину пару старих фото.

На першій фотографії мій дідусь, на другій саме авто.

Зображення

Зображення

Змінено користувачем Vit@liy

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ну а тепер почну потрохи закидати кольорові фото. За якість деяких фотографій наперед вибачаюсь.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Знайшов 2 фотографії під час заміни коробки передач.

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Ось декілька фото решітки, ковпаків і дзеркал, які я зняв з жигулів і привіз додому для того щоб відчистити і відполірувати:)

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Також фото часткового відновлення значка "Жигулі 1300"...

Зображення

Зображення

і повна реставрація(якщо можна так сказати):) значка "ВАЗ"

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

може з блискучим срібним лаком вийшло не дуже але переробляти нехочеться

Зображення

Змінено користувачем Vit@liy

Поділитися повідомленням

Норм авто, только салончик затяганный. Зеркала боковые по ходу одно от Волги, другое от Москвича. За отношение к машине мое уважение!:ay:

Поділитися повідомленням

Просто автомобілем напевно багато їздили, тому і салон такий. Чорне дзеркало дійсно від Москвича, а синє-стокове жигулівське але в дуже поганому стані:(

За отношение к машине мое уважение!

Дуже дякую!

Поділитися повідомленням

Очень не плохое авто с виду. Радует что практически нету пластика.Салон вроде тоже в неплохом состоянии,

помоешь, попылесосишь, отчистишь от краски и будет лялечкой!

Какие планы по авто?Надеюсь внешне все останеться без изменений, в стоке? Как тех состояние авто?

Вообще молодец!Лучше хром полировать, чем наклеечки цеплять на авто, как некоторые делают!:ay:

Поділитися повідомленням

Какие планы по авто?

Ну швидше,на початку теми вже писав:

Планується зробити ще такі роботи: поміняти або настроїти карбюратор, подивитися до мотора, ну і також зайнятися інтер’єром та екстер’єром.

Надеюсь внешне все останеться без изменений, в стоке?

Так, буду намагатися зберегти її заводський вигляд і хочу добавити трохи елементів чи то Old School, чи то Resto.

Недавно наткнувся на бортовик одноклубника fuse і мені сподобалися козирки на фари

Зображення

і варіант перешивки задньої полички

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Один совет только: если хочешь что то перетягивать, перекрашивать и еще чего то там пере-, то купи это на разборке, а оригинал сними и запакуй. Потом пригодится.

Поділитися повідомленням

Один совет только: если хочешь что то перетягивать, перекрашивать и еще чего то там пере-, то купи это на разборке, а оригинал сними и запакуй. Потом пригодится.

Дякую за пораду, буду знати:)

А чем ты так уматово решотку натёр?

Спочатку помив її водою з порошком, а потім натер пастою Гої.

Поділитися повідомленням

Провідував сьогодні свою жигульку. Є пара нових фото:

комплект поршневих кілець, знайдених в гаражі минулого літа

Зображення

а також фото підкапотного

Зображення

Зображення

знаю шо там бардак, але все потроху буде відмиватися(вже ближче до літа, коли буде тепліше):)

Поділитися повідомленням

Давно нічого не писав, тож вирішив трішки оновити тему. За цей час в кращу сторону просунулися справи з перереєстрацію авто. Залишилося тільки поїхати в місто Калуш і зареєструвати його:)…але є і погана новина-щоб туди поїхати, треба спочатку поремонтувати його(авто):), тому, напевно чекати прийдеться трохи довго. Але буду надіятися на краще:)

Поділитися повідомленням

Був сьогодні на базарі і трішки закупився, а саме:

1) повторювачі поворотів-2 шт.

2) підфарники-2шт.(цікавий момент-на підфарниках пише "Сделано в СССР"...напевно китайці постаралися на славу:multi:)

3) повітряний фільтр-1 шт.

4) галогенні лампочки-2шт.( але їх я напевно поїду на другий тиждень міняти, бо тато казав шо генератор їх не потягне:bn:)

ну і фото купленого

Зображення

Поділитися повідомленням

Ради интереса что по чем?По поводу лампочек - это все бред. Что там их тянуть?Вкинь релюшки на ближний и дальний и будешь очень приятно удевлен светом. Но Tungsram конечно...:bl:Брал бы лучше Филипсы или Осрамы, но правда и цена по более будет.:)

Поділитися повідомленням

Ради интереса что по чем?

повороти-24 грн пара.

підфарники-30 грн пара.

фільтр-10 грн.

лампочки-25 грн штука.

Но Tungsram конечно

Та я знаю, але мені і таких досить буде.

Поділитися повідомленням

варіант перешивки задньої полички

А прикольно... оригинально... я б задумался б в таком стиле весь салон перетянуть

Поділитися повідомленням

повороти-24 грн пара.

підфарники-30 грн пара.

фільтр-10 грн.

лампочки-25 грн штука.

В таком случае отлично скупился. У нас один кругленький повторитель 30 грн стоит. Не думал, что у вас так дешево все, хотел предложить лучше хром с разборки поискать.

Поділитися повідомленням

У нас один кругленький повторитель 30 грн стоит.

Ого,ціни в вас взагалі піднебесні.

хотел предложить лучше хром с разборки поискать.

Найближча авторозборка десь кілометрів 50-60 від дому, тому їхати туди за декількома запчастинами немає сенсу.

Поділитися повідомленням

Нарешті сьогодні сталося те, чого я чекав ще від минулого року- Жулька( тепер я напевно так буду називати авто, або Джульєтта-так величніше:multi:) успішно переїхала до мене додому і потихеньку буде підремонтовуватися і приводитися в порядок:)

Поділитися повідомленням

Ради интереса что по чем?По поводу лампочек - это все бред. Что там их тянуть?Вкинь релюшки на ближний и дальний и будешь очень приятно удевлен светом. Но Tungsram конечно...Брал бы лучше Филипсы или Осрамы, но правда и цена по более будет

собі раз поставив якийсь китай 100/90 вт, гена не тянув світили погано, поки в одній ближній не згорів, купив Тунгсрам по 19 грн шт 60/55 вт - світять відмінно

Поділитися повідомленням

купив Тунгсрам по 19 грн шт 60/55 вт - світять відмінно

Та я б також такі купив, але не знав які треба...сказав продавцю:"Дайте галогенки до копійки"-він мені такі і впарив:(

Поділитися повідомленням

Vit@liy, Тебе нужны простые Н4 лампы,если хочеш больше света,бери навороченые лампы,но они будут дороже.

Но и свет будет "чумовой":ay:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз