Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 27 червня 2013 Дмитрий $, пока ты жопу чухал я домой доехал и бортовик создал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 27 червня 2013 Солекс Делортович, я был занят супругой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 27 червня 2013 Дмитрий $, сказал бы что с котом играл, я бы поверил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 27 червня 2013 Солекс Делортович, коту твоя тачка понравилась, ыыы. Где припарковался? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 27 червня 2013 дворик рулит, там и твоему автопарку нашлось бы место, на удивление Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 6 липня 2013 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 7 липня 2013 Костя готовь коня, время ещё есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 7 липня 2013 )))))) ебись оно все конем , не буду есть, не буду спать, буду корч соберать.... что бі 27 числа всех порвать и честь Чернигова отстоять.... вход 50грн немного огорчает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Север 2 Скарга Опубліковано: 7 липня 2013 50 гривен вход? зачем люди делают такие цены??? хотят пофестивалить в узкой компании,или просто жадность? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 липня 2013 50 грн сейчас уже не деньги, так что как по мне, то еще терпимо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 7 липня 2013 Полтос какраз отсеит половину ротозеев и жлобов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 7 липня 2013 кто не приехал - тот жлоб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ORION 7 Скарга Опубліковано: 7 липня 2013 народ подскажите блок 2103 визуально отличается от блока 2101? Хочу троешный блок поставить вместо копеешного и вот интересно когда капот открыть видно ли что он не капеешный. Знаю что со стороны штанов там выбито какой блок и рядом с масло фильтром на площадке тоже выбито но я встречал блоки на которых на площадке не было нечего. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 липня 2013 ORION, если захотят, то рассмотрят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 Кто будет из наших будет присутствовать на аэ певцы в субботу, и кто будет на колесах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 Konstantin, в планах БЫТЬ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Север 2 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 я бы 100% приехал посмотреть,но платить 50 грн за вход-это Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 есть еще желающие? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 Konstantin, конечно, я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 где будем встречаться, или каждый сам по себе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 Konstantin, в пятницу думаю порешаем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 а х да есть у кого нить норм цифровик?, все таки не каждый год такое мероприятие , нужно за впечатлить момент) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 Konstantin, у мя есть, но фоткать влом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 23 липня 2013 я бы 100% приехал посмотреть,но платить 50 грн за вход-это Вова лесом пойдем бесплатно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Север 2 Скарга Опубліковано: 24 липня 2013 лесам сагласен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах