vadim 32 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 точно, но апарат редкий..... Приежай. За 2грн/км тебе довезут куда угодно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 Приежай. За 2грн/км тебе довезут куда угодно. ты думаешь он уже убитый? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 Приежай. За 2грн/км тебе довезут куда угодно ты где такие цены видел? От бордюра меньше 3км никто и не воспламенит ДВС. А тот тип от бордюра работает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 (змінено) возле КПИ " rel="external">Посилання Змінено 11 березня 2012 користувачем semdj Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 semdj, чет увеличить не льзя?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 поправил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 возле КПИ веселенькая расцветка и закрашены именно те места, где чаще всего появляется ржавчина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 веселенькая расцветка я когда увидел тоже улыбнуло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 12 березня 2012 Волга 3111 Да.только она уже в Одессе. кому интересно- ее бортовик Посилання Если были Винницкие номера, то видел эту машину новой, практически только купленой. Хозяин ныне покойный главврач санатория в Хмельнике. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 19 березня 2012 (змінено) Х.з. куда определить это авто... Убила цена в 100 000 у.е.!!!!!!!!!!!!! За Хюндай!!!!!!!!!!!!!! Посилання Змінено 19 березня 2012 користувачем bos Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 19 березня 2012 bos, чет ссылка не открывается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 23 березня 2012 Сегодня увидел " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 23 березня 2012 semdj, частенько вижу на борщаговке ее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 23 березня 2012 USSRMoto,это возле Новуса на академе.жаль не услышал как она ездит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 23 березня 2012 Как обычная мазда, не говорит она голосом шумахера, просто жужит как машина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 23 березня 2012 USSRMoto,а я думал там что то веселое под капотом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 23 березня 2012 Веселый ротор там под капотом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jack051 3 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 Когда-то мне прелогали поменятся у меня была отличная 2106 1992 года на 2108 "ландолэ" тоже была 1992 года ключ на ключ, я её посмотрел и сказал та ну её нах.... я считаю то такая машина для нашего народа попросту не нужна... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2012 точно, но апарат редкий..... И не такой редкий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2012 И не такой редкий ну-ну, я сейчас пульмана фотку выложу в угрюмом кузове, так тоже будет не редкий? В Чернигове таких 2, вторая красная. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bayk 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2012 он постоянно там таксует)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2012 он постоянно там таксует)) ага, помню его там с малых лет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 ВАЗ 2108 "Акула" под капотом — турбина Garrett Т25, — ресивер SVR 3 литра, — кованные поршня, — облегченные шатуны, — интеркуллер для воздушного охлаждения, — дополнительная система масленого охлаждения, — двойной вентилятор для мгновенного охлаждения двигателя — приблизительная мощность 1.6л 250л.с. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 Ирбитальный космолет, а трава зеленая. Чельюсть поднимаю и снимаю шляпу... слов больше нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2012 Классный аппарат, респект создателям, но морду надо было или по мотивам зубилы делать или свою придумывать а не делать лансеровскую, такое не люблю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах