RED13 6 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 alligato, Боян=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 RED13,обаснуй Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RED13 6 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 alligato, очень много раз всплывал етот жуж.На ютубе часто попадался в популярных как-то...Хотя мож кто то и не видел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 очень много раз всплывалНе знаю, я сегодня впервые увидел. вот и решил показать другим. Как по мне дизайн не плохой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 я сегодня впервые увидел я тоже, спасиб! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 охох, помоему год назад видел на драйве как они только его поварили с этим обвесом, как время быстро летит) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RED13 6 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 Не знаю, я сегодня впервые увидел. вот и решил показать другим. Как по мне дизайн не плохой. да ничё так)в стиле Шелби=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 (змінено) Змінено 1 липня 2014 користувачем Emissions Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 Может всетаки в калхоз этот ниссан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 (змінено) Может всетаки в калхоз этот ниссан с чего это колхоз? Змінено 1 липня 2014 користувачем Emissions Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 Ох ты же еханый бабай. Так испаганить все что сделано одной деталью. Это 5 или 7ка. На бортовик сцыль срочно. Что бы отписать щири витання в уколхаживании пламенного ипонского сердца. Emissions, В натуре с чего колхоз. Вот если бы два жиговского солекса тогда бы колхоз точно Нееее разрыв: наверное суппер спорт солекс с дифузорами 800тыщ500. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 парень пытался экспериментировать, но не получилось, но и все же, я бы офигел если оно поехало) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 Emissions, Да есть такой парень СержМартин. Тот тоже пытается экспереминтировать. Разрывает интернет в хлам Так на борт есть сцыль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 Так на борт есть сцыль на просторах инета нашел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 липня 2014 Emissions, Остается в просторах интернета скай с классико двигателем найти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 охох, помоему год назад видел на драйве как они только его поварили с этим обвесом, как время быстро летит) не может быть я помню как 2 года назад его с дрэга тянул домой из-за проблем с двигателем , так что в таком обвесе он уже достаточно давно (года 3-4 =)) едет очень достойно кстати (ездил, сейчас все-время последнее в ребилде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 nazgul, возможно я тогда не дочитал полностью бортовик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 ну вы жжете. этому ведру 300лет в обед. хотите реально интересных авто? тогда вам сюда: Посилання и сюда: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 2 липня 2014 ну вы жжете. этому ведру 300лет в обед. хотите реально интересных авто? тогда вам сюда: Айронхед і "Москаль" з олдфайтерів, читаємо першоджерело - Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 5 липня 2014 Є таке старе і прикольне авто - Pontiac Chieftain. Загалом - звичайне авто для свого часу. Але суть в деталях: 2 Finansist та Николай-01 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Ланос в универсале видели? " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Ланос в универсале видели? " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання фотожоп пруф: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Ланос в универсале а що, як на мене такий кузов суттєво б підняв продажі Ланосів. вони в більшості "робочі лошадки" - а для таких універсал більш зручний кузов. А якби ще в лінійку двигунів дизель додали - Ланос гарантовано був би на 1 місці по продажам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 такий кузов суттєво б підняв продажі Ланосів +100 с удовольствием приобрел бы ланос-универсал с дизелем и подвеской для плохих дорог но у васадзы мозги заточены только на "програмы пидтрымкы" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 +100с удовольствием приобрел бы ланос-универсал с дизелем и подвеской для плохих дорог но у васадзы мозги заточены только на "програмы пидтрымкы" тогда тебе такую) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах