Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 reanimation, не знаю) какие предложения? можно на 16.00, можно на 18.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 давайте на 18 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 reanimation, я - за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 думаю, давайте к 6) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Ок от і добре... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Рад был видеть всех кто присутствовал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 Fozzy747, та можешь и назвать людей в лицо, чего скрывать)) а всем остальным - фуу, кто отморозился и/или не приехал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 (змінено) Afft, ФУУУ!!! мнЕ Я КАРТЫ ставил ты просто бяка Змінено 16 листопада 2014 користувачем Вентель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2014 Поддерживаю фууу,нычкуются дома у компов.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Привет всем! Завтра мы собираемся или нет? как бы по графику Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Привет всем! Завтра мы собираемся или нет? как бы по графику Да, собираемся. Желательно по максимуму!).. Даже Николай-01 собирается приехать, но не обещал( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Даже Николай-01 собирается приехать, но не обещал( Блин, думаю - но не знаю ещё.... У меня страховка закончилась, штраф стрёмный... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Блин, думаю - но не знаю ещё....У меня страховка закончилась, штраф стрёмный... не ну если Кальян будет то я тогда точно буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 не ну если Кальян будет то я тогда точно буду Ты опять ставишь меня в неудобное положение! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 У меня страховка закончилась, штраф стрёмный... ну ты смотри тогда по обстоятельствам. ща они злые капец. у них месячник. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Creativ4eg, все они злые, когда месячник.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Николай-01, кстати да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Так а на сколько на 16:00? Мож я застрахуюсь до того времени.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Николай-01, в первом посте изменил дату и время указано))) Кто точно будет? перекличку делаем!!! я кстати Бармалея видел на днях, может и он подкатит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Creativ4eg, а чего именно 16:00?... А не раньше?.. Предлагаю изменить время на более раннее, так как 16 часов - это уже почти темно. Если просто придти и отметиться - мол я был - то нормально. А если, например, я приеду из пригорода, сожгу на 200 грн бензина ради того чтоб поздороваться и разъехаться? А поговорить?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Николай-01, так мы обычно собираемся, пьем кофе, общаемся, и на это уходит не 5 минут) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 на это уходит не 5 минут Тем более. Если сделаю до обеда страховку - планирую приехать. Но если на встрече будет меньше пяти человек............ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 Буду тока решите на скока... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах