nemez 757 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2015 Интервент, уже все связано, зашито шелевкой, накрыто пока парабарьером, а с послезавтрашнего дня будет профнастилом. Крыша - темно-коричневым, котнейнер - темно-зеленым. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2015 nemez, шо то за дача?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2015 то є такий об'єкт у передмісті (5 км), який на сьогоднішній день знаходиться у стані побудови. І "трійка" працює у режимі постійних поїздок туди-сюди, замовлення та часткової доставки (якщо дозволяють габарити) деяких будівельних матеріалів, а також поїздок для їх вибору. Власне кажучи, це все добро буде обшито зеленим профнастилом утеплено мінеральною ватою заведено три фази дах під профнастилом шоколадного кольору Це, власне кажучи, тимчасова конструкція. Інше будівництво, більш глобальне, можливо, буде пізніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2015 Я би стіни жовтеньким обшив )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2015 djurka, красиво, але непрактично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2015 А теперь внимание! Кто знает сколько стоит ремонтный комплект карданного ШРУСа?Посилання А вот сколько он стоит в россии (цену делим на 3) Посилання А теперь внимание! Кто знает сколько стоит ремонтный комплект карданного ШРУСа?Посилання Конченые барыги. А вот сколько он стоит в россии (цену делим на 3) Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2015 заведено три фази цікаво, цікаво... щож це за об'єкт буде?.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2015 щож це за об'єкт буде?.... на сьогодні - невеличкий будиночок, з наступним викопуванням котловану під стрічковий фундамент, i т.д. Необхідна можливість роботи цикрулярною пилкою, бетономішалкою, та ін. девайсами, які мають потужні трьохфазні двигуни, а також виконувати деякі електрозварювальні роботи. Але це інша тема, суть у тому, що трійка на даний момент - основний автомобіль, який добре справляється на усіх фронтах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2015 красиво, але непрактично Як відомо, краса врятує світ (с) а не практичність ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2015 Врятує світ лише добро та любов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2015 Туалет еще не обшит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2015 таки да, кардан установлен, не прошло и полгода естественно, перед этим отбалансирован. На скорости - бомба! Вибрация ушла. 1 diman1053842 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2015 гарно нова запчастюлька виглядає перед этим отбалансирован. ціна питання? На скорости - бомба! Вибрация ушла. це добре 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2015 ціна точно не пам'ятаю, щось близько 350 грн, гарно нова запчастюлька виглядає вона не тільки виглядає, але й гарно їде 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2015 Не дорого. Як переберу свій кардан, то теж віддам балансувати 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
doctor 9 Скарга Опубліковано: 8 січня 2016 nemez,гарне у Вас авто! Колір підбраний правильно,справжня красуня,диски взагалі рульні)) 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 12 січня 2016 а чё эт за карданыч такой?... модный, с пыльниками о_О Бо ми ж з сєла Ясногорівка такого дажє нє бачили... 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 12 січня 2016 Пётр, это карданы на ШРУСах. 1 nemez відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 січня 2016 кстати, где это Немчик пропал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 січня 2016 а чё эт за карданыч такой?... модный, с пыльниками о_ОБо ми ж з сєла Ясногорівка такого дажє нє бачили... кардан без крестовин, проще говоря на шрусах. От Нивы. Ранее эта тема обсуждалась и флудилась в моем бортовике. Реально классная штука, доволен аки слон. nemez,гарне у Вас авто! Колір підбраний правильно,справжня красуня,диски взагалі рульні)) Дякую! Насправді дуже приємно від того факту, що результати праці комусь сподобались. кстати, где это Немчик пропал? да здесь я На самом деле машина в эксплуатации сей зимний сезон, в отличии от предыдущих. Обута в зимнюю резину на эти же диски, спереди Barum Polaris, назад Sava Eskimo, 175x70R13 без шипов. О том что залил жидкость в омывайку и протер торпеду, писать не буду, в остальном полный порядок, заводится, эксплуатируется, работает, поэтому писать особо нечего Но я здесь с вами, и никуда я не пропал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 січня 2016 nemez, а Некся как там?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2016 Emissions, трудятся обе машины, бегают безо всяких крупных проблем, а мелочи писать не вижу смысла Ах, да, старый бак задолбал течь, поставлен новый Да, крышка бензобака 2108, Ну и на тройку стала зимняя резина с Нексии, на нексию поставлена эта с шипами Гребучая реально, по гололеду. Правда, скотина, шумная по сухому асфальту На этом пока все =) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2016 nemez, бак потек там где ты его паял? или в другом месте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2016 VETALZZZ, я запаял и на месте моей пайки оно не текло. Потекло в другом месте. Да старый он уже, латан-перелатан, и ржавый, сдали мои нервы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2016 VETALZZZ, я запаял и на месте моей пайки оно не текло. Потекло в другом месте. Да старый он уже, латан-перелатан, и ржавый, сдали мои нервы. ага понял, я свой тоже паял, но потек или нет пока не знаю. Расход увеличился... вот думаю не протекает ли... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах