DanTor 11 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg Inside 10 Скарга Опубліковано: 15 травня 2010 Теперь она кладбище бензина? Я пока 2000 не откатал, выше 3й передачи не втыкал)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 Сам удивляюсь, расход в районе 10 литров, быстрее 60 км/ч не езжу, пробег 82 км : ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 18 травня 2010 Нарисовался у меня мини отпуск, так что предлагаю встретиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andryuha 29 Скарга Опубліковано: 18 травня 2010 В субботу вероятно буду в районе авторынка утром. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 18 травня 2010 В субботу вероятно буду в районе авторынка утром. Тоже собираюсь там нарисоваться, поискать ништяки всякие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg Inside 10 Скарга Опубліковано: 19 травня 2010 Поздравляю ВСЕХ!! с Днем пионерии, кто помнит, тот поймет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 19 травня 2010 Поздравляю ВСЕХ!! с Днем пионерии, кто помнит, тот поймет Было дело : ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2010 Севастополь давайте собираться!!!, сегодня наконецто увидел Магната на дороге), чувство одиночества на дорогах пропало)))))) предлогаю каждую неделю встречаться на паркинге в тц Новус(Посейдон) допустем каждый четверг в 20 00, надеюсь не один буду туда приезжать))) ЖДУ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg Inside 10 Скарга Опубліковано: 1 червня 2010 Можно попробовать, правда у меня вахта начинается в четверг с 20:00, так что либо опоздаю чуть либо не приеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xobot 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 Зеленый, я постараюсь быть я стобой думаю поране встретится скажем на гарике Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 3 червня 2010 Попробую успеть после работы подъехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2010 встретились, пообщались, спасибо тем кто подъехал , убедились что в Севастополе ресто существует)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 3 червня 2010 Извиняюсь что так быстро уехал, был после работы голодный, злой и с кучей дел 8 ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2010 DanTor,ничего страшного), для галочки отметился что ты есть в Севастополе))) xobot,ждёмс фотки)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg Inside 10 Скарга Опубліковано: 4 червня 2010 Да, да Хобот, я тоже фоток жду, так прилипло по четвергам или по договоренности? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg Inside 10 Скарга Опубліковано: 9 червня 2010 Негодяи, что то ни фоток. ни ответа((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 10 червня 2010 да уж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KwonGT 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2010 ПРОДАЕТСЯ Реальному покупателю реальный торг...можно и торт =) Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2010 Посилання Посилання както так, у меня больше фоток нету( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg Inside 10 Скарга Опубліковано: 11 червня 2010 Была бы еще красная, можно было бы триколор составить, я думал вы на улице а вы внутрях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2010 была красная, но рано уехала))))))))), лето началось, нодо собиратся, отписывайтесь когда сможете, будем друг под друга подбиваться и собираться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg Inside 10 Скарга Опубліковано: 12 червня 2010 Димка ака Хобот, координаты знает, надо общаться, я наклейку решил заказать, никто не хочет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xobot 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2010 я не против собраться, НО, желаю на открытом месте дабы можно было фофоткать и площадочку желатенько хорошую, дабы не теснится среди таксисов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 13 червня 2010 Я уже предлагал найтись на площадке у новых домов на Фадеева. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах