Юра 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Гад, он еще и мой номер позорит! То есть твой номер позорит????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pim 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Службе Охороны..очень хоЦЦа Шевролет...а есть 9ка.. так ВОТ оНО РЕШЕНИЕ " rel="external">Посилання кошка устроилась "по домашнему" " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Такое ощущение что тут в пэинте кто-то поработал :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 как помне калхоз ИМХО " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Я б сказал бы, но и у этого Жигуля Крымские номера, я не хочу нарыватся. :o :o :o А вдруг снова какой-то знакомый одного нашего уважаемого одноклубника :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 IvA По зазору крышки багажника видно не один раз вьежали в жо-у так он решил укрепится двумья бамперами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 IvAПо зазору крышки багажника видно не один раз вьежали в жо-у так он решил укрепится двумья бамперами ага , а впереди еще бампер с нивы стоит :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Волгу я бы наоборот перенес в "Интересные авто", а Тавруха то вообще Rally version! а что в них интересного? про копейку с двумя бамперами-ваще жесть,вот когдав уголки подвешивают ещё ничего,но целый бампер это :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Девочкам бы понравилось,но так как мы не девочки-в колхоз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Motorhead И где тут колхоз?! :shock: Просто нормально сделаний Жужик с максимумом родних деталей и судя по всему другим движком. А то что реклама на нем, дак эт рекламний ход и не более Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Кстати на ЗАЗике зачотные номера :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 та блин,цвет для блондинок имхо а номера кстати дааа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 та блин,цвет для блондинок Чо сразу для блондинок то?????Я б от такого цвета не отказался! :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 та блин,цвет для блондинок имхо Ну вот уже и розовий цвет - колхоз :unknw: У нас в городе мужык лет сорока, немаленький такой на Чери QQ салатовой ездит и ничё так никто вроде пальцами не тычет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 ГЫ, этот запор у меня по раёну ездит, точнее обычно его где-то ставят и он стоит для рекламы какого-то толи свадебного агенства, толи что-то в этом роде! Запор суперский- всегда все обращают на него внимание!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Я высказал своё имхо,вот и всё... почему то на босозоку никто кроме меня не кричал "это не колхоз!" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Karatkov 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Девочкам бы понравилось,но так как мы не девочки-в колхоз Вооще царь!!!! Наверно тёпленько в салоне от мотора? :str: И выхлопом наверно тоже бодро воняет. %) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 жопик универсал ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 интересно, как на нём двиг снимать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golder 3 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 Двиг через низ выходит. Вот интересно Зачем было делать универсал,- ведь двиг торчит от пола до стекол считай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 cqe Только не надо откровенно гадить в теме, пожалуйста, все сообщения такого рода будут удалятся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 Двиг через низ выходит. Вот интересно Зачем было делать универсал,- ведь двиг торчит от пола до стекол считай. зато снаружи больше места для рекламы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 красивый жужик, мне понравился))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 красивый жужик Достаточно много хрома и вазовские зеркала :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах