Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 7 липня 2011 ФА ФА серой копе 6861 ЗПИ сегодня в обед на бабурке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
4e4en2007 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2011 фа фа красная копейка номер 43574на сегодня на малиновского возле рынка)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
konstantin kopeykin 3 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 фа фа Пионеру тут))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 konstantin kopeykin, ну и тебе фа-фа - осваивайся, покупай копейку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
konstantin kopeykin 3 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 konstantin kopeykin, ну и тебе фа-фа - осваивайся, покупай копейку! та не меня на опельклубе из-за этого" rel="external">Посилання нашли, а копьё НЕ, спасибо. Старый я уже стал к коже опелевской привыки электрогидро усилителям Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Milaneze 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2011 Фа-фа в 12:30 бывшей копейке Лёхи Pioneer, припаркованной возле ТЦ "Украина". Клубные наклейки ещё на месте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2011 Milaneze, приму это фа-фа на свой счет )) Шо то многие мою бывшую машину видят, а я ни разу не встречал еще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 10 січня 2012 Фа-фа Teacher в 13-10 на Диагональной Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2012 Фа-фа Fast сегодня утром в Военном Городке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2012 Фа-фа Fast сегодня утром в Военном Городке. Да был,даже два раза Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2012 Фа-фа Poterok вчера на балабинском кладбище Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Фа-фа Bear2102 сегодня утром на складе ЦГЗ Фа-фа SToRM-21013 сегодня в 14-30 на Малиновского Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Nick_zp,спасибо большое что подкинул! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SToRM-21013 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Nick_zp, а я тебя не заметил а меня не заметил FAST, который ехал на встречу в р-не перекрестка Культурной Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 SToRM-21013, я пешаря шел на с гаража на остановку, а тут смотрю - твой болид летит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SToRM-21013 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Nick_zp, а..., я уже подумал, что я не вижу своих Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 а меня не заметил FAST, который ехал на встречу в р-не перекрестка Культурной Старенький я ,слепой уже Посигналить надо было или камушком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SToRM-21013 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Fast, сигналил я то все твоя кЭпка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Fast, сигналил я то все твоя кЭпка БлинНаверно я уже и глухой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 12 травня 2012 Fast, фа фа,тебе только что на авраменко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
konstantin kopeykin 3 Скарга Опубліковано: 12 травня 2012 Fast, фа фа,тебе только что на авраменко а ты на чем был? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 12 травня 2012 Так на жигуле,стоял возле магазина строитель,который на рынке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 12 травня 2012 Fast, фа фа,тебе только что на авраменко Паш я там не был Это какой то клон А вот Шторма на Металле запалил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 12 травня 2012 Вот блин,цвет,диски,зеркала все как у тебя. Правда видел издалека,метргв 300 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копер 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2012 SToRM-21013,фа фа вчера на Украине примерно в 18.20 двигался по проспекту в сторону Анголенко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах