Fast 25 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2012 Фа-Фа Lex_1984, на трассе возле полуторки.Хорошо так проскакивал,наш человек. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SToRM-21013 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2012 SToRM-21013, фафа на горького стояла возле универа это уже не я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lex_1984 3 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2012 Ответный фа-фа Fast'у я думаю, если бы не зилок перед тобой, то тоже нормально бы проехал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2012 Фа-Фа красной копейке 435-74 НА с клубной наклейкой ,сегодня в 8-00,на трассе возле улицы Димитрова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lex_1984 3 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2012 Фа-фа Лёхе-Пионеру, утром в 8-05 в пробке перед мостом на Хортице) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2012 Lex_1984, взаимно! Не заметил только в этом потопе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2012 Фа-фа бывшей машине SToRM-21013 сегодня вечером на ул. Героев Сталинграда в районе перекрестка с ул. Запорожской. Человека за рулем не удалось увидеть - тонировка хорошая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2012 Фа-фа Tango 11 сегодня в военном городке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2012 Фа-фа сегодня в 7-00 alex_zp на дамбе на проспекте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2012 Фа-Фа Леха Пионер, сегодня на Хортице. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2012 Jammm, ответное мах-мах рукой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
konstantin kopeykin 3 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2012 Jammm, ответное мах-мах рукой с работы пхнул? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2012 с работы пхнул? НА работу Привет ) Сегодня с утра тоже с Виталиком фа-факнулись ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2012 Pioneer, фа фа Lex_1984, фа фа - хоть ты меня не увидел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lex_1984 3 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2012 Jammm,а где? Фа-фа утром Лёхе Pioneer у, как всегда в пробке на Хортице) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 Lex_1984, и вам фа-фа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2012 Lex_1984, как где, ты проехал, потом Леха, навстречу мне.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2012 Fast, Серега фа-фа тебе в 15-15 под железнодорожным мостом в районе Димитрова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2012 gino, То Серега тебя не Узнает цвет то уже не тот)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gino 15 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2012 Ага,он же помнит ржавый корч,а теперь уже не то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fast 25 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2012 gino, Точно не узнал,я ж цвета не знал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копер 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2012 Bodiya, фа фа на Кремлевской вчера около 13-00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bodiya 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2012 Копер,фафа, что то я вчера не заметил тебя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2012 Nick_zp, Да я там был в это время , не заметил тебя gino, Фа-фа на бородке возле амстора отьезжал со стоянки видел как ты у империи парковался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Копер 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2012 Bodiya, так пешихода не так уж легко увидеть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах