vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 тобі на мило кидати, чи на диск скинути? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 хто з Вас в "Вконтакте" є, скиньте свої ніки щоб Вас там розшукати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 сьогодні було кльово, є пропозиція хто хось знімав всьо дати сліму а потім вже слім все зєднає і всім роздасть давайте мені, а я вже всім копії помучу. ось тут пишимо всі відгуки, враження, викидуєм фото і відео! Посилання скинь свою електронну пошту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 хто з Вас в "Вконтакте" є, скиньте свої ніки щоб Вас там розшукати! Тарас slim_painter Патик скинь свою електронну пошту slim_painter@i.ua Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 CheZZ Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 тобі на мило кидати, чи на диск скинути? мені всерівно, як хоч. хоча краще було б по асі доречі, хто може скинути по асі теж - 387941230 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2009 almaz було б не погано! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2009 Копійчани! А де і коли ви просто збираєтесь - погомоніти, пивка попити і т.п.? Може хтось знає, де нажити декоративні накладки на пороги, низ дверей. Мене вже цей щебінь на дорозі задовбав - не встигаю зачищати і замазувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2009 VETERAN переважно ми зустрічаємся в суботу на окружній, це можна дізнатись більше до суботи коли і де буде проходити зустріч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2009 CheZZ Посилання Я є! Давайте в середу на 18:00-19:00 на Окружну на пиво!!!! slim_painter Домовся що ми прийдем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2009 vazik_lv А чого в середу??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2009 На чому ви їдете туди,якщо ви там пиво п'єте?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2009 VETERAN Це ми так шифруємось :D , я тільки раз там пив пивіво томущо мав неробочу машинку, атак тільки сік і поговорити про майбутні плани ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2009 vazik_lv а чого в середу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 давайте вже тоді в суботу бо я в середу десь до пів сьомої буду на роботі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 або в четвер - п"ятниця ж вихідний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 vedmid як в кого.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 ну тоді давайте рішати ще одне - планується зустріч західного регіону - тому прошу подумати, може хтось знає якісь непогані місця десь напів дороги до рівного тема вже є - можете заходити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 я на вихідні пас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 Народ нас показали по тєліку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 ХТО ДИВИВСЯ РЕПОРТАЖ? МЕНЕ ВИРІЗАЛИ :shock: :cccc13: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 vedmid А в тебе брали інтервю?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 ТАК Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 ТАК Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 Ну, якщо б ти приплатив, то було би все як хотілось, а поки треба сказати дякую, за то що є........... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах