vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 альооо хтось бачив моє повідомлення щодо візиток? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 обов"язково скину Дякі!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 альооо хтось бачив моє повідомлення щодо візиток? 2 ВАРІАНТ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 альооохтось бачив моє повідомлення щодо візиток? Я, ясна річ, не претендую на голос, але мені здається, що головне - це емблема ВАЗу, назва автоклубу і прапор. А сайт і номери телефонів можна зробити скромнішими. Колір емблеми яскравіший у першому в-ті, а прапор і шрифт - у 2 - му. Бажано ще попрацювати над макетом - не на один день робиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 альооохтось бачив моє повідомлення щодо візиток? ну підправлено, ну ок. шо тут ше питати. тут практично нема вибору. роби той підправлений. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 ще покажу завтра їхній варіант Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 А неможна написати ВАЗ CLASIC замість ваз 2101-2107? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 Ліпше класика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 1. скидую їхній варіант: 2. пропонюю замість автоклуб 2101-2107 - автоклуб "Класика ВАЗ" 3. знаю, знаю фотку на фоні треба переробити, чи, може, фонову фотку машини лишитти стару? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 vedmid Фон машини залишити сиарий , на їхньому варіанті руль з права ну і я підтримую ідею замість 2101-07 написати КЛАСИКА! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 хто ще щось скаже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 так хлопаки: по першому шаблону, що зробив slim_painter - візитки готові, завтра поїду забирати (просто я ще до святкування за 2 тижні замовив - думав встигну до святкування, а не встиг) отже, клубна каса: Після святкування залишилось 205грн з них: 170 грн дав на розробку і друк візиток (шаблон зараз обговорюємо і затверджуємо) 135грн - візитки з початковим шаблоном (вже готові, завтра заберу) І того 305грн я в мінусах на 100 грн - треба скинутись З початку місяця - створюю тему "Клубна каса. Львів" Почнемо збирати гроші - 15 грн з людини (ні вашим ні нашим) в темі буде висвітлюватись сума, що є в касі і хто робить внески, також розхід коштів (яка атрибутика була закуплена, скільки штук, ціна) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 стосовно візиток: ваз classic і чи просто класика підтримую. їхній макет взагалі не підтримую. він взагалі не композиційний і права сторона йде на виліт і не підтримано зліва нічим. а скільки там тих візиток буде? невже 2000? :shock: стосовно каси: 15грн в місяць нормально і зовсім не великі гроші. ну касу буде vedmid тримати. от з травня починаємо і заереш одразу свої гроші. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 slim_painter А чомуб непочяти цьго тижня ? раніше почнем більша буде касса ! vedmid нехвилювайся в накладі незалишишся , поскільки на візитки будем складатись ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 наразі я кладу своїх 100 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 slim_painterА чомуб непочяти цьго тижня ? раніше почнем більша буде касса ! vedmid нехвилювайся в накладі незалишишся , поскільки на візитки будем складатись ? по 15грн це ж в місяць. а сьогодні 30число. завтра вже тавень, от яякрза і з цього тижні і тобто з травня поичнаєм збирати гроші :D а на візитки то вже підуть гроші з тих зібраних щомісячнмих Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 slim_painter OK , загнався з числами :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 стосовно каси:15грн в місяць нормально і зовсім не великі гроші. ну касу буде vedmid тримати. от з травня починаємо і заереш одразу свої гроші. Дякую за довіру - не підкачаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 значить з фоном визначились питання суто по тексту: Може лишаємо Атоклуб ВАЗ 2101-2107, а знизу під ВАЗ 2101-2107 на всю довжину меншим шрифтом "класика"? І ще одне: Може взагалі кадинально текст поміняти: Приєднуйтесь! Ми моб"єднуєм класичні моделі ВАЗ по всій Україні! зустрічі проходять кожних вихідних детальніше на форумі або за телефонами: телефон мій телефон тараса Атоклуб(Червоним) ВАЗ 2101-2107(Зеленим) __________________к л а с и к а (тоже зеленим) (Лінії не буде) що скажете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 Приєднуйтесь! Ми моб"єднуєм класичні моделі ВАЗ по всій Україні! зустрічі проходять кожних вихідних детальніше на форумі або за телефонами це взагалі лишнє ІМХО, просто написати назву клубу, адресу сайту, може телефон, кому треба той знайде і клуб, і сайт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 З початку місяця - створюю тему "Клубна каса. Львів" Почнемо збирати гроші - 15 грн з людини (ні вашим ні нашим) в темі буде висвітлюватись сума, що є в касі і хто робить внески, також розхід коштів (яка атрибутика була закуплена, скільки штук, ціна) підтримую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 так треба рішати, бо я вже людину замахав!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 Народ хто ше хоче клубну футболку маю ше 3 шт всі М. Давайте напишим на візитках ВАЗ 2101-2107 "К Л А С И К А" Ну як вам такий варіант? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 Але КЛАСИКА буде під 2101-2107, розмірами таке саме як то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2009 Masterio Хто має футболки ? :D і (куртку) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах