vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 травня 2009 ліве переднє - так само як і всіх, потерте від частого користування. форточки тіки з верхніми защолками, нижню праву продаю. думаю, маючи 2 комплекти можнавибрати достойні вікна щодо форточок - нічого не зрозумів: що таке верхні защолки і що таке нижні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 травня 2009 vedmid Я думаю, не вийо... і брати чорну, але не дуже темну бо ти початківець і тобі буде тяжко їздити!!! Вибирати як? Бери на базарі рулон, пристав до скла і дивись яка тобі підходить! +1, щоб робити зустрічі 2 рази на місяць! Сьогодні квест, хто хоче може ще зарегеструватися!!!!!!!!! ВСІМ ВЕСЕЛОГО СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МІСТА ЛЬВОВА, я в Карпати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 8 травня 2009 vedmid Друже Ведмідь , от що я тобі пораджу: якщо маєш гроші, то бери рейкові. Елементарно ставляться - знаю, бо сам собі ставив. Кажуть, що надійні. Правда, дуже сумніваюся, що ти знайдеш нормальні за 600 грн. Швидше за 800. Але, якщо ти маєш гроші, то нащо тобі гемороїтися з старими покоцаними вікнами?! Йдеш на базар і за 90 грн береш пару нових. Спокійно тонуєш, ставиш бархатки (якщо ще нема) - і тішишся собі. Якщо з грішми троха напряг, то береш тросові за 250 грн (народ користується, ніби не жаліються. Головне, щоб вікна легко ходили.) Тоді йдеш на базар і за 90 грн ..... див. вище. Якщо з грішми дуже напряг, то береш тросові, збираєш купу старих вікон, вибираєш найкращі і... далі по плану. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 8 травня 2009 vazik_lv А ти приймаєш участь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 8 травня 2009 Парни, у вас есть макет футболок которые вы делали? Тут у нас есть возможность тоже сделать, но у меня только макет обычный с адресом сайта есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 9 травня 2009 Хелооо еврібаді, Ми щось організовуєм чи ні??? мона збиратись раз на два тижні в будні дні, ну і хочаб раз в місяць - якийсь вихідний деньок. Також бажано відвідувати гулянки і шоу інших клубів для нашої реклами. був на 4х4 трофі в сокільниках і на яворівському полігоні - круто все там було організовано - нам ше до них ой як далеко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 9 травня 2009 Ну давайте тоді в четвер на 18:00 на Окружній.А там подумаєм і може десь на столики поїдем або на природу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 травня 2009 окі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 9 травня 2009 Masterio згода! а решта шо??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 ja v chetver vilnuj ! :frfr: htosj na drag jide ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 htosj na drag jide ? я не їду, бо то день міста і напевно троха мало людей буде. я аж 24 поїду, на цей брєд, шо називається сепц фор Ельнара 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 Ну давайте тоді в четвер на 18:00 на Окружній.А там подумаєм і може десь на столики поїдем або на природу. може краще в брюховичах, де Ми на пікніку були? і десь на 19.00 Чи без машинок підвалювати - пивка попити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 Ну давайте тоді в четвер на 18:00 на Окружній.А там подумаєм і може десь на столики поїдем або на природу. може краще в брюховичах, де Ми на пікніку були? і десь на 19.00 Чи без машинок підвалювати - пивка попити? брюхи відпадають, то далеко, збираємся як завжди на окружній, аот пивка чи соку або чаю то вже рішає кожен сам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 зря на поkaтушки непоїxaли , :frfr: :git: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 Fani Шось цікаве було? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2009 Masterio ага . фіг ви тепер з такими зборами пойїдете я так бачу (це я про мега зуцтріч), а давайте раз в пів року зустрічятись , так ви чяc точно найдете , я сподіваюсь , і новин буде бaгато ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 11 травня 2009 Fani і на джип-тріал теж зря не поїхали! Fani пів року - то за дуже рідко :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2009 CheZZ нормально , раніше раз в тидень більшocті виходило а тут вжe невиходить , на клубне пиво ЛТК чомусь кожну п'ятницю збираюця і без різниці 3 чи 10 людей . А взагалі мені паралельно збирайтесь коли хочете ! :ura: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2009 Fani Я тебе чудово розумію!Але зверни увагу на то скільки зараз в тій темі народу сидить, а згадай скільки раніше було. То шо вже говорити про зустріч якшо народ неможе зайти в нет шоб выдписатися а ти кажеш на зустріч. Давайте тоді перед кожною неділею відписуватись або домовлятися про зустрічі наперыд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 11 травня 2009 Masterio Fani Ви обоє праві! Давайте в четвер на окружній на 19.00?- там і детально все обсудим. Треба ще решту повідомити, а то позабивали всі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2009 Давайте тоді в четвер на 19:00 на окружній. Хто прийде той прийде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2009 :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2009 :o :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 11 травня 2009 Masterio рано ше :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 отже в четвер на окружній 19:00 питання термінове: помните нас на весілля запрошували? та дівчина звонила треба 5-6 машин то все десь на пару годин давайте зголошуйтесь - треба сьогодні-завтра сказати людині ТОМУ РІШАЄМ ТАК ЧИ НІ? і ціну треба обговорити - поїдемо з центра на лівандовку (викуп молодої) - потім в Домініканський собор(якщо не помиляюсь), а потім (але здається не треба) - доставити гостей до місця гульбана і ми вільні ВИРІШУЄМ СЬОГОДНІ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах