vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 я цього тижня постараюсь по максимуму зробити машину щось стартер навернувся - навіть не клацає потім поставлю 9-чну систему, а потім тонування і склопідйомники Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 я можу підїхати але нагадайте число весілля ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 24 травня Fani vedmid 2 машини є хто ще? треба сказати їм чи будемо чи ні що скаже slim_painter і CheZZ? думаю, сказати їм 200-300грн за машину - бензин + перевезення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 є нові шаблони візиток: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 1. шапка мені подобається в третьому варіанті решта можна лишити з третього шаблону і все- таки я б лишив "Автоклуб 2101-2107" тобто пропоную затвердити третій варіант зі зміною замість "Класика ВАЗ" - "2101-2107" (про класику говориться в шапці) Думаю такий варіант найкращий! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 ці 2 питання треба рішити якнайскорше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 Я за 3 варіант але помыняти мысцями Класика з ВАЗом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 Masterio, що там з твоєю машиною? зробив вже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 +1 Masterio 3 :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 я так розумію 3 машини вже є? треба ще три якщо це було не про машини - уточняйте!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 ne z pro 3tij variant ! pokisho nas dvoje ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 Fani розшифруй шо ти написав! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 vedmid Машині зашивають шви.І помаленько йде до косметичного ремонту. Тобто покраски. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 ясно якщо до завтрішнього вечора не назбираєм машин - я позвоню і відмовлю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 Masterio нaписaв шо я за третій варіант , і в наc покiщо 2машини! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 я теж за третій але шоб замість класика ваз писало ваз 2101-2107 :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 vedmid +1 на весілля, візитки - 3 варіант! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 можу ше одного дедульку на копійці підтягнути, Алмаз його сьогодні бачив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 А децe наш slim_painter пропав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 А децe наш slim_painter пропав а slim_painter гуляє і має запари з наукою я машиною на весылля +1!!!!!!!! я так поняв, 4 машини Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2009 Здоров мужики!!!!! Пропадаю я трошки, бо тепер рідко у Львові, тільки на навчання приїжаю, а так в Карпатах!!!! Машину роблю, бо проблеми з карданом, вібрація сильна!!!!!! -1 на весілля! vedmid я тобі якось подзвоню і візьму на тижні візитки! Що з сайтом????? Аватарок нема, все на англ.мові! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 ну народ ще одну - дві машини треба на весілля давайте сьогодні може когось загітуйте ввечері треба дати знати - будемо чи ні возити весілля не забуваєм - завтра на зустріч на 19:00 і беріть гроші - по 15 грн в касу і... ну самі знаєте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 vedmid вас поняв ну кароче шоб віс мали десь 60грн :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 може попитати по західному регіону тут на форумі - може хто зможе на то весілля підїхати з інших областей а може будуть в той час у Львові? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 думаю не варто їм дорога сюди дорого вийде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах